Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
AA777
Ziņojumi: 80
Pievienojies: 14 Jan 2015, 21:56
Braucu ar: GEĻIKU

14 Jan 2015, 22:45

Dj Plosky rakstīja:Nu vrb citi vnk ieliek to cenu par kuru būtu gatavi šķirties no konkretā auto, neviens jau neliek Jums neko pirkt, ko tur besīties...To gan es nesaprotu! Ja man kāds liktu savu šrotu tgd likt ss'ā, ar ierubītu kosmosu, kurs visiem liksies neadekvāts (bet ne man) un kuru man neviens nekad nemaksās 99,9 %, bet nu kāpēc nē, ja nu tikai tāpēc, ka par kosmonautu saukās! :lol:

Bet tieši tādu kosmonautu dēļ tiek čakarētas tirgus cenas.Viens ieliek lūzni pa 1000eiro,otrs arī ieliek par tādu pašu summu.Nākošais kas liek pārdoties savu mašinu tak paskatās pirms liek cik vidēji maksā tāds klases auto kā ir viņam un loģiski ja viņš redz to kad pilnīgi šroti stāv pa kosmosu kapēc gan viņam arī neielikt savu auto par kosmosu? :D
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

14 Jan 2015, 22:46

AA777 rakstīja:
Dj Plosky rakstīja:Nu vrb citi vnk ieliek to cenu par kuru būtu gatavi šķirties no konkretā auto, neviens jau neliek Jums neko pirkt, ko tur besīties...To gan es nesaprotu! Ja man kāds liktu savu šrotu tgd likt ss'ā, ar ierubītu kosmosu, kurs visiem liksies neadekvāts (bet ne man) un kuru man neviens nekad nemaksās 99,9 %, bet nu kāpēc nē, ja nu tikai tāpēc, ka par kosmonautu saukās! :lol:

Bet tieši tādu kosmonautu dēļ tiek čakarētas tirgus cenas.Viens ieliek lūzni pa 1000eiro,otrs arī ieliek par tādu pašu summu.Nākošais kas liek pārdoties savu mašinu tak paskatās pirms liek cik vidēji maksā tāds klases auto kā ir viņam un loģiski ja viņš redz to kad pilnīgi šroti stāv pa kosmosu kapēc gan viņam arī neielikt savu auto par kosmosu? :D
Manliekas apmēram tāda veidā bloķu cenas uzkāpa kosmosā :lol:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2173
Pievienojies: 12 Apr 2014, 10:25
Reputācija: 3

14 Jan 2015, 22:59

Pirms vispār vel bija pašam savs auto, meklēju žurku, sākumā bija man 700 euro uz rokas, visu dienu sēdeju ssā!
Nu sapratu, ka baigi mēsli, domāju piekrāšu vel, piekrāju līzz 1000 euro un domāju, nu pat būs baigais aparāts!
Beigās dakrāju līdz 1400 euro un nopirku prastu 1.8 pļeri, kuzavs perfekts, pārējais arī jūtami labāks par tām lētajām mašīnām. Nu labi, ķipa autiņš ir, viss okej, te tas jānomaina, šitas te jānomaina. Neviena žurka nebūs tāda, kuru tu nopirksi un brauksi, visās kā vienā būs jāiegulda! Rezultāts = man ir 1.8 is kupeja, nav nekādu em paku un tādu loriņu, viss standarts, nostājies man ir 2.1k euro ar visām skatēm nodokļiem utt. Tā mašīna naudu ēd vairāk nekā es pats apēdu! Doma mana ir tāda - ja uz rokas ir 800 euro tad vislabākais variants ir braukt ar tramvaju un bāzt naudu bundžā! nopērkot autiņu pa 800 eurām tur būs jāieliek vel 3 reizes 800 un iznākums tāpat nebūs tas labākais! Protams varat stāstīt man par gadījumiem, kur kāds ir nopircis labu žurku pa štuku, kur vispār nekas nav jāmaina, bet paši saprotat, ka tas ir bullshits!
Profila bilde
green garage
Ziņojumi: 793
Pievienojies: 12 Apr 2013, 20:44
Braucu ar: Diesel
Atrašanās vieta: Jēkabpils

