Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1061
- 1062
- 1063
- 1064
- 1065
- …
- 2228
- chevron_right
Man šobrīd ir uz pusi sliktāks nekā tavs vecais 
Skaidrs viss ar Tevi. 29 gados mēģini tirgoties ar E36 "projektiem" un jau 5x "brauc uz ārzemēm"? Apsveicu, dzīvē esi daudz sasniedzis. Patiešām - vairāk neko nevēlos zināt. Lai Tev jauka diena.cipruss18 rakstīja:Homi ,litrsalu un kurli,atbildod uz jusu saraksti burnout forumaaman ir 29 gadi,nevis tuvu 40
![]()
Kāds paprasīs, vai Fordiem nevar ielikt eņģeļacis.LitrsALus rakstīja:Nu mlje veelviens briiviibas ciiniitaajs. Nu uzdrukaashu, pazinjoshu visiem caur megafonu savu niku, BET ko tu man izdariisi tad? Pa seju dosi? Nosauksi mani pa lohu?Rolish rakstīja:Davaj,davaj močījat,sezonas atklāšanā redzēsim kurš mīzīs karstu,tikai nikus uzdrukājat uz T-krekliem.
howis rakstīja:Skaidrs viss ar Tevi. 29 gados mēģini tirgoties ar E36 "projektiem" un jau 5x "brauc uz ārzemēm"? Apsveicu, dzīvē esi daudz sasniedzis. Patiešām - vairāk neko nevēlos zināt. Lai Tev jauka diena.cipruss18 rakstīja:Homi ,litrsalu un kurli,atbildod uz jusu saraksti burnout forumaaman ir 29 gadi,nevis tuvu 40
![]()
Nu piedod,par trauku mazgataju ka Tu,es diemzel nesmu kluvis
Nedomaju ka par darbu vaditaju stradat ir apkaunojosi savos gados
ar kompatu pa brugji
Nopists a4 un nopists sierrinieks. Vetsiit tu esi tik OEMcipruss18 rakstīja:Homi ,litrsalu un kurli,atbildod uz jusu saraksti burnout forumaaman ir 29 gadi,nevis tuvu 40
jus taa ka mazas meitenites esatviens no pakjiem,viens neizdevies fotografs, kursh strada piena par trauku mazgataju un brauc ar nopistu a4!!un Tu man piedava 50 euro,kuru tev nemaz nav
Litrs alus brauc ar nopistu sieru un seja rakstits gejs
Tak dzeki sanjemas
Un ja gribas jums vairak info par mani,domaju to nebus gruti izdariit
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Staasti veel, man prieks lasiit. varbuut vajadzeeja skolaa tomeer taa censties kaa izdomaat uzdirsienus 
LitrsALus rakstīja:Nopists a4 un nopists sierrinieks. Vetsiit tu esi tik OEMcipruss18 rakstīja:Homi ,litrsalu un kurli,atbildod uz jusu saraksti burnout forumaaman ir 29 gadi,nevis tuvu 40
jus taa ka mazas meitenites esatviens no pakjiem,viens neizdevies fotografs, kursh strada piena par trauku mazgataju un brauc ar nopistu a4!!un Tu man piedava 50 euro,kuru tev nemaz nav
Tak dzeki sanjemas
Tak samierinies ar savu likteni un niks tev ir atbilstosh
A jums tur nav kkada tris geju muskatieru apvieniiba?
Pēdējais labojis cipruss18 - 31 Jan 2015, 21:23, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
No mobilā sēdi?edzis rakstīja:Man šobrīd ir uz pusi sliktāks nekā tavs vecais
Ko? 
Var redzēt ka džeki spridzina! 
Kaut kā jau esmu pieradis, ka Cipruss visu par visiem zin labāk
Izrādās zina, kur Howis strādā, ar ko brauc, kādā stāvoklī ir viņa A4, kādā stāvoklī ir litrsalus sierra, kā arī manas draudzenes saukā par cūkām (visu cieņu, labprāt aplūkotu tavējās), saka, ka es esmu no pāķiem, kamēr pats postē bildes, kurās e36 ir iedzīts pļavā, kur fonā ķēķis ar lauku tehniku
Bet par tiem argumentiem Hapo topikā Ch pareizi pateica. Nekad netiek atbildēts uz normāliem jautājumiem, turpretim izskan atbildes kā "Tev nav pohuj?" vai "paskaties uz savu miskasti".
Pie tā, ka te cieņā ir krāsoti moldingi, bleķinieki, zilas diodes un uzlīmes, jau sen ir pierasts.
Izrādās zina, kur Howis strādā, ar ko brauc, kādā stāvoklī ir viņa A4, kādā stāvoklī ir litrsalus sierra, kā arī manas draudzenes saukā par cūkām (visu cieņu, labprāt aplūkotu tavējās), saka, ka es esmu no pāķiem, kamēr pats postē bildes, kurās e36 ir iedzīts pļavā, kur fonā ķēķis ar lauku tehniku
Bet par tiem argumentiem Hapo topikā Ch pareizi pateica. Nekad netiek atbildēts uz normāliem jautājumiem, turpretim izskan atbildes kā "Tev nav pohuj?" vai "paskaties uz savu miskasti".
Pie tā, ka te cieņā ir krāsoti moldingi, bleķinieki, zilas diodes un uzlīmes, jau sen ir pierasts.
cipruss18 rakstīja:LitrsALus rakstīja:Nopists a4 un nopists sierrinieks. Vetsiit tu esi tik OEMcipruss18 rakstīja:Homi ,litrsalu un kurli,atbildod uz jusu saraksti burnout forumaaman ir 29 gadi,nevis tuvu 40
Tak dzeki sanjemas
Tak samierinies ar savu likteni un niks tev ir atbilstosh
A jums tur nav kkada tris geju muskatieru apvieniiba?
Labaak pastaasti kas tev taa par homofobiju?
Nu WTF, vai tiešām strīds par hapo kupeju jāpārnes arī uz šejieni? 
Ja šitā turpināsies tad mēneša laikā viss forums kļūs nelasāms...
Ja šitā turpināsies tad mēneša laikā viss forums kļūs nelasāms...
Nu patīk viņam visas homo saistītās lietas? Tā skaitās garīga slimība, nau ko apsmiet cilvecinju 
Ir!cipruss18 rakstīja: A jums tur nav kkada tris geju muskatieru apvieniiba?
Gribi iestāties? 100eur un solidola smēre jāņem līdzi pašam.
Kurli tad pastasti cik lielaa cienaa ir ielikt divus dazhadus kreslus un kkadu koka sturi?ar ko tas lietas ir labakas par hapo kasti?
Par manam meitenem neuztraucies
Ja dirs par kko,atbildi par saviem vardiem,lai beigaas nesanak ,ka pasa auto ir pie miskastes sadaljas
Ja dirs par kko,atbildi par saviem vardiem,lai beigaas nesanak ,ka pasa auto ir pie miskastes sadaljas
ar kompatu pa brugji
Es saku vīri, miers. Šī ir vnk bezjedzīga interneta satura piemēslošana.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tu davai fiksi pērc Ryanair lētos lidojumus, lai Kurlim pa jebli iesvērt nesanāk pārāk dārgi! A to visa zemeņu alga vējā būs!cipruss18 rakstīja:Kurli tad pastasti cik lielaa cienaa ir ielikt divus dazhadus kreslus un kkadu koka sturi?ar ko tas lietas ir labakas par hapo kasti?
Izlasi par ko es stradaaju 
Ar kurli es tikshu galaa,nemiiz
Ar kurli es tikshu galaa,nemiiz
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1061
- 1062
- 1063