Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1083
- 1084
- 1085
- 1086
- 1087
- …
- 2228
- chevron_right
Miglainā un mitrā laikā varētu mēs pastrīdēties par tiem hreoniem. Protams skaidrā foršā naktī būs labāk.
Džipi ar rūpnīcas hreronu acis tecina ārā
Slammed Life 
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Labi, bet tad kads zin, uzlimi nost vini skrape par to?
To info es redzēju, bet vai tad viņi tur staru/spilgtumu nemēra utt-vnk kā ksenonts, tā skrāpis rokā..?Nixon rakstīja:+77
Par to Xenonu
Nezinu, bet es pat nedaudz atbalstu to, ka tos xenonus nahuj nevajag. Labi, uz E36 vēl OK, jo lēcu lukturi, bet bļe tie, kas savos Passātos sabāzuši un Golfos, nu jebal, tak acis ēd ārā.![]()
Pats esmu tālajos E36 licis, zajebisā redzamība.
Nesaki nu, pa to naudu ko esmu iegrūdis e36 varētu nopirkt 2010 gada e klases mersi + šajā forumā ir pietiekoši daudz cilvēku kuru e36 vērtība ir virs 3k. Viss atkarīgs no tā, kā tu rūpējies par savu mašīnu un ko no viņas gribi sagaidīt.Janex328 rakstīja:Un tiem, kuri uzskata, ka ar e36 brauc lordi un elitāras klases biznesmeņi->Pjērs rakstīja: Ar sierām brauc tikai ubagi. Rižiki ir vecums!Kopā ar e36, cilvēkiem vajadzētu izsniegt "Nabadzības apliecību".. Kura piemēram dotu iespēju pusdienot bezpajumtnieku zupas virtuvēs un ar draudzeni pavadīt romantiskas naktis sarkanajā krustā! Nē, nopietni!
Gan jau ka mēra, mūsdienās viss kas tiek darīts "uz aci" beidzas tiesas sēdē 
- ikey07
Tas nevienu neinteresē, ka savas muļķības pēc , kāds ir iztērējis neskaitāmus K naudiņas, lai uzturētu pie dzīvības, pagājušajā gadsimtā ražotu skārdeni.. Cilvēki tikai redz nodzītu zirgu un ja viņiem būtu teikšana, viņi aiz žēlastības labprāt nošautu to lopiņu, lai vairs nemokās, !ZzevsS rakstīja:Nesaki nu, pa to naudu ko esmu iegrūdis e36 varētu nopirkt 2010 gada e klases mersi + šajā forumā ir pietiekoši daudz cilvēku kuru e36 vērtība ir virs 3k. Viss atkarīgs no tā, kā tu rūpējies par savu mašīnu un ko no viņas gribi sagaidīt.Janex328 rakstīja:Un tiem, kuri uzskata, ka ar e36 brauc lordi un elitāras klases biznesmeņi->Pjērs rakstīja: Ar sierām brauc tikai ubagi. Rižiki ir vecums!Kopā ar e36, cilvēkiem vajadzētu izsniegt "Nabadzības apliecību".. Kura piemēram dotu iespēju pusdienot bezpajumtnieku zupas virtuvēs un ar draudzeni pavadīt romantiskas naktis sarkanajā krustā! Nē, nopietni!
Bagāds dara, kā grib, nabags, kā var. Pār pa savu dirsu neuzlēksi. 
To naudu kas ir izķērnāta žurkās varēja vienkārši nopirkt b6 pastalu un braukt laimīgs
To naudu kas ir izķērnāta žurkās varēja vienkārši nopirkt b6 pastalu un braukt laimīgs
Ir jau tie,(kas kā teicu) nav bērna kaku izkakājuši un man personīgi arī gribās šķērēt visur un vienmēr. Tāpēc, piemēram es, pasātu neesmu iegādājies-runa nav par naudu, runa ir par karuseli!māriņš rakstīja:Bagāds dara, kā grib, nabags, kā var. Pār pa savu dirsu neuzlēksi.
Bet ir arī "gadījumi" redzēti, kad no zeķes iegrūdīs visu dzelžos un bērnam domātā lego vietā būs konfektes, jo paps ir saspiedis galvu un par to naudu nopircis sev pulējamo pastu plauktiem-jo domā, ka ja spīdēs, būs srazu ah*jennā tačka-teju 30 gadus vecs, manu prāt, visu laiku neglītākais, zem skābes, psihotropajām sēnēm, nolauztiem zīmuļiem un salauztā lineāla, uzrasētais BMW e36...
P.S Domāju, ka mans, augstāk rakstītais domraksts, nekrīt tālu no realitātes, itin nemaz!
Aiiiii es par tādiem necepos, jo dzīvoju laukos un te katrs piektais ir tāds.Janex328 rakstīja:Ir jau tie,(kas kā teicu) nav bērna kaku izkakājuši un man personīgi arī gribās šķērēt visur un vienmēr. Tāpēc, piemēram es, pasātu neesmu iegādājies-runa nav par naudu, runa ir par karuseli!māriņš rakstīja:Bagāds dara, kā grib, nabags, kā var. Pār pa savu dirsu neuzlēksi.
