Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1082
- 1083
- 1084
- 1085
- 1086
- …
- 2228
- chevron_right
da tu vispār kosmonauts daržreiz esi tāds, ka nasas darbinieki ieraujas stūrī un nervozi pīpēDKristaps rakstīja:par labiem oem prieksejiem rizikiem ar veselām ausīm var prasit 15e , aizmugurejas 20eaarchijs rakstīja:nekas daudz, nu teiksim 25 eiro, bet varbut kads ir gatavs dot vairak, jo pec ta cik es prasitu: aizmugures abas lampas 10-15 eiro(nu ja tiesam ir ka jaunas oem tad varbut 20 eiro), prieksa max 10 eiro(ja oem laba stavokli) un sparnu teiksim 6 eiro
Par priekšas rižikiem 15 Ēriki?seeingman rakstīja:da tu vispār kosmonauts daržreiz esi tāds, ka nasas darbinieki ieraujas stūrī un nervozi pīpēDKristaps rakstīja: par labiem oem prieksejiem rizikiem ar veselām ausīm var prasit 15e , aizmugurejas 20e
Atrodi pirmkārt labus oem rizikus!marux rakstīja:Par priekšas rižikiem 15 Ēriki?seeingman rakstīja:da tu vispār kosmonauts daržreiz esi tāds, ka nasas darbinieki ieraujas stūrī un nervozi pīpēDKristaps rakstīja: par labiem oem prieksejiem rizikiem ar veselām ausīm var prasit 15e , aizmugurejas 20e...
...
![]()
![]()
Par baltajiem OEM vēl saprastu, bet rižiki...
Nu par visu OEM un dzidru rižiku komplektu €25 ir pat ļoti ok.marux rakstīja:Par priekšas rižikiem 15 Ēriki?seeingman rakstīja:da tu vispār kosmonauts daržreiz esi tāds, ka nasas darbinieki ieraujas stūrī un nervozi pīpēDKristaps rakstīja: par labiem oem prieksejiem rizikiem ar veselām ausīm var prasit 15e , aizmugurejas 20e...
...
![]()
![]()
Tas ir baigi ok cipars par oem. Es ķīniešus pie liet. KLAVINS pirku pa 25 eur,ja nemaldos(ar pagriezieniem spārnos).
Bet par kvalitati nesūdzos
Bet par kvalitati nesūdzos
Aaaa b..e ..juus te par lietotiem 
Ir te kāds kuram ir bus vai kkas tāds, rīgas/mārupes tuvumā, vajadzētu izpalīdzēt ar motora atvešanu. protams ar atlīdzību.
- ikey07
Divi komplekti garāžā stāv. Un vēl kkāds pāris tika uzdāvināts čomiem.ZzevsS rakstīja:Atrodi pirmkārt labus oem rizikus!marux rakstīja: Par priekšas rižikiem 15 Ēriki?...
...
![]()
![]()
Riziki ir way to go, ar baltajiem brauc tikai geji.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Ar sierām brauc tikai ubagi. Rižiki ir vecums!LitrsALus rakstīja:Riziki ir way to go, ar baltajiem brauc tikai geji.
Es paprasiju ar taadu domu ka vai kaadam mosh taa ir bijis,jo man nav tik viegli apmainiit,negribaas pa tukšo bamperi raut nostkompots rakstīja:Samaini blokus vietām, un skaties kas tad notiek.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Mēneša tizlākais teksts...LitrsALus rakstīja:Riziki ir way to go, ar baltajiem brauc tikai geji.
Jā, visticamāk, ka bloks. Tā vismaz man bija.janeks rakstīja:Es paprasiju ar taadu domu ka vai kaadam mosh taa ir bijis,jo man nav tik viegli apmainiit,negribaas pa tukšo bamperi raut nostkompots rakstīja:Samaini blokus vietām, un skaties kas tad notiek.
Kads varbut zin kur noperkamas ir tas dratinas kas pilda atsperes principu?
Bez vinam ta sudigi tie vacini turas negribas paset pa celu.
Ja nee taisisu no rokas panemsu vecu riepas kalpaku un no tas drats locisu.
Bez vinam ta sudigi tie vacini turas negribas paset pa celu.
Ja nee taisisu no rokas panemsu vecu riepas kalpaku un no tas drats locisu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Eu! Nu kas tur ir īsti ar tiem ksenoniem? Tagad ķipa jārauj viņi laukā? Dzirdēju, ka reidos plēšot uzlīmes nost par ksenoniem.. Man ir tuvajās, lēcu lampās-cik noprotu, ja mani aptur csdd kontroles punktā, tad naķene nost?! Tiešām tik traki, jeb tas atkal ir kaut kāds pizģoš?
Un tiem, kuri uzskata, ka ar e36 brauc lordi un elitāras klases biznesmeņi->Pjērs rakstīja: Ar sierām brauc tikai ubagi. Rižiki ir vecums!
+77 
Par to Xenonu Nezinu, bet es pat nedaudz atbalstu to, ka tos xenonus nahuj nevajag. Labi, uz E36 vēl OK, jo lēcu lukturi, bet bļe tie, kas savos Passātos sabāzuši un Golfos, nu jebal, tak acis ēd ārā.
Pats esmu tālajos E36 licis, zajebisā redzamība.
Par to Xenonu Nezinu, bet es pat nedaudz atbalstu to, ka tos xenonus nahuj nevajag. Labi, uz E36 vēl OK, jo lēcu lukturi, bet bļe tie, kas savos Passātos sabāzuši un Golfos, nu jebal, tak acis ēd ārā.
Pats esmu tālajos E36 licis, zajebisā redzamība.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1082
- 1083
- 1084
- 1085
- 1086
- …
- 2228