Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1028
- 1029
- 1030
- 1031
- 1032
- …
- 2228
- chevron_right
sniega sega palielināsies par 6-10 centimetriem
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Man Vangažos radi dzīvo,bieži bērnībā esmu tur dzīvojies,rajons nepatīkams,bet ja tevi tur pazīst un kopā futbolu spēlējat,tad tevi neaiztikaHiperaktīvais rakstīja:Sīkāk lūdzu par Vangažiem un inčukalnu?Kikaps rakstīja:Nja, tad kad tusējos ar brālēniem pa Allažiem, tad jau tiku dzirdējis viskautko par Inčukalniešiem un VangažniekiemRolish rakstīja:Īsti sakara ar Allažiem tur nav. Tikai tāda ,ka bmw nodedzināts Allažos,pietam Allažu pagastā,3km attālumā no Allažiem,netālu no možais mājas. Cik noprotu tie visi bijuši no Vangažiem. Tākā te viss mierīgi,tik visi dēļ tā virsraksta satraukušies,bet tie nav Allažnieki.![]()
pats pa siguldu un ādažiem dzīvojos bet vangažos gan neteikšu ka cilvēki nedraudzīgi, protams ir jā brigada bet ja zini kaut vienu tad visa grupa tev čomi
inčukalnu nezinu bet tumšupē gan čigānu midzenis
Ceļi ir super slideni šobrīd, tikko biju aizslīdējis līdz plazai, murgs unless tev ir radzes.
- ikey07
ikey07 rakstīja:Ceļi ir super slideni šobrīd, tikko biju aizslīdējis līdz plazai, murgs unless tev ir radzes.
spiedienu uz 1.4....
Kāda bija tā mājaslapa kurā varēja pēc VIN koda noteikt oriģinālo auto komplektāciju ? 
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Paldies!ikey07 rakstīja:http://www.bmwarchive.org/vin/bmw-vin-decoder.html
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
klau, kādi spoileri gāja sedaniem?
zinu gt spoileri un hellas mazo, bet viens ir neglīts un otrs rets, varbūt ir kāds cits spoileris, kas sedanam piestāv?
zinu gt spoileri un hellas mazo, bet viens ir neglīts un otrs rets, varbūt ir kāds cits spoileris, kas sedanam piestāv?
Nu manis pēc šis ir ok. Pēc apzīmējuma spriežot kkāds AC Schnitzer ir... Precīzēka kods būtu jāskatās..
d[-_-]b
jap, izskatās ok.
vēl m3 spoileris liekas ok, to kas ar stopu, sedaniem vispār tāds gāja?
vēl m3 spoileris liekas ok, to kas ar stopu, sedaniem vispār tāds gāja?
From some kār forum![]()
![]()
![]()
Es gribu izkratīt sirdi par tiem dauņiem! Manuprāt, Hapo E36 vajag nodedzināt, lai tā miskaste nebiedē normāli domājošus cilvēkus. Tā mašīna izskatās pēc sūda, nevienā vietā tā nav skaista vai stilīga. Kādēļ tas auns to nesaprot? Un man besij, ka viņi taisa kkādus smirdīgus video kā slīpē pa stajankām. Nākošais - MISS SABĪNE DK ANDRIKSONE!! Kurš viņu izlaida no e36.lv foruma? KĀPĒC? LAI LIEN ATPAKAĻ AR SAVU SASODĪTO ŽURKU!!! tā varētu turpināt ilgi un dikti, bet es drīzāk sajuktu prātā!
Skaisti :drive: , skaisti :jack: !
Viens jau ir sajucis prata. Neturi sveci zem pura, stasti kurs ir tas lohs.
Bet HAPO e36 tieshaam izskataas peec suuda, preciizaak nevar pateikt 
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Atzīsti, ka tev skauž :supersuper: :clapclap:LitrsALus rakstīja:Bet HAPO e36 tieshaam izskataas peec suuda, preciizaak nevar pateikt
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Es vnk in general nesaprotu ko var p***ies par to kā izskatās viens vai otrs e36, katrs dara ar SAVU mašīnu ko vien vēlas. tagad sākt domāt par jukšanu prātā? nafig 
- ikey07
Pilnīgākā konfekte!Arturo rakstīja:kāds ir redzējis tik svaigu e36?![]()
http://www.ebay.de/itm/BMW-320i-E36-KLI ... 2edc1db274
SULAS PAKU PAVELNIEKS
bet cipars nelaicaans rakstīja:Pilnīgākā konfekte!Arturo rakstīja:kāds ir redzējis tik svaigu e36?![]()
http://www.ebay.de/itm/BMW-320i-E36-KLI ... 2edc1db274
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1028
- 1029
- 1030
- 1031
- 1032
- …