Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1037
- 1038
- 1039
- 1040
- 1041
- …
- 2228
- chevron_right
Skan pēc fantastikasdriftaelks rakstīja:Cilindram čaulu vairs nevar izslípeet, ja sāksi slipeet tad noņemsi nost čaulu un remont izmēru pasūtīt vairs nevar. Jāsūta viss cilindru bloks jauns tad.seeingman rakstīja:neticu par to toyotu, dilercentrs ir ienteresēts detaļas likt no plaukta, ja nevar tā izdarīt tad tipa nevar vispār.
muļķlības, ir pat likta ģilza ģilzā, kas ir no rūpnīcas iekausēta alumīnijā
Cik plāna ir siena jaunam blokam? cik ļoti viņš izdilst? paliek 2mm ka tur vairs nevar slīpēt???
marux rakstīja:Un cik gadu ir tev pašam, ja 10 gadus vecu tehnoloğiju pasniedz kā rītdienas brįnumu?driftaelks rakstīja:Cipruss tu vēl esi bērns, spriežot pēc uzvedības un topika. Tas ir tieši katalizators domaats nevis kvēpu filtrs. Nebrīnos, ka līdzīgi citam markam tā iztīra kvēpu fitrs. Markas un tehnoloğijas atšķiras.
kas mana topika ir bernishkjigs ??:D
un par apstashanos ir pilnigas mulkjibas,jo auto norauj jau kljudu tani momanta kad filtrs ir ciet.un mainot filtu,jadzesh kljuda jebkura gadijuma.ja izdeg spuldze,ari nevar apstaties???
ar kompatu pa brugji
Jā, ir bijis arī draņķīgāk- deviņdesmito sākumā, kad arī izdzīvojām, BET- ja valsts no manis plēš n-tos nodokļus un nodevas kā no autobraucēja, ja PUSI degvielas cenas sastāda nodokļi un nodevas, bet par mazāko kļūdu man ir jāmaksā milzu sodi, tajā pašā laikā nevīžo ceļus uzturēt, tad tas ir vairāk kā negodīgi! Tēlaini izsakoties, mēs par sagrabējušu zaporožecu maksājam kā par Rolls-Royce. Valsts prot tikai slaukt un drāzt, bet ceļus uzturēt ne.seeingman rakstīja:omg no shit, tāpēc varbūt pašam jāiedomājas, ka būs jābrauc kādreiza pa dirsā apstākļiem un jāmācās.normāls čalis rakstīja:ļur ļur ļur ļer ļer ļer,
Bet sīkums, ka mūsu perfektajā valstī nevienā autoskolā, izņemot ekstra apmācības dbs, nav iekļauta braukšana pa slideniem ceļiem kā obligātā nodarbība utml.
alfas stajankas slīpēšana ziemā ar 10 km/h neskaitās, uz šosejas pie 100 km/h pēkšņi aiziet plakanisi ir pilnīgi kas pavisam cits, ļoti daudzi pat uz sausa asfalta varētu sanākt nošķilties braucot ar 100 un paraustot mašīnu + uzraujot + - normālu ručņiku, nerunājot nemaz par ledu.
Bet kā jau teicu iepriekš galvenais tomēr ir novērst aiziešanu slīpi vispār kā tādu un būs mazāk iespēju sašūties un attapties grāvī vai ap koku vai kur citur.
Kā arī - šī brēkšana, ka viss ir slikti, turpināsies, līdz kaut kas sāks uzlaboties. Jūs atļaujat sevi tikai drāzt un pieņemat, ka paši esat vien vainīgi.
Ceļiem ir jābūt kārtībā! Paskatamies uz mūsu kaimiņiem! Nodokļi tādi paši, ceļi kā somijā.
Ja tiešām tik taisnvirziena domāšana - nē, nerunāju tikai par gadījumu, kad kaisītājs nav nokaisījis. Par problēmas kopumu runāju.
Varbūt arī par mm kautko sajaucu, bet no pirkšanas kaut ko tādu atceros- google arī nemācēja man pateikt cik viņām nāca mm, bet vispār virsū stāv http://www.freibi.lv/?module=products&d ... odule=true . Esmu arī braucis ar 6mm "ziemas" riepām un ja godīgi nesaprotu, kāpēc par tādām uz ceļa nesoda un pat TA var dabūt. Un runājot par budžetu ceļu apsaimniekošanai- oktobrī tak tika teikts, ka no pagājušā gada ir tik lielas rezerves utt, ka ar to nekādām problēmām nevajadzētu būt un visi dienesti ir gatavībā rīkoties.marux rakstīja:Green, kurām riepām ir 12 mm protektors? Un šoreiz piekrītu ch. Tak braucot ceļu vajag taustīt, saprast savu skillu un riepu saķeres robežas. Pats esmu pa melno ledu šķērējis apdzīšanas manevros, un vienmēr esmu sapratis, ka pats muļķis neredzu elementāras lietas...