14 Jan 2015, 23:00

ch. rakstīja:
normāls čalis rakstīja:Tāda dusma uznāca... šoseja ledū, kājās nostāvēt nevar - tie dauņi pasaka, ka neatbilstošs ātrums. Ļoti labprāt redzētu, kā paši ievilktu ar savām jaunajām reketa mašīnām kādā grāvī pamatīgi. Tad arī būtu neatbilstošs ātrums?
Un brīnas, ka cilvēki nicina tos ..
Un ja tuvinieks kāds viņu nosistos šajā marazmā, kas uz ceļiem notiek? pfff

Es nezinu īsti apstrīdēšanas kārtību, bet varbūt ir vērts parunāt ar kādu juristu, jo nu šis galīgi nav normāli. Cik zinu, visi vainīgi, kas šajā laikā dzīvojās pa grāvjiem, tikai un vienīgi ledainā ceļa dēļ. Pretīga sistēma, nesaprotu, kāpēc vispār tik daudz nodokļos maksāju tiem ..
Nu hvz, nepiekrītu. Viedoklis kā tantei tvnetā..

Tā vistīrākajā veidā ir neatbilstoša ātruma izvēle. Un pie tā noveda nevēlēšanas/nepietiekamas spējas analizēt braukšanas apstākļus. Tas, kas ir norādīts uz ceļazīmēm ir MAKSIMĀLAIS atļautais braukšanas ātrums, nevis normālais, ieteicamais. Tak ja jūti, ka šoseja ir ledū, brauc kaut vai uz 30. Ja no 1000 braucējiem, kas tajā dienā caurbrauca jelgaveni avarēja 10, tad 990 šoferiem gadījās mega džekpots un veiksme? Vai tomēr pietika spējas braukt atbilstoši ceļa segumam?

Tak ceļu uzturētāji/kaisītāju šoferi tajā dienā nepirda krēslā un nedzēra kafiju ofisā. Iespējas ir tādas, kādas viņas ir.

+++ es ceru, ka pēc pēdējās nedēļas gadījumiem vairs nenāksies redzēt sludinājumus "pērku vismaz 5mm ziemenes, budžets līdz 60eur".
Nejau budžetā ir tā vaina. :doh: sestdien ap 23 vakarā braucu pa šoseju, sniega kārta aptuveni 20 cm vai pat vairāk, man pa priekšu brauc kaisītājs, kaisa sāli sniegā, kautgan priekšāir pacelta lāpsta. ejot viņam garām apmēram uz 80 sarāva diezgan spēcīgi uz grāvi. Riepām vēl 12 mm un visas radzes vietās, rallija cienīgus trikus arī nemēģināju izveidot.
vnk viss uz tiem ceļiem tiek darīts caur dirsu. :grrr:
Profila bilde
ch.

14 Jan 2015, 23:06

Nu gan jau kaut kādi apsvērumi tur ir. For example, nešķūrējot viņi patērē mazāk degvielu un attiecīgi var nokaisīt lielāku ceļa posmu.
Piekrītu, ka tās metodes, iespējams, nav pārāk pārdomātas n shit, bet runa jau ir par to, ka tas ir normāli, ka ziemā ūdens sasalst. Un ja šis ūdens, kkāda konkrēta reģiona ietvaros sasalst uz visiem ceļiem vienlaicīgi, tad tie kaisītāji nespēj būt visās vietās vienlaicīgi.

Un tomēr vienkāršāk ir braukt lēnāk, ik pa laikam pārbaudīt to kā auto turās uz ceļa un būt 100% gatavībā vākt mašīnu un/vai bremzēt, nevis ietiepiegi maukt uz 110 pa ceļam burkšķot, ka visi lohi un braukt nejēdz un kad sanāk sūdi vainot uzturētājus. :rolleyes:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

14 Jan 2015, 23:07

Ja tā būtu vienīgā vieta, kur līdzīgā vaidā tiek čakarētas cenas, tad varētu stresot, bet ja rēķina, ka lidzīga veida (dažreiz pat neapzināta) app*&^na notiek uz katra soļa, tad ko tur...
Tu tak ābolus veikalā pikdams pats skaties/tausti un izvērtē atbilstošo cenu/meklē kur lētāks, tāpat arī ar autiņiem jābūt, skaties ko pērc... A būs lielākas vidējas cenas (nevis katrs otrs autiņš 1-2 mēnešalgu cenā), būs tikai mazāk perekupu, kas to vien dara ka meklē kko lētu un pēc tam tirgo ar uzvārījumu, citādi ar tie 36-jiem mazāk brauc nekā ss'ā tur... :)
d[-_-]b
Profila bilde
normāls čalis
Ziņojumi: 582
Pievienojies: 30 Mar 2013, 20:24
Braucu ar: e41 ;)
Atrašanās vieta: Rīga

