Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1073
- 1074
- 1075
- 1076
- 1077
- …
- 2228
- chevron_right
+530
Bet nu nav visi 530d nojāti.... un ja trāpās labs eksemplārs, saimnieks nenožēlos jaunais
un ir opcija 525d.... uzčipo un nav ne vainas.
Bet nu nav visi 530d nojāti.... un ja trāpās labs eksemplārs, saimnieks nenožēlos jaunais
un ir opcija 525d.... uzčipo un nav ne vainas.
Nekad mūžā 2.5d viņiem eļļu spiež laukā par visām pusēm, tāpat kā audi! Ja ņem d tad tikai un vienīgi 3l, jo zini cik maksā sūkņi, tubīnas, utt ja nobrūk ?! Neredzu tad tādu naudu likt iekšā 2.5d, pērc tad 3d un zini ka tas motors ies, nevis 2.5d liec iekšā naudu un ne sūda neiet! Bet tāpat benzīns ir way to go! 
CIk Tev ir bijuši 525d un 530d vai šitas ir viena tante teica un palsījos powerā?
Arī visi ņuņņāja, ka 725 dīzelis neiet
nedēļu palietoju un tā arī nesapratu, ka tur var neiet
acīm redzot visiem pārējiem ir miroņi, kas klaigā, ka tur kas neiet
Arī visi ņuņņāja, ka 725 dīzelis neiet
čomam ari ir 725dRidlihs rakstīja:CIk Tev ir bijuši 525d un 530d vai šitas ir viena tante teica un palsījos powerā?![]()
Arī visi ņuņņāja, ka 725 dīzelis neiet![]()
iet ļoti labi priekš 2.5d
Čomam bija 3l d un nesūdzējās, un ar visu to ka kūts un tomāts - gāja labi.
Bet par 2.5d salasījos powerī
protams , ikdienai perfektirus90 rakstīja:čomam ari ir 725dRidlihs rakstīja:CIk Tev ir bijuši 525d un 530d vai šitas ir viena tante teica un palsījos powerā?![]()
Arī visi ņuņņāja, ka 725 dīzelis neiet![]()
iet ļoti labi priekš 2.5d
tad atslāpsti, citādi atkal niks jāmaina būsPjērs rakstīja:Čomam bija 3l d un nesūdzējās, un ar visu to ka kūts un tomāts - gāja labi.
Ridlihs rakstīja:tad atslāpsti, citādi atkal niks jāmaina būs
Intresē atsauksmes/info par ford focus (2005-)
Un vispār kādu citu auto ieteiktu summā līdz ~3000€(nu drīzāk jau 2000€, bet ja izdodas uzreiz pārdot savu touringu tad 3000€)
Intresētu cinkotie auto lai nav jāčakarējas ar rūsu.
Un vispār kādu citu auto ieteiktu summā līdz ~3000€(nu drīzāk jau 2000€, bet ja izdodas uzreiz pārdot savu touringu tad 3000€)
Mda, "veiksmigas" brivdienas, bez numura i telefona paliku, kā majas tiu neaceros lol
Būs mācība 
Nu ja Tavā avatārā ir redzams kā gāji prom no mājām, tad nav nekāds brīnums... 
d[-_-]b
Trakak bijaDj Plosky rakstīja:Nu ja Tavā avatārā ir redzams kā gāji prom no mājām, tad nav nekāds brīnums...
aarchijs rakstīja:Intresē atsauksmes/info par ford focus (2005-)
Braukāju darbā ar 2014.gada focusu.... patēriņš un tas kā iet 1.6 dīzelis ir patīkamākais. Briesmīgākais ir neērtie beņķi. Es nez kas tur ir mēǧināts panākt....dīvāna efektu? Rezultāts sanācis pretējs.
