Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1074
- 1075
- 1076
- 1077
- 1078
- …
- 2228
- chevron_right
2014. varbuut, neesmu redzejis salonuRidlihs rakstīja:braukāju ar 2007.gada v50 tagad uz laiku, vot tur ir dirsā salons, 2014.gada Focus vēl bija lux salīdzinot.
+1JorensHS rakstīja:Čukča dodas pirkt jaunumīnu, piestāj Ford dīlerī.
Pārdevējs rāda jauno Focus
Čukča: A kādus fokusus tas Focus māk
Pārdevējs: Iekāp, izbrauksim, parādīšu
Nu čukča iekāpj pasažiera beņķī un dodas ar pārdevēju izbraucienā
Pārdevējs: Redzi to koku?
Čukča: Jā
Pārdevējs: Ja visi mašīnā esošie aizver acis tad Focus var kokam izbraukt cauri bez nevienas skrambiņas
Čukča: Oho
Pārdevējs: Tagad aiztaisi acis un never vaļā līdz teikšu ka vari
Čukča paklausa, pārdevējs stāsta, ka teš pa taisno koka virzienā, bet maigi pagriež stūri un aizbrauc garām
Pārdevējs: Nu vot, kokam esam cauri, kā tev šitais fokuss?
Čukča: Eu, vecīt, zaibis, es pērku
Čukča mašīnu nopērk, atbrauc mājās, sasēdina sievu un bērnus iekšā un tagad radīs fokusu
Viņš liek visiem aizvērt acis un mauc pa taisno kokā iekšā, pats mirkli pirms sadursmes aizver acis, protams mašīna kokā, purns viss samīcīts, visi mazliet apdauzījušies un savainoti
Čukča: KURŠ CŪKA ACIS ATVĒRA?!!!!!
Autoserviss tavam E36
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Tas nav vecums, bet ir tādu cilvēku kategorija, kas pie attiecīgām promilēm zaudē jebkādas loģiskā saprāta paliekas un iestājas amnēzijai līdzīgs efekts. Es to nekad neesmu sapratis.Hazard rakstīja:Trakak bijaDj Plosky rakstīja:Nu ja Tavā avatārā ir redzams kā gāji prom no mājām, tad nav nekāds brīnums...Sliktakais ka vecums padara to ka man atmiņas zudumu.. Liekas pat reizem nedrīks ieraut
gribeju paintereseties. pedeja laika 188mm bloki tirgojas pa 250-300eur. kads vinus ari perk? es vienkarsi saku domat, ja vini tadu naudu maksa, mos pardot un uzlikt metinatu.. 
Ko vispār nozīmē tas 188mm, type xxx utt.?EJANSONS rakstīja:gribeju paintereseties. pedeja laika 188mm bloki tirgojas pa 250-300eur. kads vinus ari perk? es vienkarsi saku domat, ja vini tadu naudu maksa, mos pardot un uzlikt metinatu..
kamēr būs pircēji tikmēr būs tādas cenas
tikko pārdevu bloķi mazo pa 120e kas jau ir līdzīgi ''veco'' cenu standartam
Reduktori
type 188 ir vidējais korpus
type 168 ir mazais korpus
type 210 ir M3 jeb lielais korpus.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Paldies!ValtersZ rakstīja:Reduktori
jautajums ir tads vai reali kads ir pardevis ari pa tiem 300 vai ari topika cena ir 300, a beigas caur pm pa 150 atdod ? 
Es pieņemu ka kāds varētu arī nopirkt.
Personīgi mazo jeb 168mm nopirku pa 80ls 2 gadi atpakaļ.
Vidējo jeb 188mm nepirktu vairāk kā 200 eiras.
Personīgi mazo jeb 168mm nopirku pa 80ls 2 gadi atpakaļ.
Vidējo jeb 188mm nepirktu vairāk kā 200 eiras.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kad meklēju sev, biju gatava atdot par normālu 188mm bloķi 200e forumā nekā nebija, ss.lv visi pa 180 pārdoti, atmetu ar roku un paņēmu open diff un piemetu nedaudz lai nopriktu diskus 
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Ja pērk lietotu bloķi, kuram nekādas apkopes nav bijušas un ir nezināms stāvoklis par tādām summām ar mutisku garantiju vai tekstu "man bloķēja labi" ir bik takā par maz, ir divi varianti vai nu kopā ar pārdevēju pie notāra un rakstam papīru, kur pārdevējs garantē tā labo stāvokli vai vedam uz stenda nomērīt bloķējumu un protams ir trešais variants, kaķim maisā attiecīga cena!EJANSONS rakstīja:jautajums ir tads vai reali kads ir pardevis ari pa tiem 300 vai ari topika cena ir 300, a beigas caur pm pa 150 atdod ?
Cik nav bijuši gadījumi kad par tiem 300-400eiro nopēr bloķi un tas vai nu nebloķē no sākuma vai izbeidzas dažu paspolēsanu laikā un tad sākas no pārdevēja teksti "pats tak redzēji ko pirki" vai "man bloķēja labi" un tamlīdzīgi!
Pats esmu ieberzies, nu nevajag man to krāmu par tādu suumu, kurš ir izmetams vai ielikt viņā vēl 200-300eiro mainot šaibas labākajā gadījumā....
ja kāds zin kāds metāla sakausējums ir bloķa satelītiem lūdzu padalieties ar info
aizmirsti, iekš lv tā izveide tev izmaksās ļoti laba (lasīt, pat pērkot krietni virs tirgus cenas) bloķa cenā. Ir mēģinātskasiks rakstīja:ja kāds zin kāds metāla sakausējums ir bloķa satelītiem lūdzu padalieties ar info
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
man šķiet armando zināja kur viņus var no ārzemēm uzsūtīt.kasiks rakstīja:ja kāds zin kāds metāla sakausējums ir bloķa satelītiem lūdzu padalieties ar info
@instagram - anrijs.v
tagad meklēju kur var uzsūtīt.
kā tur ir ar kompota M bamperu? der no sedana/kupejas/kuuts??? gadījās neražiņā 
guzlis rakstīja:kā tur ir ar kompota M bamperu? der no sedana/kupejas/kuuts??? gadījās neražiņā
Priekšējais visiem e36 ir vienads.
aa jaa aizmirsu patekt ka tas bija aizmugurējais 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1074
- 1075
- 1076
- 1077
- 1078