14 Jan 2015, 23:07

ch. rakstīja:
normāls čalis rakstīja:Tāda dusma uznāca... šoseja ledū, kājās nostāvēt nevar - tie dauņi pasaka, ka neatbilstošs ātrums. Ļoti labprāt redzētu, kā paši ievilktu ar savām jaunajām reketa mašīnām kādā grāvī pamatīgi. Tad arī būtu neatbilstošs ātrums?
Un brīnas, ka cilvēki nicina tos ..
Un ja tuvinieks kāds viņu nosistos šajā marazmā, kas uz ceļiem notiek? pfff

Es nezinu īsti apstrīdēšanas kārtību, bet varbūt ir vērts parunāt ar kādu juristu, jo nu šis galīgi nav normāli. Cik zinu, visi vainīgi, kas šajā laikā dzīvojās pa grāvjiem, tikai un vienīgi ledainā ceļa dēļ. Pretīga sistēma, nesaprotu, kāpēc vispār tik daudz nodokļos maksāju tiem ..
Nu hvz, nepiekrītu. Viedoklis kā tantei tvnetā..

Tā vistīrākajā veidā ir neatbilstoša ātruma izvēle. Un pie tā noveda nevēlēšanas/nepietiekamas spējas analizēt braukšanas apstākļus. Tas, kas ir norādīts uz ceļazīmēm ir MAKSIMĀLAIS atļautais braukšanas ātrums, nevis normālais, ieteicamais. Tak ja jūti, ka šoseja ir ledū, brauc kaut vai uz 30. Ja no 1000 braucējiem, kas tajā dienā caurbrauca jelgaveni avarēja 10, tad 990 šoferiem gadījās mega džekpots un veiksme? Vai tomēr pietika spējas braukt atbilstoši ceļa segumam?

Tak ceļu uzturētāji/kaisītāju šoferi tajā dienā nepirda krēslā un nedzēra kafiju ofisā. Iespējas ir tādas, kādas viņas ir.

+++ es ceru, ka pēc pēdējās nedēļas gadījumiem vairs nenāksies redzēt sludinājumus "pērku vismaz 5mm ziemenes, budžets līdz 60eur".
Nu tas viedoklis bija dusma uz visu šo sistēmu, kas ir arī kā visām ar dzīvi neapmierinātajām tantēm un večiem, kuri nejūt nekādu atdevi no lielas savu algu daļas, atdošanas nodokļos.
Piekrītu Tev par to, ka ir jāizvēlas atbilstošs ātrums. BET - nevar teikt, ka tiešām pēkšņi daudzi neizvēlējās pareizu ātrumu un sāka skriet. Nav dūmu bez uguns. Esmu pats braucis pa šoseju, kur pēkšņi sākas ledus. To nu nevar paredzēt tā vienkārši. Tas notiek tā - brauc, brakecheck, ir oki viss, brauc tālāk un pēkšņi pazūd jebkāda saķere ar ceļu un sāc virpuļot kā vilciņš.
Nezinu, vai esi piedzīvojis tādu situāciju, vai nē, bet nu nav tur tikai šofera vaina.
Kalnz rakstīja:e36 bez bloķa ir alus bez grādiem / sieviete no gumijas / elektriskā cigarete u.tml
Mana māte - "ārprāts! Viņam tak riepas deg, viņam tas ir jāpasaka!" Runājot par apļa slīpētāju.
Attēls
Profila bilde
normāls čalis

14 Jan 2015, 23:09

ch. rakstīja:Nu gan jau kaut kādi apsvērumi tur ir. For example, nešķūrējot viņi patērē mazāk degvielu un attiecīgi var nokaisīt lielāku ceļa posmu.
Piekrītu, ka tās metodes, iespējams, nav pārāk pārdomātas n shit, bet runa jau ir par to, ka tas ir normāli, ka ziemā ūdens sasalst. Un ja šis ūdens, kkāda konkrēta reģiona ietvaros sasalst uz visiem ceļiem vienlaicīgi, tad tie kaisītāji nespēj būt visās vietās vienlaicīgi.

