Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1081
- 1082
- 1083
- 1084
- 1085
- …
- 2228
- chevron_right
Kas nepatika?ValtersZ rakstīja:Tika apsvērti,ja godīgi.
Tīru coulu ziņā r19 lien mierīgi, piem ar 235/30 gumiju, kurai būs par -1.7% mazāks ārējais diametrs kā oem 225/45/17ValtersZ rakstīja:...bet es nezinu vai R19 dabūšu zem arkām.Teorētiski sacelt max uz augšu gumiju ar kautkādu 35-40.Varētu ielīst,bet es jau nezinu. Disku ET / J topikā neviens neatbildēja.
Tikai lētākā riepa Reifendirketā maksā 270e (1 gab)
Svarīgi lai et būtu e36 draudzīgs
Bet jautājums kāpēc vispār uz e36 ir jāliek r19? :my nigga:
pastastiet man , vai m50 un m52 motora kronsteini atskriras ? es redzejis ka te daudzi mekle prieks 2.5 motora kronsteinus tikai no m50 , kipa no m52 nederot , man vnk tada problema ka ieliku 2.5 m50 , un motors var teikt gul uz stures reikas
kpc ta? motora spilveni jauni 
kronšteiniem vajadzēja būt vienādiem.
http://realoem.com/bmw/partxref.do?part ... showeur=on
realoems to apstiprina.
http://realoem.com/bmw/partxref.do?part ... showeur=on
realoems to apstiprina.
Atkal piedāvāji 150eur par st5?ValtersZ rakstīja:Kērtējo reizi pierādās. Cilvēks gatavs 3 gadi tirgos diskus un pa 5 eiro laidīs zemē ciparu ne aizdos uz reiz kas gatavs braukt pakaļ. Kosmonauti ar saviem gagarina cipariem.
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Šī problēma arī mani ir saskārusi iepriekš, tā arī netiku gudrs - kāpēc tā ir. Es liku 2 šaibas zem katra kronšteina, tā lai būtu pareizais augstums.baumanis rakstīja:pastastiet man , vai m50 un m52 motora kronsteini atskriras ? es redzejis ka te daudzi mekle prieks 2.5 motora kronsteinus tikai no m50 , kipa no m52 nederot , man vnk tada problema ka ieliku 2.5 m50 , un motors var teikt gul uz stures reikaskpc ta? motora spilveni jauni
nja, sodien pameiginasu uzlikt no cita m50 , kuram vis bija normali ,dogMa rakstīja:Šī problēma arī mani ir saskārusi iepriekš, tā arī netiku gudrs - kāpēc tā ir. Es liku 2 šaibas zem katra kronšteina, tā lai būtu pareizais augstums.baumanis rakstīja:pastastiet man , vai m50 un m52 motora kronsteini atskriras ? es redzejis ka te daudzi mekle prieks 2.5 motora kronsteinus tikai no m50 , kipa no m52 nederot , man vnk tada problema ka ieliku 2.5 m50 , un motors var teikt gul uz stures reikaskpc ta? motora spilveni jauni
tev ari bija riebiga vibracija , kad motors guleja uz reikas ?
ValtersZ rakstīja:R16 ? Nebūs atkal foruma ķērcēji klāt ,ka nepareizais izmērs diskeim. Un pa lētu diski. Un vel nepareizā krāsā vidus.
Smuki diski = diski kas pastiprina auto vizuālo raksturu ,bet neizceļas tik ļoti ka redz tikai diskus.
Vienubrīdi bija x5 sniegpārsla samērā labā ciparā ,bet es nezinu vai R19 dabūšu zem arkām.Teorētiski sacelt max uz augšu gumiju ar kautkādu 35-40.Varētu ielīst,bet es jau nezinu. Disku ET / J topikā neviens neatbildēja.
vienkārši pīī..
Tevis minētie diski uz e36 noteikti neizceļas
kas vainas R16?
Protams, ka bija :) Tāpēc arī tika uzliktas šaibas. Es biju mērījis dažādus kronšteinus, nekas nelīdzēja.baumanis rakstīja:nja, sodien pameiginasu uzlikt no cita m50 , kuram vis bija normali ,dogMa rakstīja:Šī problēma arī mani ir saskārusi iepriekš, tā arī netiku gudrs - kāpēc tā ir. Es liku 2 šaibas zem katra kronšteina, tā lai būtu pareizais augstums.baumanis rakstīja:pastastiet man , vai m50 un m52 motora kronsteini atskriras ? es redzejis ka te daudzi mekle prieks 2.5 motora kronsteinus tikai no m50 , kipa no m52 nederot , man vnk tada problema ka ieliku 2.5 m50 , un motors var teikt gul uz stures reikaskpc ta? motora spilveni jauni
tev ari bija riebiga vibracija , kad motors guleja uz reikas ?
Arī M50 ar M50 kronšteiniem vienā 1.8is bundžā sēdās uz reikas.
Ir te kāds,kas no eparts.lv sūta daļas?Pasūtiju,pārskaitiju naudu un ir tajā rēķinā datums,kad būs norādītajā adresē,bet vai man kāds piezvanīs,kad būs prece klāt,jeb ne?
Kad atnāks prece, atnāks epasts.
paldies par info!dogMa rakstīja:Kad atnāks prece, atnāks epasts.
Cik liela vērtība pārdošanas ziņā ir OEM kupejas rižiku komplektam? (aizmugure, sāni, priekša)
nekas daudz, nu teiksim 25 eiro, bet varbut kads ir gatavs dot vairak, jo pec ta cik es prasitu: aizmugures abas lampas 10-15 eiro(nu ja tiesam ir ka jaunas oem tad varbut 20 eiro), prieksa max 10 eiro(ja oem laba stavokli) un sparnu teiksim 6 eiro
par labiem oem prieksejiem rizikiem ar veselām ausīm var prasit 15e , aizmugurejas 20eaarchijs rakstīja:nekas daudz, nu teiksim 25 eiro, bet varbut kads ir gatavs dot vairak, jo pec ta cik es prasitu: aizmugures abas lampas 10-15 eiro(nu ja tiesam ir ka jaunas oem tad varbut 20 eiro), prieksa max 10 eiro(ja oem laba stavokli) un sparnu teiksim 6 eiro
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
kāds var pastāstīt kāda iemesla dēl 328i automātiem nāk mazās pussasis ?
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Pirms 95.g 27mm, bet pēc sāka likt 38mm laikam! Drošvien saprata, kad nav izturīgas!DKristaps rakstīja:kāds var pastāstīt kāda iemesla dēl 328i automātiem nāk mazās pussasis ?
Klau,jautaajums par gaismaam,iesleedzu tuvos,ksenonus,kaadu briidi deg abi,tad viens saak triiceet un izdziest un taa visu laiku,ksenona bloks metams?
Samaini blokus vietām, un skaties kas tad notiek.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1081
- 1082
- 1083
- 1084
- 1085
- …
- 2228