Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1085
- 1086
- 1087
- 1088
- 1089
- …
- 2228
- chevron_right
cik noprotu, OEM būtu -aarchijs rakstīja:Jautājums par riepām:
Kādas riepas izmērus lai ņemu priekš r17 j7.5 et41 style24 oem itkā tagad virsū uz tiem diskiem ir 215/45
FRONT AXLE 225/45ZR17
REAR AXLE 245/40ZR17
Pastaasti veel cik tavs 700jefro e36 ir ietekmiigsPjērs rakstīja:Ar sierām brauc tikai ubagi. Rižiki ir vecums!LitrsALus rakstīja:Riziki ir way to go, ar baltajiem brauc tikai geji.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Nu tak nenjemat visu tik ljoti pie sirdsmarux rakstīja:Mēneša tizlākais teksts...LitrsALus rakstīja:Riziki ir way to go, ar baltajiem brauc tikai geji.
Vot tas gan izskataas dumji. Vai nu nopeerc EMMMMM lukturus aizmuguree vai liec atpakalj oranzhosJorensHS rakstīja:A pag, man priekšā ir baltie, bet aizmugurē rižiki, tas nozīmē ka esmu biseksuāls?
KVADRA POSTS!
Šis attiecās uz Tevi TIKAI tādā gadījumā, ja tas bija domāts man! Un-Šitas uzzīmēja e36!Pjērs rakstīja:izlasīju pēdējās 2lapas puses, un viens te ir pilnīgs idiots!
Ja šādas riepas uzliek, tad nebūs par platu? Jo es itkā arī domāju tās pašas 215/45 pirkt jo negribu lai man kas arkās ķeras ja uzliks platākas.GatisB. rakstīja:cik noprotu, OEM būtu -aarchijs rakstīja:Jautājums par riepām:
Kādas riepas izmērus lai ņemu priekš r17 j7.5 et41 style24 oem itkā tagad virsū uz tiem diskiem ir 215/45
FRONT AXLE 225/45ZR17
REAR AXLE 245/40ZR17
Kā šajās bildēs redzams ka ar 215/45 viss izskatās kā uzliets un ja būtu man staggered set(aizmugure 8.5j) tad man vajadzētu aizmuguri platāku
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ar tādiem disku platumiem/iznesumiem tev arkās neķersies pat ar 255 platuma gumijām
Izmanto http://www.willtheyfit.com/ un www.kouki.co.uk/utilities/visual-tyre-size-calculator , gan izbursies cauri un sapratīsi kādu izmēru likt priekšā un kādu aizmugurē, lai izskatās smuki
Izmanto http://www.willtheyfit.com/ un www.kouki.co.uk/utilities/visual-tyre-size-calculator , gan izbursies cauri un sapratīsi kādu izmēru likt priekšā un kādu aizmugurē, lai izskatās smuki
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Kāds tēvs tāda meita - jeb gulēt neiet un no rīta neceļās. 
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
rvars rakstīja:Ar tādiem disku platumiem/iznesumiem tev arkās neķersies pat ar 255 platuma gumijām
paldies par majas lapam loti noderiga informacija
Vari ņemt tās pašas 215/45, vēl laba alternatīva uz vienāda platuma oem diskiem ir 235/40, labs variants ja pa trasi maucaarchijs rakstīja: Kādas riepas izmērus lai ņemu priekš r17 j7.5 et41 style24 oem itkā tagad virsū uz tiem diskiem ir 215/45
Manam dazhadu platumu setapam Style 24 :FRONT AXLE 225/45ZR17 REAR AXLE 245/40ZR17(Baigais bumbiers)
Vasaru nobraucot sapratu kad prieksha jaamet 215/45 un aizmugure 225/40!Vieglaaka stuure buus!
Vel smalki izskatiisies 195/45 (Strachsh)
Vasaru nobraucot sapratu kad prieksha jaamet 215/45 un aizmugure 225/40!Vieglaaka stuure buus!
Vel smalki izskatiisies 195/45 (Strachsh)
GatisB. rakstīja:cik noprotu, OEM būtu -aarchijs rakstīja:Jautājums par riepām:
FRONT AXLE 225/45ZR17
REAR AXLE 245/40ZR17
Sveiciens visiem kvēpu īpašniekiem, šodien dīzelim ir dzimšanas diena 
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
yes izieta TA ar pirmo 
Apsveicubaumanis rakstīja:yes izieta TA ar pirmo
kadu laiku vari braukt un nedomat par skati apsveicu un ta jau vajadzetu but ka ar pirmo iziet nevis aizbrauc un tad sak taisit tikai.baumanis rakstīja:yes izieta TA ar pirmo
nu kautvai man gribeja ielikt divnieku par aizmugurejo slotinju man vinja tai bridi kautka nedarbojas es vinjam pateicu ka es to logu aiznagloshu lai nevajadzetu slotinju jo nav ta lieta japarbauda. bet gadas jau visadi tie inspektori un visadi vinjiem gara stavokli
Es jau neko, bet lai veicas tiem kas šeit un vispār meklē e36 līdz 700eur ar ekstrām, nepujušu un ar 1.8+ motoru. Nerunājot par kupejām. Un vēl ne tik vecām. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1085
- 1086
- 1087
- 1088
- 1089
- …
- 2228