Un tomēr vienkāršāk ir braukt lēnāk, ik pa laikam pārbaudīt to kā auto turās uz ceļa un būt 100% gatavībā vākt mašīnu un/vai bremzēt, nevis ietiepiegi maukt uz 110 pa ceļam burkšķot, ka visi lohi un braukt nejēdz un kad sanāk sūdi vainot uzturētājus. :rolleyes:

Pilnīgi piekrītu. :)

Cepos par to, ka principā, gandrīz nekad nav ceļu uzturētāji pie vainas. Kā jau šajā skaistajā sistēmā.
Kalnz rakstīja:e36 bez bloķa ir alus bez grādiem / sieviete no gumijas / elektriskā cigarete u.tml
Mana māte - "ārprāts! Viņam tak riepas deg, viņam tas ir jāpasaka!" Runājot par apļa slīpētāju.
Attēls
Profila bilde
marux
Ziņojumi: 3441
Pievienojies: 27 Feb 2011, 19:47
Braucu ar: slaidu francūzi
Atrašanās vieta: LV
Reputācija: 8

14 Jan 2015, 23:09

Green, kurām riepām ir 12 mm protektors? Un šoreiz piekrītu ch. Tak braucot ceļu vajag taustīt, saprast savu skillu un riepu saķeres robežas. Pats esmu pa melno ledu šķērējis apdzīšanas manevros, un vienmēr esmu sapratis, ka pats muļķis neredzu elementāras lietas... :gigigi:
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

14 Jan 2015, 23:11

Pats arī dabuju pabraukāties pa to trako puteni un ledu, bremzēšanas ceļš ir kosmoss, to vajadzētu saprast jebkuram muļķim! Mašīna pie mazākās kustības iet šķērsām, nerunājot par pārkārtošanos, bez saslīdēšanas vispār nebija iespējams pārkārtoties? Un ko tagad darīt? Tas ir normāli, tā ir ziema, vajag braukt uz 50 un nekas traks nenotiks! Te mums tajā 323ti topikā viens blatnojs jau bija ierakstījis, ka vienkārši braukt nemākot, ka viņš uz 130 esot lidojis visiem garām! Nu visu cieņu, ja paliksi dzīvs līdz atjēgsies, ka šādos laika apstākļos nav jāmēra dindulis, bet jādomā par apkārtējiem cilvēkiem!!!! Varbūt nekas traks, ja pats nositīsies, bet noteikti paņemsi līdzi vel daudzus nevainīgus cilvēkus!
Profila bilde
normāls čalis

14 Jan 2015, 23:14

edzis rakstīja:Pats arī dabuju pabraukāties pa to trako puteni un ledu, bremzēšanas ceļš ir kosmoss, to vajadzētu saprast jebkuram muļķim! Mašīna pie mazākās kustības iet šķērsām, nerunājot par pārkārtošanos, bez saslīdēšanas vispār nebija iespējams pārkārtoties? Un ko tagad darīt? Tas ir normāli, tā ir ziema, vajag braukt uz 50 un nekas traks nenotiks! Te mums tajā 323ti topikā viens blatnojs jau bija ierakstījis, ka vienkārši braukt nemākot, ka viņš uz 130 esot lidojis visiem garām! Nu visu cieņu, ja paliksi dzīvs līdz atjēgsies, ka šādos laika apstākļos nav jāmēra dindulis, bet jādomā par apkārtējiem cilvēkiem!!!! Varbūt nekas traks, ja pats nositīsies, bet noteikti paņemsi līdzi vel daudzus nevainīgus cilvēkus!

Piekrītu. :)
Tajā 323ti topikā gan izskatās, ka ceļš ir pilnībā melns.
Pats arī esmu braucis pa sniegu utt. Bet ir arī gadījumi, kad nekas neliecina par ceļa iespējamo apledojumu.
Labi, bezjēdzīga diskusija. :bmw:
Attēls
Profila bilde
ch.

