Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1087
- 1088
- 1089
- 1090
- 1091
- …
- 2228
- chevron_right
Tad kur problēma ? Nopērc ryanair biļeti un lido vienā virzienā. Pēc pus gada būsi sapelnījis kluba skaistākam e36ValtersZ rakstīja:Saki ?
Nebiju par to iedomājies.
Sorry nē. Es klubam negribu būt ne tuvumā. Lai viņi tusē savā bariņā. Es labāk viens.
A pa to lidošanu - parādās jautājums uz kurieni ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Jo tālāk, jo labāk. Ja pirksi biļeti tikai vienā virzienā, varēsi aizlidot 2x tālāk. Vēlams uz kkādu trešās pasaules valsti, kur nav interneta.ValtersZ rakstīja:Sorry nē. Es klubam negribu būt ne tuvumā. Lai viņi tusē savā bariņā. Es labāk viens.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tev puteklis uz diska uzkrita. Aizej nolaizi. Citādi nebūs smuki vairs.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nav neviena ārzemēs. Nēnu ir zināmi ,bet ne tādi cilvēki kurus es gribētu satikt jebkad dzīvē.
edits:Labi man apnika šodien spamot. iešu LFS pamocīt.
Tiko iegāju powerī, paskatos kas jauns, čo pa čom. Ieeju zagto auto topikā, un saprotu ka LV ir pilnīgā dirsā viss.
:bomzu_limenis:
:bomzu_limenis:
Mēģinu vairākas reizes uzstaisīt burnoutu bet neiznāk priekšu stumj uz priekšu un apgriezieni krītās kas varētu būt par vainu ? 
Arī nemotors var.
Nespied bremzes tik stipri. Vajag ar jūtām.
Ja nesanāk, padod uz atpakaļ un kamēr auto ripo vēl atpakaļgaitā, met pirmajā, spolē un tā vāji uz bremzītes.
Gaters. 
Ja nesanāk, padod uz atpakaļ un kamēr auto ripo vēl atpakaļgaitā, met pirmajā, spolē un tā vāji uz bremzītes.
vispār tāds labs un glīts kopumā..
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Juu. Skatoties,sāku nožēlot,ka nopirku e46 nesenG1RT5 rakstīja:vispār tāds labs un glīts kopumā..
Cipars aarii zoliids,pats zoliids,un regjistraaciju arii pats nosedz vnk zoliic....
Izskatas pat ljoti labs exemplaars!!!
Izskatas pat ljoti labs exemplaars!!!
Tev draudzene ir? Ja nav, varbūt tev vajag tikt pie džuses. Varēs nolaist tvaiku, dzīve arī šķitīs krāšņāka u know, pavisam nopietni.ValtersZ rakstīja:Nav neviena ārzemēs. Nēnu ir zināmi ,bet ne tādi cilvēki kurus es gribētu satikt jebkad dzīvē.
BMW Motorsport International
Nav džuses.
Pēdējā pameta pirms 7gadi. Izvēlējās karjeru ne mani.
Pēdējā pameta pirms 7gadi. Izvēlējās karjeru ne mani.
Sad story,bet ja 7 gadi,tad ir vismaz viena vakara stopudņaki vismaz? 
btw,ja Tu esi šajā forumā,tātad tev ,iespējams, ir e36,brauc pie kkādām kojām,točna dabūsi beibes.Respektīvi,ja Tu dabūsi beibes,tātad Tu neesi gejs,tātad Tev ir sērkociņi,Tātad tu pīpē,ja jau pīpē,tātad dzer.
btw,ja Tu esi šajā forumā,tātad tev ,iespējams, ir e36,brauc pie kkādām kojām,točna dabūsi beibes.Respektīvi,ja Tu dabūsi beibes,tātad Tu neesi gejs,tātad Tev ir sērkociņi,Tātad tu pīpē,ja jau pīpē,tātad dzer.
Pēdējais labojis Ģirts - 25 Feb 2015, 21:26, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1087
- 1088
- 1089
- 1090
- 1091
- …
- 2228