Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- …
- 2228
- chevron_right
Vispar e36 cena turas, es savu e36 kupeju, panjemu pa 800ls, ar 3 dienu svaigu TA, nobraucu gadu, pa visu laiku, tikai kopu, piekrasoju sliekshnjus un nomainiju bamperu, un aizgaja gandriz bez TA, pa 900 nedeljas laika, mashina bija pilnigais stock Kas ta tur nepardodas Bet visuma nekur nebija kur piesieties, pat pa gadu nekas nesaka drebet un klabetarmis9 rakstīja:Es vienkārši esmu uz mutes man te viens uz epastu atsutīja skaistu email par manu pārdošanā esošo e36.
"Citējot [email protected] <[email protected]>:
masina ir veca, 20 gadi, tehniska nav, teiksim tads autinjs,ko tagad noperk, pa vasaru nojāju un izmetu svalkā.... mana cena 300Ls pardo?
Jo šitos vecos bmw neviens vairs negrib pirk, vinju ir pilns internets un visi uzskruvē baigas cenas, teviens ipaši šitos vecos lūžņus nepērk, ta kā padomā, jo daudzi ir tādi,kas negrib pardot pa tadu cenu, domā dabūs vairāk, bet galu gala vispār nevar pārdot un tad noželo,ka nepardeva pa tadu cenu,ka piedāvāja. Skaties pats."
Ticiet vai nē, bet šādi āksti daudzus uzķer uz āķa :) Ko tev tas prasa, lai uzrakstītu e-pastu? Tikai nekaunību, tad atliek tikai plūkt laurus
Ev fanāt, ķer granāt.
es viņam pēc tam iazrakstīju ka priekškam viņam vispār ir vajadzīgs auto uz pāris mēnešiem lai nop*stu un pēc tam svalkā atdotu, uz ko viņš atbildēja
"es tev rakstu tapec ka tas cenas sitajiem autinjiem ir loti lielas, es uzskatu vispar tadi autinji kam ir vairak pa 20 gadiem dargaki nevar but pa 400 latiem. tāpat,kā audi B4 tiem vispār ir uzskrūvētas nezin kādas cenas, es vinjiem zvanu un saku,ka velos iegadaties auto par sapratigu cenu ne jau par 1200Ls kaut kadu audi b4 1992.g. es saku kas tu traks esi,atbild man vinjs ir cinkots, man pie kajas tas cinkojums, tāpat es netaisos braukt ar vinju 5 gadus, es nesaprotu, kas notiek ar tam mašinu cenām"
Man vienkārši liekas ka viņam ir uzmanības trūkums
"es tev rakstu tapec ka tas cenas sitajiem autinjiem ir loti lielas, es uzskatu vispar tadi autinji kam ir vairak pa 20 gadiem dargaki nevar but pa 400 latiem. tāpat,kā audi B4 tiem vispār ir uzskrūvētas nezin kādas cenas, es vinjiem zvanu un saku,ka velos iegadaties auto par sapratigu cenu ne jau par 1200Ls kaut kadu audi b4 1992.g. es saku kas tu traks esi,atbild man vinjs ir cinkots, man pie kajas tas cinkojums, tāpat es netaisos braukt ar vinju 5 gadus, es nesaprotu, kas notiek ar tam mašinu cenām"
Man vienkārši liekas ka viņam ir uzmanības trūkums
Vienkārši spekulants. Spēlējas ar tavām jūtām :) Ne jau viņš viens nosaka cenas mašīnām tirgū. Ai, nav jēga par tādiem klauniem runāt, bet savā ziņā cepuri nost par to, kā čakarē cilvēkus
Paļubomu, ja tādi spekulanti ir, tad ir arī cilvēki, kuri uzķeras un atdod asavus auto pa kapeikām!
Ja ir piedāvājums ir arī pieprasījums
Pats ar tādām lietām esmu nodarbojies, tu to tekstu aizsūti 10 cilvēkiem, viens nospļaujās, piķi ātri vajag un adod pa lēto aparātu, televizoru vai telefonu.
Pats ar tādām lietām esmu nodarbojies, tu to tekstu aizsūti 10 cilvēkiem, viens nospļaujās, piķi ātri vajag un adod pa lēto aparātu, televizoru vai telefonu.
nu ja jau cilvēks cenšas tad jau arī varētu būt ka kāds kādreiz ir bijis uzķēries, vienīgais ko varu tādiem novēlēt, ir veiksmi'ka kāds uzķertos
Man jau divi lirtotaji ir uzrakstijusi PM ka esmu nosuutiijis vinnem bildi , reali foruma kadu menesi neesmu ielogojies,, vel kadām ta ir?...
e36
man ar tā vakar bija, arī nodomāu WTF, neko neesmu sūtījis
Neņemiet vērā to PM. Vnk. cilvēks saspaidījās un visiem foruma lietotājiem nosūtīja vienu un to pašu PM, līdz ar to, ja kāds atbildēja, tad atbilde arī visiem aizgāja
Kādam varbūt mājās ir piepūšamās atrakcijas ar slidkalniņu tādu, lai var līdz 8 gadu vecumam sīči darboties.
Es uz 16. jūniju sestdienu labprāt izīrētu..
27044372
Es uz 16. jūniju sestdienu labprāt izīrētu..
27044372
Hehe...kam negadāsdogMa rakstīja:Neņemiet vērā to PM. Vnk. cilvēks saspaidījās un visiem foruma lietotājiem nosūtīja vienu un to pašu PM, līdz ar to, ja kāds atbildēja, tad atbilde arī visiem aizgāja
Šodien sevi apsveicu ar to, ka gadu kā šeit esmu reģistrējies, bučas man!
Sveiki, kads nenodarbojas ar zimogu izveidosanu?
900" teica,ka bendžas cena pa 2 saņi nahrenizējusies ^^
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- …