Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1021
- 1022
- 1023
- 1024
- 1025
- …
- 2228
- chevron_right
nezinu kā tu,bet es personīgi nezinu nevienu cilvēku,kam vārdā būtu iekļauti cipariDrift.Go rakstīja:sveiki ... vjg ri4arda ko4era tel nr ...... ir kadam?
šodien 6 stundas ārā skrūvēju savu mašīnīti, rezultāts izskatās vnk krimināli
bildes būs rīt, telefons atņirdzās 
- ikey07
Pats lietoju Nexus 5 un ir riktīgi nais. Dēļ budžeta man sanāca tikai 4s aifons, taču roka necēlās pirkt morāli novecojušu telefonu. Nexus 5 ir jebkurā ziņā pārāks par 4s aifonu, ja ne pārāks, tad ari vienlīdzīgs ar 5s aifonu. Vienīgā atšķirība viņiem ir operētājsistēma - ābolu ir ļoti, ļoti ilgmūžīgi. Ja viņu nemētāsi apkārt, gadus 3-4 mierīgi nostaigāsi bez problēmām (vismaz vidējais aifons tā izvelk, no pieredzes saskarsmē ar citiem lietotājiem).Pjērs rakstīja:Man nekad nexus nav bijis, tikai galaxy s2/s3 un 2gb. s4, bet palasot netu saprotu ka vienīgais labums kas ir samsung ir operētāj sistēma - android. Vienkārši nobildēju vienu bildi ar savu s4 un to pašu ar draudzenes iphonu 5s un atšķirība stipri jūtamaKurlis rakstīja:Ko tu gribi dzirdēt? Ja Nexus 5 pēc atskatiem arī pēc pusgada lietošanas nekas nelec ārā, tad kāpēc lai Nexus 6 uzpeldētu kāda jauna problēma ?Pjērs rakstīja:Ir kādam no šejieniešiem nexus6 ?? Vēlos dzirdēt atsauksmes...Visu laiku biju sajūsmā, bet kamera ir pilnīgā dirsā samsungiem arī papētot youtube video aprakstus
Androids ir slidens tips - it kā vislaik pie viņa strādā un apgreido, taču man viņiem nav uzticības. Nelāga aizdoma, ka izbeigsies tāpat kā citi androidi - brīdi pirms garantijas un brīdi pēc tās, tas arī no ne tik lielas pieredzes.
Salīdzinot tīri tehniski viņus abus ir skaidrs, ka Nexus 5 ir daudz pārāks par 5s aifonu. Ja tu vēl apsver Nexus 6, tad tur, manuprāt, nav divu domu .. ja vien svarīgāks nav pačots no maziņajām. Tad ar aifonu drošvien veiksies labāk.
Par sesto nexusu interesējies neesmu, taču sliktāks par piekto viņš noteikti nav un nebūs, tāpēc way to go.
Ak jā, kamera arī viņam ir ļoti laba - kā naktī, tā dienā, kā bildēs, tā video.
Telefonu kameras ir ekonomiskais variants,lai nav jāpērk kkas krutāksDj Plosky rakstīja:Nu bet protams, galvenā telefonu funkcija ir fotografēt!
Kaut kas līdzīgs varētu būt 
- ikey07
Kamera man ir viena no svarīgākajām fīčām, jo man nav fočuks, un ja arī būtu tad tā pat viņš nav pa rokai 99% laika.Rolands rakstīja:Telefonu kameras ir ekonomiskais variants,lai nav jāpērk kkas krutāksDj Plosky rakstīja:Nu bet protams, galvenā telefonu funkcija ir fotografēt!
99% gadījumos tie jūsu pedo glāstekļi ir vai nu nokārušies, izlādējušies vai noķēruši zirnekli ekrānā 
Ja esi lohs, tad jā, par 99% jāpiekrītyanks rakstīja:99% gadījumos tie jūsu pedo glāstekļi ir vai nu nokārušies, izlādējušies vai noķēruši zirnekli ekrānā
jā, bet skolā sēžot matemātikas stundā, būtu pārāk uzkrītoši, ja uzliktu porķiku uz galda, lai sēdētu feisbukā
a tā, turi glāstekli grāmatā un komentē uz nebēdu bildes tiem, kuriem esi sekotājs 
Ir jābūt lielam vīram lai šitā atzītosKurlis rakstīja:Ja esi lohs, tad jā, par 99% jāpiekrītyanks rakstīja:99% gadījumos tie jūsu pedo glāstekļi ir vai nu nokārušies, izlādējušies vai noķēruši zirnekli ekrānā
Es neatzīstos, vienkārši nevajag domāt, ka visi, kam ir skārienjūtīgi telefoni, tos nesaudzē un met pret sienu
Iepriekšējais Samsungs izvilka 3 gadus bez nevienas plaisas, kamēr citiem patīk telefonu nomest zemē jau pirmajā nedēļā
Iepriekšējais Samsungs izvilka 3 gadus bez nevienas plaisas, kamēr citiem patīk telefonu nomest zemē jau pirmajā nedēļā
Tad jau esmu iekš tā 1% jo lietoju CAT S50? Kamera salīdzinot nesūdīga.yanks rakstīja:99% gadījumos tie jūsu pedo glāstekļi ir vai nu nokārušies, izlādējušies vai noķēruši zirnekli ekrānā
d[-_-]b
Tavas pedo smadzenites acim redzot ir apsalusas, ludz nesa cepuri ziemayanks rakstīja:99% gadījumos tie jūsu pedo glāstekļi ir vai nu nokārušies, izlādējušies vai noķēruši zirnekli ekrānā
Kāds ir nodevis visu mašīnu tolmentā neizjaucot to? Intresē, cik kapeikas var dabūt, jo laukos stāv iž škombit un aukstumā jaukt negribas un tapat viņš tur pūst.
Skaties ka pats uz neapgaismota kulaka neuzskrien.everts rakstīja:Tavas pedo smadzenites acim redzot ir apsalusas, ludz nesa cepuri ziemayanks rakstīja:99% gadījumos tie jūsu pedo glāstekļi ir vai nu nokārušies, izlādējušies vai noķēruši zirnekli ekrānā![]()
![]()
Vai tu būtu tik runīgs internetā ja ietu ārā arī bez mammas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1021
- 1022
- 1023
- 1024
- 1025
- …
- 2228