14 Jan 2015, 23:15

normāls čalis rakstīja:Nu tas viedoklis bija dusma uz visu šo sistēmu, kas ir arī kā visām ar dzīvi neapmierinātajām tantēm un večiem, kuri nejūt nekādu atdevi no lielas savu algu daļas, atdošanas nodokļos.
Piekrītu Tev par to, ka ir jāizvēlas atbilstošs ātrums. BET - nevar teikt, ka tiešām pēkšņi daudzi neizvēlējās pareizu ātrumu un sāka skriet. Nav dūmu bez uguns. Esmu pats braucis pa šoseju, kur pēkšņi sākas ledus. To nu nevar paredzēt tā vienkārši. Tas notiek tā - brauc, brakecheck, ir oki viss, brauc tālāk un pēkšņi pazūd jebkāda saķere ar ceļu un sāc virpuļot kā vilciņš.
Nezinu, vai esi piedzīvojis tādu situāciju, vai nē, bet nu nav tur tikai šofera vaina.
Manuprāt, galvenā problēma ir tā, ka daudzi nesaprot, ka ja ir zem +5, ir jāieslēdz pavisam cits braukšanas režīms. Jābremzē tikko kā ieraugi, ka priekšējais bremzē, jāievēro daudz lielāka distance, jāņem vērā krietni palielināts bremžēšanas ceļš, apdzenot jābūt gatavam uz hidro ručņika cienīgu iemetienu utt. Lielais vairums pa lielam brauc kā vasarā tikai labākajā gadījumā čutj čutj lēnāk. Un tad nu arī visi tie sūdi rodās. :rolleyes:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia

14 Jan 2015, 23:17

Nu jap, piekrītu, diezgan bezjēdzīga diskusija, jāsarga pašam sevi un viss būs bumbās!

Runājot par ko interesantāku - Man spidometram tas apgaismojums nedaudz spīd cauri praktiski visur, kur ir melns, tas ir tā jau strandartā, vai man vienkārši viņs ir izbalējis? Un ja ir izbalējis, kur var nopirkt to fonu?
Profila bilde
ch.

14 Jan 2015, 23:17

edzis rakstīja:Pats arī dabuju pabraukāties pa to trako puteni un ledu, bremzēšanas ceļš ir kosmoss, to vajadzētu saprast jebkuram muļķim! Mašīna pie mazākās kustības iet šķērsām, nerunājot par pārkārtošanos, bez saslīdēšanas vispār nebija iespējams pārkārtoties? Un ko tagad darīt? Tas ir normāli, tā ir ziema, vajag braukt uz 50 un nekas traks nenotiks! Te mums tajā 323ti topikā viens blatnojs jau bija ierakstījis, ka vienkārši braukt nemākot, ka viņš uz 130 esot lidojis visiem garām! Nu visu cieņu, ja paliksi dzīvs līdz atjēgsies, ka šādos laika apstākļos nav jāmēra dindulis, bet jādomā par apkārtējiem cilvēkiem!!!! Varbūt nekas traks, ja pats nositīsies, bet noteikti paņemsi līdzi vel daudzus nevainīgus cilvēkus!
Ir diezgan daudz tādi, kas domā, ka, ja viņu šrots pie tiem 130 turās taisni, tad viss ir safe. :lol:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
Hiperaktīvais
Ziņojumi: 788
Pievienojies: 21 Sep 2013, 17:11
Braucu ar: Sievu un Dēlu.

14 Jan 2015, 23:21

bez komentāriem!!! :super:
braucu 22:00 Ādaži - Sigulda, visi kā viens ~70km/h un visiem viss kedā! Kaut ko nokavēsi? Uzzvani un pabrīdini!!! Kā teikt ''nebrauc ātrāk par savu sargenģeli''!!! :drink:
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora :D

Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Profila bilde
normāls čalis

14 Jan 2015, 23:21

ch. rakstīja:
normāls čalis rakstīja:Nu tas viedoklis bija dusma uz visu šo sistēmu, kas ir arī kā visām ar dzīvi neapmierinātajām tantēm un večiem, kuri nejūt nekādu atdevi no lielas savu algu daļas, atdošanas nodokļos.
Manuprāt, galvenā problēma ir tā, ka daudzi nesaprot, ka ja ir zem +5, ir jāieslēdz pavisam cits braukšanas režīms. Jābremzē tikko kā ieraugi, ka priekšējais bremzē, jāievēro daudz lielāka distance, jāņem vērā krietni palielināts bremžēšanas ceļš, apdzenot jābūt gatavam uz hidro ručņika cienīgu iemetienu utt. Lielais vairums pa lielam brauc kā vasarā tikai labākajā gadījumā čutj čutj lēnāk. Un tad nu arī visi tie sūdi rodās. :rolleyes:
BLACKDEVIL rakstīja:
normāls čalis rakstīja:Protams, katram ir savas domas. Tikai norādu uz šo absurdo situāciju. Vai tad pēkšni neviens nespēj novērtēt savu braukšanas ātrumu un tāpēc ir pilni grāvji un līķi tik daudz? Nav tur viss balts vai melns.
Un domāju, ka šis nav gluži razklads - runa iet par tēmu.
Kāds tur razklads vajadzīgs,viss tak saprotams?
Šis marzms uz LV ceļiem būs tikmēr kamēr :
1)jaunos autovadītājus nedzīs uz tīru ledu kā Zviedrijā
2)CSDD izlaidīs uz ceļa dāmītes kuras vairāk par krāsošanos pie stūres nemāk.
3)Ceļu daļa nebāzīs naudu kabatā uz atskaitēm,ka ceļš ir nogrēderēts,nokaisīts ar pretslīdes materiāliem.
4)Cilvēki kuri nav pārliecināti par braukšanas prasmēm līdīs ārā uz ceļa.