~ 2 gadi neregulāri sanāca sēdēt pie 1.6(e98) 2.paaudzei focusa. Tā jau man patikas un likas foršs aparāts. Arī ārpus pilsētas bija diezgan labi(priekš manis). Par apkopēm un plīšanu gan nepateikšu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ņem labāk golfu nevis Forduaarchijs rakstīja:Intresē atsauksmes/info par ford focus (2005-)
Autoserviss tavam E36
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Nu 4. Golfu negribu un 5. Maksā vairāk par 3k eur(vismaz man tā liekas)Janex325 rakstīja:Ņem labāk golfu nevis Forduaarchijs rakstīja:Intresē atsauksmes/info par ford focus (2005-)
Un tas ford focus man piesaista(gribētu jau labāk facelift, bet tas arī maksās vairāk, bet tākā man nekā daudz nebūs tad jāmēģina vismaz to parasto focusu dabūt)
Piesaista man tie focusi(tikai sākot ar 2005. Gada izlaidumu un uz augšu, vecie pirms 2005. Gada man nepatīk), ārpuse liekas tīri ok(nu vismaz gribētu melnu krāsu un melns izskatās ok), panelis liekas arī tīri ok, jo dažiem citiem auto ir tā ka pieņemsim ārpuse patīk, bet panelis riebjas, un tākā es sēdēšu iekšā auto tad to paneli vairāk redzēšu nekā ārpusi
Kas tajā FOCUS'ā vispār var patikt ?aarchijs rakstīja:Nu 4. Golfu negribu un 5. Maksā vairāk par 3k eur(vismaz man tā liekas)Janex325 rakstīja:Ņem labāk golfu nevis Forduaarchijs rakstīja:Intresē atsauksmes/info par ford focus (2005-)
Un tas ford focus man piesaista(gribētu jau labāk facelift, bet tas arī maksās vairāk, bet tākā man nekā daudz nebūs tad jāmēģina vismaz to parasto focusu dabūt)
Piesaista man tie focusi(tikai sākot ar 2005. Gada izlaidumu un uz augšu, vecie pirms 2005. Gada man nepatīk), ārpuse liekas tīri ok(nu vismaz gribētu melnu krāsu un melns izskatās ok), panelis liekas arī tīri ok, jo dažiem citiem auto ir tā ka pieņemsim ārpuse patīk, bet panelis riebjas, un tākā es sēdēšu iekšā auto tad to paneli vairāk redzēšu nekā ārpusi
Čukča dodas pirkt jaunumīnu, piestāj Ford dīlerī.
Pārdevējs rāda jauno Focus
Čukča: A kādus fokusus tas Focus māk
Pārdevējs: Iekāp, izbrauksim, parādīšu
Nu čukča iekāpj pasažiera beņķī un dodas ar pārdevēju izbraucienā
Pārdevējs: Redzi to koku?
Čukča: Jā
Pārdevējs: Ja visi mašīnā esošie aizver acis tad Focus var kokam izbraukt cauri bez nevienas skrambiņas
Čukča: Oho
Pārdevējs: Tagad aiztaisi acis un never vaļā līdz teikšu ka vari
Čukča paklausa, pārdevējs stāsta, ka teš pa taisno koka virzienā, bet maigi pagriež stūri un aizbrauc garām
Pārdevējs: Nu vot, kokam esam cauri, kā tev šitais fokuss?
Čukča: Eu, vecīt, zaibis, es pērku
Čukča mašīnu nopērk, atbrauc mājās, sasēdina sievu un bērnus iekšā un tagad radīs fokusu
Viņš liek visiem aizvērt acis un mauc pa taisno kokā iekšā, pats mirkli pirms sadursmes aizver acis, protams mašīna kokā, purns viss samīcīts, visi mazliet apdauzījušies un savainoti
Čukča: KURŠ CŪKA ACIS ATVĒRA?!!!!!
Pārdevējs rāda jauno Focus
Čukča: A kādus fokusus tas Focus māk
Pārdevējs: Iekāp, izbrauksim, parādīšu
Nu čukča iekāpj pasažiera beņķī un dodas ar pārdevēju izbraucienā
Pārdevējs: Redzi to koku?
Čukča: Jā
Pārdevējs: Ja visi mašīnā esošie aizver acis tad Focus var kokam izbraukt cauri bez nevienas skrambiņas
Čukča: Oho
Pārdevējs: Tagad aiztaisi acis un never vaļā līdz teikšu ka vari
Čukča paklausa, pārdevējs stāsta, ka teš pa taisno koka virzienā, bet maigi pagriež stūri un aizbrauc garām
Pārdevējs: Nu vot, kokam esam cauri, kā tev šitais fokuss?
Čukča: Eu, vecīt, zaibis, es pērku
Čukča mašīnu nopērk, atbrauc mājās, sasēdina sievu un bērnus iekšā un tagad radīs fokusu
Viņš liek visiem aizvērt acis un mauc pa taisno kokā iekšā, pats mirkli pirms sadursmes aizver acis, protams mašīna kokā, purns viss samīcīts, visi mazliet apdauzījušies un savainoti
Čukča: KURŠ CŪKA ACIS ATVĒRA?!!!!!
TA, par nobraukuma izmaiņām uz leju, ir kādi sodi?
Nomainīju spidometru iepriekšējo 265K km vietā , tagad ir 112K jūdzes.
Nomainīju spidometru iepriekšējo 265K km vietā , tagad ir 112K jūdzes.
e36
vo vo, tur tak salons viss dirsaa, izskataas pec gateraBalcers rakstīja: Kas tajā FOCUS'ā vispār var patikt ?![]()
Un fords ir un paliek fords, comam ir 2003. gada mondeo 2.0d, salons vienkarsi pec dirsas izskataas
braukāju ar 2007.gada v50 tagad uz laiku, vot tur ir dirsā salons, 2014.gada Focus vēl bija lux salīdzinot.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1073
- 1074
- 1075
- 1076
- 1077
- …
- 2228