Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1024
- 1025
- 1026
- 1027
- 1028
- …
- 2228
- chevron_right
Bose ir tas pats kas HK, konkrētjā gadījumā pārmaksā ne par ko praktiski :)zuze91 rakstīja:BOSE audi nebija ķipa krutākais kas var būt no rūpnīcas ?
d[-_-]b
Atradu garāžā divas kalonkas - alpine SPR-17ls
Par cik viņas tur mētājās, tad varētu viņas ielikt, bet ko man tur atkal vajag? No mūzikas neko vispār nesaprotu
Par cik viņas tur mētājās, tad varētu viņas ielikt, bet ko man tur atkal vajag? No mūzikas neko vispār nesaprotu
13 cm diametrs? Kur tu gribi ielikt viņas? Priekšā? Aizmugurē? Griestos?edzis rakstīja:Atradu garāžā divas kalonkas - alpine SPR-17ls
Šādi http://www.zerotohundred.com/newforums/ ... 3098&stc=1 ?
sandzhus rakstīja:13 cm diametrs? Kur tu gribi ielikt viņas? Priekšā? Aizmugurē? Griestos?edzis rakstīja:Atradu garāžā divas kalonkas - alpine SPR-17ls
Par cik viņas tur mētājās, tad varētu viņas ielikt, bet ko man tur atkal vajag? No mūzikas neko vispār nesaprotu![]()
Jā, tādas, es nezinu kur man viņas labāk ielikt, man tagad ir priekšā pie kājām stok 2 tumbiņas un durvīs tās kas stokā nāk, kā jau saku neko nesaprotu un gribās, lai biš labāk skan tā padarīšana + man nekādu pastūžu nekā nav, pat nav ne jausmas kā viņas var pieslēgt, ja neskaita tos stok vadus, kas aizmugurē uz plauktu iet, bet tur nav ne kastes nekā un nekas tur neksan
sedans,kupeja,kompakts,tourings?Jā, tādas, es nezinu kur man viņas labāk ielikt, man tagad ir priekšā pie kājām stok 2 tumbiņas un durvīs tās kas stokā nāk, kā jau saku neko nesaprotu un gribās, lai biš labāk skan tā padarīšana + man nekādu pastūžu nekā nav, pat nav ne jausmas kā viņas var pieslēgt, ja neskaita tos stok vadus, kas aizmugurē uz plauktu iet, bet tur nav ne kastes nekā un nekas tur neksan
300 eur paredzēti mūzikai jau nodzerti jaunajā gadā?!edzis rakstīja:sandzhus rakstīja:13 cm diametrs? Kur tu gribi ielikt viņas? Priekšā? Aizmugurē? Griestos?edzis rakstīja:Atradu garāžā divas kalonkas - alpine SPR-17ls
Par cik viņas tur mētājās, tad varētu viņas ielikt, bet ko man tur atkal vajag? No mūzikas neko vispār nesaprotu![]()
Jā, tādas, es nezinu kur man viņas labāk ielikt, man tagad ir priekšā pie kājām stok 2 tumbiņas un durvīs tās kas stokā nāk, kā jau saku neko nesaprotu un gribās, lai biš labāk skan tā padarīšana + man nekādu pastūžu nekā nav, pat nav ne jausmas kā viņas var pieslēgt, ja neskaita tos stok vadus, kas aizmugurē uz plauktu iet, bet tur nav ne kastes nekā un nekas tur neksan
d[-_-]b
Kapēc lai viņi būtu nodzerti jaunajā gadā? Es vel neko neesmu sācis bīdīt, atradu tādas kalonkas un jautāju, vai viņas nav izmantojamas, tad nevajadzētu pirkt vēlvienas vietā, kur problēma?
@sandzhus kupeja
@sandzhus kupeja
Nu tad varbūt tajā pašā topikā arī varēja jautāt par šiem skaļruņiem, ja jau ir nopietni plāni būvēt audio sistēmu, bet izskatās, ka nē, splapjie sapņi... :)
d[-_-]b
Piedod, būtu labi, tad ja tagad atbildētu otrā
Laba diena šodienā! Varbūt kāds var izpalīdzēt ar info!?
Interesē tāda lieta kā org atslēga. Man uz doto brīdi ir kkāda pievīlēta aizdedzes atslēga un signalizācijas pults atsevišķi, bet gribētos oriģinālo atslēgu jau ar pogām. Kāda iespēja ir pieprogrammēt oriģinālo atslēgu pie kkādas parastās signalizācijas un centrālās atslēgas???
Interesē tāda lieta kā org atslēga. Man uz doto brīdi ir kkāda pievīlēta aizdedzes atslēga un signalizācijas pults atsevišķi, bet gribētos oriģinālo atslēgu jau ar pogām. Kāda iespēja ir pieprogrammēt oriģinālo atslēgu pie kkādas parastās signalizācijas un centrālās atslēgas???
Kadam ir kada laba treninu programa prieksh svaru zales? vai kada programa veedera muskulatorai? butu ļoti pateicigs 
Esi reals, domubiedri te ir labi ja 5% no visiem lietotajiem, parejie daildirsejisandzhus rakstīja:everts
Kapēc tu esi šeit reģistrējies?
Savas problēmas un žulti atstāj lūdzu citur, šeit cik zināms ir draudzīgs domubiedru bariņš
Ļoti pārliecinoši pateicieverts rakstīja:Esi reals, domubiedri te ir labi ja 5% no visiem lietotajiem, parejie daildirsejisandzhus rakstīja:everts
Kapēc tu esi šeit reģistrējies?
Savas problēmas un žulti atstāj lūdzu citur, šeit cik zināms ir draudzīgs domubiedru bariņš![]()
![]()
everts un tas barons nav kkādi zuzes alter-ego? Kāds viņus dzīvē vispār ir redzējis? 
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
da noteikit ka ir. gribetu redzet ka vini abi dzive satiekas - domaju butu visai amizants skatsch. rakstīja:everts nav kkāds zuzes alter-ego? Kāds viņu dzīvē vispār ir redzējis?
ch`evič Tev kā everta īpašniekam labāk vajadzētu zinat.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
domājams ka izdarāms tas ir noteikti, tikai diezvai tu būsi gatavs tādu piķi par to pasākumu maksāt. Man čoms mersim ar ar līdzīgu sexu ņēmās, rezūltātā 800ls tiesa gan mersedes centrāMārciZ rakstīja:Laba diena šodienā! Varbūt kāds var izpalīdzēt ar info!?
CH. bilde brutāla, pats taisiji?:D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1024
- 1025
- 1026
- 1027
- 1028
- …