Mēs vēl principā dzīvojam vēl dzīvojam padomijas domāšanas ietekmē, visu uz labu izlabot varam tikai katrs mēs atsevišķi un kopā.

Tieši šo vēlējos pateikt. Tur ir daudz dažādi faktori. Blackdevils labāk uzrakstīja, es kā jau čalis, nespēju vairākus darbus vienlaicīgi darīt. :D
Attēls
Profila bilde
ch.

14 Jan 2015, 23:23

Hiperaktīvais rakstīja:

bez komentāriem!!! :super:
braucu 22:00 Ādaži - Sigulda, visi kā viens ~70km/h un visiem viss kedā! Kaut ko nokavēsi? Uzzvani un pabrīdini!!! Kā teikt ''nebrauc ātrāk par savu sargenģeli''!!! :drink:
+1

Daudzi mīž braukt prātīgi, jo tipa negrib izskatīties kā tie, kas pilnīgi normālos braukšanas apstākļos (piem lietus vasarā) sēņo uz 70 pa labo joslu. :lol:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

14 Jan 2015, 23:23

nu bet tak ja tu skaties vakarā ceļš slapjš un no rīta vai whatever pēc tam ir zem +3, tad tev kā šoferim ir jādadomājas, ka var būt nigga uz ceļa, un ja tu zini, ka nesavāksi ja pēkšņi sāksies, tad brauc visu laiku uz 70, nevis vienreiz cheko - aa šeit nav melnais, značit var vālēt :doh: tak pēc laika apstākļiem var saprast, ka viņs kaut kur būs.
Tāpēc arī neatbilstoša ātruma izvēle savām spējām un ceļa stāvoklim.
Visiem jau patīk domāt ka ir afigennie braucēji un savāks arī ja pēkšņi sāksies melnais, bet tad kad tas notiek, tad ir es jau neskrēju uz 90 braucu, pēkšņi sākās un vispār ceļu uzturētāji vainīgi, nu ja jau uz šosejas nesavāci značit izvērtējot rezultātu pret iespējām - skrēji gan.
reāli, kad pēkšņi sākas melnais var arī nenošķilties, vajag tikai just brīdi kad auto tieši sāk peldēt un momentā noreaģēt, tad kad pakaļa jau aiziet šķērsām tad jau savākt viņu uz tā stikla pie 100 būs daudz grūtāk vēl ņemot vērā, ka šosejas pārsvarā ir nedaudz slīpumā uz grāvi. Bet nu ne visiem ir vienāda reakcija un spējas izjust auto, tāpēc arī katram jāizvēlas savs braukšanai atbilstošais ātrums konkrētos apstākļos.
Profila bilde
GA13
Ziņojumi: 45
Pievienojies: 09 Sep 2014, 19:50
Braucu ar: e46,e87,E61,E28,E61

14 Jan 2015, 23:29

Esmu nobraucis 7 gadu laikā vairāk par 500 tkm uz zinu ko daru bez nevienas avārijas.Skrienu tikai tad,kad pakaļa deg, un uz jelgavenes tāda situācija arī bija. :super:
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

14 Jan 2015, 23:30

bļac kamēr uzrakstīju savu rakstāmo jau vesela diskusia aizgāja :lol:
principā jau jāatzīstas, ka es arī ne reizi vien esmu pārvērtējis savas un sava auto spējas, pēdēja laikā gan tikai bremzēšanas ceļa iespējamo garuma maiņu, bišķin aizšķērējos un nebiju gaidījis zem pļuras ledu netālu no krusta un pa galveno ceļu tuvojās tieši kaisītājs/šķūrētājs, labi ka sapratu, ka nedastāšos, devu tālāk cukā un tieši priekšā izlidoju šķēršām, gan jau ka garīgo viņam sabojāju, bet vismaz neko vairāk :lol: