Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1077
- 1078
- 1079
- 1080
- 1081
- …
- 2228
- chevron_right
Kādā ziņā tu to domā? Ja kaut kāda vilkšana vai kas tāds, tad nē, bet tā mans autiņš ir no itālijas 
Gribēju pārbaudīt informāciju utt,lasiju ka no Italijas nākot labāki auto nekā no vācijas,protams katrā valstī var atrast kropļus utt,bet lasītajā raksta bija aprakstīts ka 90% gadījumu tur kuzavi ir labāk nekā vācija utt dēļ klimata
Tā arī ir, mans kuzavs ir kā no veikala, tur ir visu laiku vasara un nekas nevar sarūsēt! Vienīgi krāsa gan balē ārā un visas gumijas sakaltušas kā vafeles, bet nu tas ir tas sīkākais
206.1.3. Numura zīmes apgaismojuma lukturiem jābūt novietotiem tā, lai tie efektīvi apgaismotu transportlīdzekļa pakaļējo numura zīmi un neizstarotu baltu gaismu uz aizmuguri.
Tad tomēr ir pieņemts ka baltu nevar uz numuru.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kāds kaut ko par šo brīnumu zin,varbūt ir bijis kāds apskatīties? https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... cljgp.html
es ari domaju ka ieliksu compactaa 2,5 tu tik buss, dirsaa 1.6 kompots ir 10kg smakgaks neka 1.8 is kupejakasiks rakstīja:ātīvs jautājums, viss atkaīgs cik ''dzīvi'' dzinēji, kādi ir reduktoru garumi, un protams pats vadītājs, tpc grūti spriest par šādu jautājumu. bet tā kompotā noteikti paķnudinās vairāk
Tas bija wilduch bijušā kūtiņa http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18 ... t=wildutchAA777 rakstīja:Kāds kaut ko par šo brīnumu zin,varbūt ir bijis kāds apskatīties? https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... cljgp.html
Cik atcerējos, tad bija baigi papuvis.
Izlasi vēlreiz un rūpīgāk. Nedrīkst izstarot baltu gaismu uz aizmuguri, nevis numura zīmi - jāapgaismo zīme, nevis jāžilbina aizmugurē braucošie.ValtersZ rakstīja:206.1.3. Numura zīmes apgaismojuma lukturiem jābūt novietotiem tā, lai tie efektīvi apgaismotu transportlīdzekļa pakaļējo numura zīmi un neizstarotu baltu gaismu uz aizmuguri.
Nu man bija kautkādi niknie led ķīnieši un izgaismoja diezgan zemi. Bija balti. Un pa to 1.ielika.
Problēma ir tajā, ka ķīniešu ledi ir ar šauru apgaismes lenķi
un nereti numurs ir apgaismots sākumā un beigās, bet pa vidu tukšs.
šķietami it kā baltie ledi bieži vien ir nedaudz zilgani, nedaudz, bet ir.
Mans hellrots arī ir no itālijas,izbalējis nejēgā ;D bet par cik lv ieradies jau 2007tajā,tad ruslans gan ir ;Dedzis rakstīja:Tā arī ir, mans kuzavs ir kā no veikala, tur ir visu laiku vasara un nekas nevar sarūsēt! Vienīgi krāsa gan balē ārā un visas gumijas sakaltušas kā vafeles, bet nu tas ir tas sīkākais
Italiem ir sudigaka apstrade metalam. Musu klimatiskaja zona ruse atrak neka piemeram skandinaviem domatie e36. Bet ja nekopsi nopus jebkuram tirgum domatais
Tehnoturg atrodas pie zemitānu stacijas komplekts: piesuceknis, siksna ap dugām un daži līmējamie 45eiro.22B rakstīja:Kāds varbūt zin kādu veikalu, kur var dabūt contour kameras stiprinājumus - ir kamera bet nevar no sacensībām onbordus nofilmēt
e36 jau laikam nebutu prāta darbs meklēt arpus LV ne ? jusu domas ?
Un varbūt kads ir lietas kursā par cenam DE ?
Viens evakuatorščiks pazīstams stāstija,ka diezgan labus e36 var dabūt vācijā,un ja ar nemotoru,tad pa tiešām zemu cenu. Mobile.de paskaties.Diezgan labu IS kupeju bija atdzinis uz LV,vācijā šī piķoja laikam 500eur ja nemaldos.
Vienu atdzinu no vācijas, bišķi pārrēķinājos un sanāca ieraut minušeli. Pa lielam paskaties mobile.de vai autoscout24.de cenas un pierēķini +1000eur. 400eur tralis 500eur visa reg. un vajadzīgais, un vēl kā minimums 100eur ja nu vajag ko pirms skates sadarīt. Bet nu atšķirību var just! Nav viss simtu un vienu reizi pārskrūvēts un visur ielīsts.LASTKING rakstīja:e36 jau laikam nebutu prāta darbs meklēt arpus LV ne ? jusu domas ?
@instagram - anrijs.v
Intresējos tapēc,ka LV īsti nav ko jēdzīgu atrast ,vai nu visi jau ir uztaisīti,vai arī baigie winter beateri un tas neder,gribu kko sterilu var but pakots vai nē.
Paldies par web bus japacheko :)
Paldies par web bus japacheko :)
Kas notiek ?
Agrāk ~ 3 gadi atpakaļ 18pogu OBC ar štekeriem pa 20 ls skaitījās vel diezgan diezgan
Tagat skatos 50-60 eiro pa to pašu.
Par ko uzcenojums gandrīz 100% ?
Agrāk ~ 3 gadi atpakaļ 18pogu OBC ar štekeriem pa 20 ls skaitījās vel diezgan diezgan
Tagat skatos 50-60 eiro pa to pašu.
Par ko uzcenojums gandrīz 100% ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1077
- 1078
- 1079
- 1080