Protams nevar nepiekrist, ka arī pašam par ātrumu jādomā .
Kā arī tie, kuri minēja, ka ir baigie šoferi. "es to māku, es to māku, uķi puķi"
Man tāda sajūta, ka tie vēl nav nogaršojuši tādu situāciju uz ceļa, tādēļ vēl ir "es māku, es esmu neuzveicamais, es mācēšu novērst katru situāciju"
Tās entās fūres, kas arī apmetās/ieslīdēja utml kaut kur - tie šoferi arī ir zaļi gurķi, kuri neko nemāk un ir paši pie visa vainīgi, ka nemāk novērtēt situāciju uz ceļa un attiecīgi rīkoties?
Man tāda sajūta, ka tie vēl nav nogaršojuši tādu situāciju uz ceļa, tādēļ vēl ir "es māku, es esmu neuzveicamais, es mācēšu novērst katru situāciju"
Tās entās fūres, kas arī apmetās/ieslīdēja utml kaut kur - tie šoferi arī ir zaļi gurķi, kuri neko nemāk un ir paši pie visa vainīgi, ka nemāk novērtēt situāciju uz ceļa un attiecīgi rīkoties?
varbūt nevietā,bet vai kāds zin no kā vēl der dz.radiātors(man e36,323,96g)
vai der no 325,328?
vai der no 325,328?
radioatori laikam atšķiras tikai ar to, ka ir lielie(autiņam kuram nāk kondiška), un mazie(bez kondiškas), tāpēc atkarīgs no ta, vai tev ir kondicioneris vai nē
pagpag kā tagat sanāk pēc tavas likšanās
1.6 un 1.8 ar kondišku un mazo radiatoru ir gemarojs ?
6cyl nāk lielie neatkarīgi ir kondiška vai nav.
Mazlitrāžai 1.6- 1.8 var būt uzlikti lielie ,bet tie nav no rūpnīcas. Cik es zinu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tas moments kad Šeit var izlamāties topiks ir aktīvāks par papļāpāšanas topiku 
- ikey07
varbūt kādam pazīstams kāds auto instruktors un var pastāstīt par darba apstākļiem auto skolās, algu utt.
Ašais jautājums - Kāda ir reāla cena mazajam lsd? Nu tāda, pa kuru viņu tiešām varētu pārdot, nevis marinēt pus gadu!?
edzis rakstīja:Ašais jautājums - Kāda ir reāla cena mazajam lsd? Nu tāda, pa kuru viņu tiešām varētu pārdot, nevis marinēt pus gadu!?
100 eiro...
Īsti nezinu kur šo pajautat,bet varbut kads var atsutit fano.in traker ielugumu man,ludzu?
Bija labs accounts ar 3tb upload,bet izskatas ka kads no visiem lietotajiem ir privatizejis to un kaut ka tukshuma sajuta pie pc bez ta. :(
Bija labs accounts ar 3tb upload,bet izskatas ka kads no visiem lietotajiem ir privatizejis to un kaut ka tukshuma sajuta pie pc bez ta. :(
P.M. epastu. 
Kads var izpalidzet un aizdot uz 2-3h ziemas riepas ar diskiem ?? protams pa to samaksatu un kilu ar atstatu , nepieciesams auto pardzit no punta A uz punktu B krasosanai. Un virsu stav vasarenes ar 1mm atlikumu.
Velas Ogre - RIgas rajons.
Velas Ogre - RIgas rajons.
Uzdāviniet man kāds šos.
http://www.ebay.co.uk/itm/speedline-cor ... 1657436319
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
+1zuze91 rakstīja:Uzdāviniet man kāds šos.
Sent from my iPad using Tapatalk
varbūt kāds zin labu mācošu materiālu par diferenciāļiem ?
Viņi ir smagi, dinamika būs pakaļā, liec labāk r15, R17 drīkst likt tikai m3 jūzeri vai tie kam ir e46 330'ā bremzessirmais rakstīja:+1zuze91 rakstīja:Uzdāviniet man kāds šos.
Sent from my iPad using Tapatalk
kuri vispār oem diski ir viegli? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1037
- 1038
- 1039
- 1040