Bet ir arī "gadījumi" redzēti, kad no zeķes iegrūdīs visu dzelžos un bērnam domātā lego vietā būs konfektes, jo paps ir saspiedis galvu un par to naudu nopircis sev pulējamo pastu plauktiem-jo domā, ka ja spīdēs, būs srazu ah*jennā tačka-teju 30 gadus vecs, manu prāt, visu laiku neglītākais, zem skābes, psihotropajām sēnēm, nolauztiem zīmuļiem un salauztā lineāla, uzrasētais BMW e36...![]()
P.S Domāju, ka mans, augstāk rakstītais domraksts, nekrīt tālu no realitātes, itin nemaz!
Rīt ienāks īstie vīri un noliks mani līdz pēdējam
Bet jo vairāk gaismiņu panelī, jo mājīgāk.
var jau lielu jaudu apvienot ar vizuāli patikamām lietām.
@instagram - anrijs.v
No žurkas, ja neuzliksi vemsu un kārtīgu putekļu sūcēju +komponentus (kuru izmaksas lidos ar nākošo NASA reisu gaisā), nekādas bailes negaidi! Man ir nenodzīts 2,8vānus, kuru var izgriezt līdz pēdējam un sist pa paneli aiz dusmām, nah neiet!māriņš rakstīja: Aiiiii es par tādiem necepos, jo dzīvoju laukos un te katrs piektais ir tāds.Es gribu dzīvē vienu projektu uzpidarasīt pohuj kāda marka vai modelis, un manai žurkai nav jaizskatās tā kā no 1995 gada kataloga man pohuj par dalītajām klimām ko citi cenšās iegrūst, MAN VAJAG LAI TAS VERĶIS IET TĀ KA MAN IR NEDAUDZ BAIL NO VIŅA
![]()
![]()
Rīt ienāks īstie vīri un noliks mani līdz pēdējam
Man bija Nissans divus gadus. Gāja lupatā bet tiko kā kaut kas tad vakuums makā
Manam projektam ''JDM'' sirsniņa
Kad pabeigšu būs neliels apraksts. Neliels tāpēc, ka tik kā atskruvēju vienu skruvi nesāku fočēt priekš foruma, kā to dara daudzi cilvēki
neesmu fotogrāfs!
Jāsmejās ka citi attaisnojās par bilžu kvalitāti, man atšķirībā no citiem vēl jo projām ir telefons ar pogām

Karoč jā es domāju, ka man būs uz 300zs un nopista bunža un mani tas apmierina
Manam projektam ''JDM'' sirsniņa
Jāsmejās ka citi attaisnojās par bilžu kvalitāti, man atšķirībā no citiem vēl jo projām ir telefons ar pogām
Karoč jā es domāju, ka man būs uz 300zs un nopista bunža un mani tas apmierina
Janex328 rakstīja:No žurkas, ja neuzliksi vemsu un kārtīgu putekļu sūcēju +komponentus (kuru izmaksas lidos ar nākošo NASA reisu gaisā), nekādas bailes negaidi! Man ir nenodzīts 2,8vānus, kuru var izgriezt līdz pēdējam un sist pa paneli aiz dusmām, nah neiet!māriņš rakstīja: Aiiiii es par tādiem necepos, jo dzīvoju laukos un te katrs piektais ir tāds.Es gribu dzīvē vienu projektu uzpidarasīt pohuj kāda marka vai modelis, un manai žurkai nav jaizskatās tā kā no 1995 gada kataloga man pohuj par dalītajām klimām ko citi cenšās iegrūst, MAN VAJAG LAI TAS VERĶIS IET TĀ KA MAN IR NEDAUDZ BAIL NO VIŅA
![]()
![]()
Rīt ienāks īstie vīri un noliks mani līdz pēdējamBija dažus gadus 1,8t s13, pilns stage2 ar 1,5bar un up spiedienu.. Nu tas kaut ko gāja, bet arī jau prasījās kalēja kiškas, vemsu un jaudu krietni piepacelt. Parēķināju, ka tajā noteku caurulē uz riteņiem, ir vēl jāiegrūž pāris K un pierimos.. Tagad, pabraucot ar "jaudīgo" 2,8 vēlos atpakaļ kaut vai to pašu 1,8 stage2, tikai jāgaida vasara, vairāk keša un jābrauc vien uz faterlandi pakaļ! Kas par jaudu, kas par vadāmību- miljons pret visiem, smagajiem vecajiem bmw! s13 ir katras kapeikas vērts-kaut arī kapeikas tur vajag ĻOTI daudz +stipri nervi un pacietība/ tās ir īpašības, kurām vajadzētu būt, stājoties attiecībās ar Nissanu!
kāpēc tu domā, ka tav s2.8 ir nenodzīts?
Aizdodat kāds 10mm vai 15mm flancus, vajag uzmerit, atdosu atpakal un par iri samaksasu 
Ja te reti ienak, var visadas perles izlasiit
Un to ka kadam kkas sap un pari izdarijis ari, jautri ar jums
Un to ka kadam kkas sap un pari izdarijis ari, jautri ar jums
Butu jautrāk ja nedzestu visu pēc kartas. Pat velmes rakstīt nav. Forums kā paklačošanai jau sen nomiris, tik dabut info kur un kas, vairāk nekā, diemzēl.
Tu kaut kads sazverestibu teorikis, visi dzesot postus... Nez kapec man nekas nepazud 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1083
- 1084
- 1085
- 1086
- 1087
- …
- 2228