Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1020
- 1021
- 1022
- 1023
- 1024
- …
- 2228
- chevron_right
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
driftaelks rakstīja:Un kurli, ej ar savu asprātību palielīties pensionāriem, dzirdēju tāda vecuma cilvēki fano par volvo.
https://vine.co/v/OiMpX6vY67q
Profilu lieto vairāki cilvēki, tāpēc kritikas smagums var atšķirties, paldies par uzmanību!
Varbūt kādam ir pazīstams kāds auto instruktors( B kategorija) un var kaut ko pastāstīt par darba apstākļiem auto skolās un individuāli kā arī par atalgojumu.
Skati taču laidīs cauri, ja man pēc papīriem 318 bet zem kapota sēdēs 2.5?
Laidīs. Tikko izgāju ar 2.5 zem kapota ( dokumentos 1.6 ).edzis rakstīja:Skati taču laidīs cauri, ja man pēc papīriem 318 bet zem kapota sēdēs 2.5?
Tikai ja ierauga trumuļu bremzes? Kas tad?
Manuprāt tas pa lielam neko nemaina, ja viss darba kārtībā
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
po kādas bremzes, tājā bundžā ir paredzēts stāvēt 2.5
A kapēc tad stock 2.5 paradzētas disku bremzes? 
Tāpat kā neapvainojas uz tiem, kas nemāk atrast atbildes uz elementāriem jautājumiem... Pat mans fāters (pensionārs ar stāžu, bet kuram nepatīk Volvodriftaelks rakstīja:Uz tādiem cilvēkiem kā tevis neapvainojas- Litrusalus
Alutinsh rakstīja:A kapēc tad stock 2.5 paradzētas disku bremzes?
stock 2.5 ir stock 2.5, konstruktors ir konstruktors
Priekš cilvēkiem kas nemāk rīkoties ar netu, ir 1188marux rakstīja:Tāpat kā neapvainojas uz tiem, kas nemāk atrast atbildes uz elementāriem jautājumiem... Pat mans fāters (pensionārs ar stāžu, bet kuram nepatīk Volvodriftaelks rakstīja:Uz tādiem cilvēkiem kā tevis neapvainojas- Litrusalus) atrastu csdd adresi jebkurā pilsētā 5 minūšu laikā... Par specifiskāku informācijas meklēšanu nemaz nerunājot...
driftaelks rakstīja:Uz tādiem cilvēkiem kā tevis neapvainojas- Litrusalus
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Vakar izgāju TA ar 2.5 un trumuļu bremzēm aizmugurē. Galvenais, lai viss būtu darba kārtībā.Alutinsh rakstīja:A kapēc tad stock 2.5 paradzētas disku bremzes?
[/quote]ks26 rakstīja:Varbūt kādam ir pazīstams kāds auto instruktors( B kategorija) un var kaut ko pastāstīt par darba apstākļiem auto skolās un individuāli kā arī par atalgojumu.
nedaudz paceļu savu jautājumu.
Protams ka nē! Drošiba pirmaja vietā!
Kāda slidinašanās! Fiksi ar savam ragaviņam uz slidkalniņiem brauciet! 
sveiki ... vjg ri4arda ko4era tel nr ...... ir kadam?
Smilshu skroshu strùklas pakalpojumi...
Metinàshana ,chiptonings , servisa pakalpojumi
Metinàshana ,chiptonings , servisa pakalpojumi
Man nekad nexus nav bijis, tikai galaxy s2/s3 un 2gb. s4, bet palasot netu saprotu ka vienīgais labums kas ir samsung ir operētāj sistēma - android. Vienkārši nobildēju vienu bildi ar savu s4 un to pašu ar draudzenes iphonu 5s un atšķirība stipri jūtamaKurlis rakstīja:Ko tu gribi dzirdēt? Ja Nexus 5 pēc atskatiem arī pēc pusgada lietošanas nekas nelec ārā, tad kāpēc lai Nexus 6 uzpeldētu kāda jauna problēma ?Pjērs rakstīja:Ir kādam no šejieniešiem nexus6 ?? Vēlos dzirdēt atsauksmes...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1020
- 1021
- 1022
- 1023
- 1024
- …
- 2228