Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1029
- 1030
- 1031
- 1032
- 1033
- …
- 2228
- chevron_right
Kur vins sanak pa to ciparu?Arturo rakstīja:bet cipars nelaicaans rakstīja:Pilnīgākā konfekte!Arturo rakstīja:kāds ir redzējis tik svaigu e36?![]()
http://www.ebay.de/itm/BMW-320i-E36-KLI ... 2edc1db274tur +- jaunais m5 sanāk
man +- 2005.gada m5 skaitās kā jauns
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... engnk.html
vācijā 15.000euro
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... engnk.html
vācijā 15.000euro
Piekjeerich. rakstīja:Atzīsti, ka tev skauž :supersuper: :clapclap:LitrsALus rakstīja:Bet HAPO e36 tieshaam izskataas peec suuda, preciizaak nevar pateikt
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Ble gribeeju to PM rakstiit nevis sheit. 
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
kā krievs saka, da ņi kipiķisLitrsALus rakstīja:Ble gribeeju to PM rakstiit nevis sheit.
esmu dzirdējis, ka šito arī var uzlikt uz e36, bilde piemēramLawwr rakstīja:klau, kādi spoileri gāja sedaniem?
zinu gt spoileri un hellas mazo, bet viens ir neglīts un otrs rets, varbūt ir kāds cits spoileris, kas sedanam piestāv?
pēdējais vislabāk saplūstu ar e36 līnijām un būs OGA, sedanam piestāvēs kā reiz vislabāk!!!
hehe smiekligi istomats

E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Klau kas varētu būt par vainu kā nevar piesķilt mašīnu.
Vienu dienu nevarēja iedarbināt, viss smirdēja pēc benzīna, aizvedu uz servisu tur džeks pacakarejas un pateica ka vajadzīgs gaisa masas mērītājs, vakar nobraukaju ar atslēgtu gaisa masas mērītāju un tagad braucot pakaļ jaunajam man vienkārši mašīna noslapa un vairs nelec. Pievieno, atvieno gaisa masas mērītāju pilnīgi nulle reakcija...
Vienu dienu nevarēja iedarbināt, viss smirdēja pēc benzīna, aizvedu uz servisu tur džeks pacakarejas un pateica ka vajadzīgs gaisa masas mērītājs, vakar nobraukaju ar atslēgtu gaisa masas mērītāju un tagad braucot pakaļ jaunajam man vienkārši mašīna noslapa un vairs nelec. Pievieno, atvieno gaisa masas mērītāju pilnīgi nulle reakcija...
Šodien pamodos un sapratu - jāmet mieru skatīties uz e36, e46 vai e39 ir way to go 
Tur var būt daudz un dažādi iemesli, mašīnu var piešķilt arī bez gaisa masas mērītāja, tikai tad abaroti raustīsies, esmu to darijis! Sāc pārbaudīt visu pēc kārtas, kas atbild par to, lai mašīna strādātu, tik pat labi, tev dēļ tās debīlās bmw signalizācijas viņa neiet, ir bijusi tāda lieta. Protams tas var būt arī jebkas citsCrazyFrog rakstīja:Klau kas varētu būt par vainu kā nevar piesķilt mašīnu.
Pēdējais labojis edzis - 11 Jan 2015, 14:29, kopā labots 1 reizi.
Tu vecīt bikiņ sajauci, nevis e39(tas jau ir nojiets etaps), bet e60.Pjērs rakstīja:Šodien pamodos un sapratu - jāmet mieru skatīties uz e36, e46 vai e39 ir way to go
P.S. uz smukiem e36 nekad neapnīk skatīties.
neke, es pilnīg notpietni. Aiz ilgiem laikiem iegāju ss.lv un sapratu ka nav jēga par 2k eur pirkt e36, ja piemetot vēl 1k var paņemt normālu e39Dj Plosky rakstīja:Kādi stubumi tik nenāk prātā uz pohām
Tā ir, bet e39 ir pilnīgi cits auto! domāju salīdzināt žurku ar e39 ir tāpat kā salīdzināt futbolu ar hokeju, abi itkā ir sporti, bet tomēr tas nav same shitPjērs rakstīja:neke, es pilnīg notpietni. Aiz ilgiem laikiem iegāju ss.lv un sapratu ka nav jēga par 2k eur pirkt e36, ja piemetot vēl 1k var paņemt normālu e39Dj Plosky rakstīja:Kādi stubumi tik nenāk prātā uz pohām
Man personīgi ir žurka, jo patīk skrūvēt
Salīdzināt nav jēgas, e39 kā daily drive, un žurka ziemai priekš laušanasedzis rakstīja:Tā ir, bet e39 ir pilnīgi cits auto! domāju salīdzināt žurku ar e39 ir tāpat kā salīdzināt futbolu ar hokeju, abi itkā ir sporti, bet tomēr tas nav same shitPjērs rakstīja:neke, es pilnīg notpietni. Aiz ilgiem laikiem iegāju ss.lv un sapratu ka nav jēga par 2k eur pirkt e36, ja piemetot vēl 1k var paņemt normālu e39Dj Plosky rakstīja:Kādi stubumi tik nenāk prātā uz pohām
Man personīgi ir žurka, jo patīk skrūvēt
Nu paņem ziemas kapli e39 ar 2.8 pa 700ls un dauzi cik gribi. Pēc tam kas dzīvs laid daļās dabūsi kapeiku atpakaļ.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tagad man ir skaidrs , kādēļ ziemā Dominas sāvvietas pēdējais stāvs ir ciet.. Uzbraucu pa pusi kas bija vaļā un lejā slīdēju pa sniegu 
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
ārā atkal PUTINA !!! 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1029
- 1030
- 1031
- 1032
- 1033
- …
- 2228