Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1054
- 1055
- 1056
- 1057
- 1058
- …
- 2228
- chevron_right
KO? seriously WTF?!JorensHS rakstīja:ABS kad jūt ka tuvojas riteņu sabloķēšanās sit atpakaļ bremzi, kas negatīvi ietekmē bremžu veiktspēju, bet uzlabo vadāmību smagas bremzēšanas laikā.
nejūt viņš nekādu tuvošanos, ABS tev ir ekstrasenss kaut kāds štoļi?
ABS redz ja ritenis sabloķējas, tad atvieglojot bremzēšanas spēku uz riteni, līdz tas sāka tkal griezties, tad atkal palielinot bremzēšanas spēku līdz tam, ko diktē pedālis, un tā pa riņķi un tas viss notiek sekundes daļās.
Un ABS palielina bremzēšanas efektivitāti, pie straujas bremzēšanas, jo bremzējot ar ABS visā bremzēšanas ceļa laikā riepām ir lielāka saķere ar ceļa segumu.
Nē nu ja vadītājs ir tik apdāvināts, ka māk tiešām just to, ka tūlīt riteņi izslīdēs un spiest pedāli tiki tik daudz, tad ir iespējams apstāties ātrāk nekā ar ABS minot pedāli gridā.
Fiziku skolā vajadzēja mācīties nevis muļķības bārstīt.
maigāka... kā tad, paņem savu želejas div piec aka 325 un uzskrienies pret tādu "detūnēto"JorensHS rakstīja:Eglitis rakstīja:ZzevsS rakstīja:
kompotā bija m52b25! Manā prātā tas skaitās 2.3
2,494 cc , kkā nesaiet tur 2.3
No visdrošākā avota pasaulē, proti vikipēdijas, sapratu, ka 323i un 523i iekšās ir detūnēti 2.5l motori, nosaukums tāds ir lai tauta saprot ka cilvēkam ir mazbišķīt maigāka mašīna par 325i vai 525i
+ neviens vadītājs nebūs tik apdāvināts, lai uz ceļa avārijas situācijā nobremzētu labāk par ABS! To var izdarīt uz trases, kad koncentrējies, bet šoka un stresa stāvoklī 99.99% pedālis ir līdz galam grīdā.
Džeki es nopietni.
Kādēļ kāds vēlētos atslēgt izravēt ABS ?
Kādēļ kāds vēlētos atslēgt izravēt ABS ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
because no brains thats why.
daudzi iedomājas, ka ABS viņiem traucē braukt un tu to nabaga cilvēku nepārliecināsi par pretējo.
tas laikam no laikiem, kad pirmie ABS bija draņķīgi, piemēram braucot pa segumu, ka 1 ritenis iet pa ledu bez saķeres, bet otram ir saķere un bremzē'jot ABS neļauj apstāties, bet nu e36 abs pat nav tāds
daudzi iedomājas, ka ABS viņiem traucē braukt un tu to nabaga cilvēku nepārliecināsi par pretējo.
tas laikam no laikiem, kad pirmie ABS bija draņķīgi, piemēram braucot pa segumu, ka 1 ritenis iet pa ledu bez saķeres, bet otram ir saķere un bremzē'jot ABS neļauj apstāties, bet nu e36 abs pat nav tāds
nu hvz. man soziem nau abs. man liekas, ka stajas labak, tikai japiedoma. nu sogad riepas ar labakas, neka citus gadus 
jaatjuunee m42
Es gribu dabūt atpakaļ ABS. Viņš pazuda
Jāņemmultimetrs un jāmēra ōmi.
Jāņemmultimetrs un jāmēra ōmi.
drošinātājs un relejs dziivi?
kad liekas, tad sasitas.agaFu rakstīja:nu hvz. man soziem nau abs. man liekas, ka stajas labak, tikai japiedoma. nu sogad riepas ar labakas, neka citus gadus
Releji mainīti.
Drošinātāji visi vesali.
1x pie pc kad bija pieslēgt nevarēja sakontaktēties ar ABS , mosh abs kompis ?
Edits kautko uzodu
http://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=341672
Drošinātāji visi vesali.
1x pie pc kad bija pieslēgt nevarēja sakontaktēties ar ABS , mosh abs kompis ?
Edits kautko uzodu
http://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=341672
Nu uz ceļa ar sliktu saķeri (grunts,sniegs,ledus) labāk ir bez abszuze91 rakstīja:Tātad stereotipi un aizspriedumi atkal...
Tiklīdz tiek nobraukts no asfalta tā stūrmanis izslēdz abs
Pēdējais labojis kars - 26 Jan 2015, 22:50, kopā labots 1 reizi.
Tās ir sacīkstes tur tu bremže uz robežas zinot, ka tu bremzēsi uz robežas, a kad tu mierīgi brauc pa ielu čillā pēc garas darbadienas un tev preikša izskrien sīkais vai kāds cits radījums ar maz smadzenēm, tad tu pedāli spiedīsi grīdā un tad jau ABS būs labāks uz visiem segumiem nekā bez abs
Man ar liekas ka labāk ar.
Cik nu tagat pabraukāts bez tā ABS. Nu sorry labāk ar. Vismaz man.
Cik nu tagat pabraukāts bez tā ABS. Nu sorry labāk ar. Vismaz man.
Tas ir šļūcot ar sabloķētiem nevis normāli bremzējot
Piedod man, bet tur jābūt galīgam daunim,vai arī jāsēž pirmo dienu pie stūres, lai bremzētu ar max nospiestām bremzēm 
Es gribu redzēt ko tu darīsi kad 5gadīgs sīkais izskries uz pārējas priekšā Tev?
Sīkais + pāreja + noABS + bmw = beigta balle.
Sīkais + pāreja + noABS + bmw = beigta balle.
Nezin vai tur ir ko strīdēties ABS 99% gadījumu būs labāks 
+. Šeit jau tik parādīts tests uz pilnu pedāli abos variantos.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1054
- 1055
- 1056
- 1057
- 1058
- …
- 2228