Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1057
- 1058
- 1059
- 1060
- 1061
- …
- 2228
- chevron_right
Man jau negribās tagad lauzīt galvu kas un kā tik domāju ka interesanta lieta kuru nebiju dzirdējis par e36mileniums rakstīja:Kvarka rakstīja:Vai tik te neož pēc skaudības...Jonjis rakstīja:Izrūsējis, caurvējš.
oz peec kaut kaadas huinjas jo nonjemot abshifku paveras shaads skats bez nekaadaam trubaam!
Spoki ne spoki mētā parādīšu cik man jaudīgs kondicionieris ka rada tādu spiedienu ka nezin no kuras puses laist ārā gaisu
Pēdējais labojis Kvarka - 27 Jan 2015, 22:40, kopā labots 1 reizi.
Ņi mašina takaja, žižņ takaja
bļin jūs cilvēki lasīt nemākat? es taču jau uzrakstīju kāpēc tur gaisu pūš, nē bļin, to nevins neredz un ir jāturpina brīnīties - a kā viņš tā 
Esmu noskatijis labus diskus tik nesapas , ko isti iesakt ? vest pie virpotaja ?
parametri.
5x112, Et15, centrs 72, 1mm,
????
parametri.
5x112, Et15, centrs 72, 1mm,
????
Labs variants ...Dj Plosky rakstīja:Testam - atver logu/visus logus, pārbaudi kā tad "pūš" :)
Rīt pamēģināšu ...
Ņi mašina takaja, žižņ takaja
Vo bļ@in, es jau biju Ghost Busters kontaktus sameklējis, svēto ūdeni aizrunājis un divas garu tantiņas sakontaktējis, lai man to pūtēju izgaiņā no durvju ručkām... Bet izrādās - parasta ventilācija.seeingman rakstīja: da bļin ghostbusteri atradušies
pečka pūs gaisu salonā iekšā? pūš! Nu tad tam gaisam ir arī kautkur jāpaliek un tas sip ārā pa visām šķirbām, kur var.
Eu un prikiņ, gaiss var tikt garām aiz abšivkasun tā kā durvis pa perimetru blīvē gumija, tad ručka ir vienīgā šķirba uz ārpasauli
Kas var no ta mainities , ja to izdaritu es ? google redzeju , ka tie diski uz e36 ar virsu ir uzlikti.Dj Plosky rakstīja:Labāk nevajag...
Divi ceļi - ja et atlļauj parejas flanči , ja nē metina ciet skruvju caurumus un parborē...IKKI rakstīja:Kas var no ta mainities , ja to izdaritu es ? google redzeju , ka tie diski uz e36 ar virsu ir uzlikti.Dj Plosky rakstīja:Labāk nevajag...
3celš partaisīt stupicas...
Kurs no tiem variantiem 3 ir letaks ? :) tad ari apsversu domu :) jo diski ir konca ;D zel ka r16 , bet bus cotka :)elksnis rakstīja:Divi ceļi - ja et atlļauj parejas flanči , ja nē metina ciet skruvju caurumus un parborē...IKKI rakstīja:Kas var no ta mainities , ja to izdaritu es ? google redzeju , ka tie diski uz e36 ar virsu ir uzlikti.Dj Plosky rakstīja:Labāk nevajag...
3celš partaisīt stupicas...
ET15 diskiem ir + man ir valceta arkas
Es metinātu diskus...
Kaut gan stupicas saurbt arī būtu variants - salikt jaunus gultņus un nokrāsot...
Abiem variantiem savi plusi un mīnusi...
Kaut gan stupicas saurbt arī būtu variants - salikt jaunus gultņus un nokrāsot...
Abiem variantiem savi plusi un mīnusi...
Ciprusa sencis taa ir darijis.Deiko rakstīja:Uz ātro uztaisi "gateri" - uztaisi tās gaismas uz slēdzīša... Kkas no paziņu loka tā ir darījis..driftaelks rakstīja:Cik grūti ir ievilkt atpakaļ gaitas gaismas vadus caur drošinātāju kastes? Viens gudrinieks bmw ir viņus nogriezis.Varbūt varu smuki pa taisno aizvilkt uz aizmugures atpakaļ lampam un ielikt drošinātāju starpā un visu smuki noslēpt, lai csdd neredz? Vnk vajag pēc iespējas ātrāk sataisīt, lai tehnisko varu iet.
driftaelks rakstīja:Ciprusa sencis taa ir darijis.Deiko rakstīja:Uz ātro uztaisi "gateri" - uztaisi tās gaismas uz slēdzīša... Kkas no paziņu loka tā ir darījis..driftaelks rakstīja:Cik grūti ir ievilkt atpakaļ gaitas gaismas vadus caur drošinātāju kastes? Viens gudrinieks bmw ir viņus nogriezis.Varbūt varu smuki pa taisno aizvilkt uz aizmugures atpakaļ lampam un ielikt drošinātāju starpā un visu smuki noslēpt, lai csdd neredz? Vnk vajag pēc iespējas ātrāk sataisīt, lai tehnisko varu iet.
Sekli...
Aizmirsu piebilst, ka cipruss nav tas pats, kas mums forumā, cits tas ir. 
Labi, ka pielaboji, a to būtu karš sācies..driftaelks rakstīja:Aizmirsu piebilst, ka cipruss nav tas pats, kas mums forumā, cits tas ir.
Dvj, uz skati uzmeistaro šādu brīnumu, un pēc tam varēsi taisīt "pa smuko"..
Runājot par atpakaļgaitu - man viņa tagad dubultā izgaismo.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kaaa to dabuuji gatavu?Nixon rakstīja:Runājot par atpakaļgaitu - man viņa tagad dubultā izgaismo.![]()
Pavarotu kontaktu piejūdzu atpakaļgaitai.
Par cik, man pavarotus vairs nevajadzēs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1057
- 1058
- 1059
- 1060
- 1061
- …
- 2228