Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1088
- 1089
- 1090
- 1091
- 1092
- …
- 2228
- chevron_right
Nav brīnums!ValtersZ rakstīja:Nav džuses.
Pēdējā pameta pirms 7gadi. Izvēlējās karjeru ne mani.
d[-_-]b
Es jau neko nesaku, bet man 90% ienākumu aiziet degvielā, nezinu vai vispār varu atļauties tādu ekstru kā meiteni, jo visādās ar pāriem saistītās aktivitātes tomēr maksā naudu un neesmu vēl atradis čikitu, kuras dēļ būtu gatavs braukt ar sabiedrisko 
JorensHS rakstīja:Es jau neko nesaku, bet man 90% ienākumu aiziet degvielā, nezinu vai vispār varu atļauties tādu ekstru kā meiteni, jo visādās ar pāriem saistītās aktivitātes tomēr maksā naudu un neesmu vēl atradis čikitu, kuras dēļ būtu gatavs braukt ar sabiedrisko
Pff,vajag kārtīgu meiteni,kurai pietiek ar tīru mīlestību,vakariem ar šļūkšanu bembī caru pilsētai vakaros,kādreiz picu,teātri kaut ko,dārglietas trīs reiz gadā(nu vismaz man sanāk trīs reiz gadā)...vispār laikam sanāk izdevumi,bet manējai vismaz ir savs auto un kad bembī beidzas degviela,nav jādomā kā es kaut kur nokļūšu,tusiņos varu pieliet mūli līdz galam,nu tikai lai varu pats paiet vēl,tākā plusi arī ir. 
valteram ex draudzene izvelejas karjeru lai nopirktu 18 pogu OBC un style 5
bet Jorenam ieteiktu pamainiit darbu nevis izveeleeties parvietoties ar BMW vai meiteni
un uz pirkstiem uzmetot vai nu galiigi daudz brauc ar auto vai arii dziivo pie senciem! un pilngadiigam calim
saakam tauta pieaugt
bet Jorenam ieteiktu pamainiit darbu nevis izveeleeties parvietoties ar BMW vai meiteni
un uz pirkstiem uzmetot vai nu galiigi daudz brauc ar auto vai arii dziivo pie senciem! un pilngadiigam calim
saakam tauta pieaugt
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Pameklē kādu starp RS darbiniecēm, būs divi zaķi ar vienu šāvienu!JorensHS rakstīja:Es jau neko nesaku, bet man 90% ienākumu aiziet degvielā, nezinu vai vispār varu atļauties tādu ekstru kā meiteni, jo visādās ar pāriem saistītās aktivitātes tomēr maksā naudu un neesmu vēl atradis čikitu, kuras dēļ būtu gatavs braukt ar sabiedrisko
d[-_-]b
Kā arī jābūt vēl dažiem ar algu nesaistītiem plusiem...Ģirts rakstīja:Pff,vajag kārtīgu meiteni,kurai pietiek ar tīru mīlestību,vakariem ar šļūkšanu bembī caru pilsētai vakaros,kādreiz picu,teātri kaut ko,dārglietas trīs reiz gadā(nu vismaz man sanāk trīs reiz gadā)...vispār laikam sanāk izdevumi,bet manējai vismaz ir savs auto un kad bembī beidzas degviela,nav jādomā kā es kaut kur nokļūšu,tusiņos varu pieliet mūli līdz galam,nu tikai lai varu pats paiet vēl,tākā plusi arī ir.
Koju mazās neskaitās. Tur pietiks ar rgb enģeļiem un termosu. Nevajadzēs pat picu
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Mani pārsteidza mūsu kaimiņvalsts pārstāvis pārdod auto sadaļā. Man vienīgajam tas gifs likās forši izdomāts?

Linda rakstīja:Kā arī jābūt vēl dažiem ar algu nesaistītiem plusiem...Ģirts rakstīja:Pff,vajag kārtīgu meiteni,kurai pietiek ar tīru mīlestību,vakariem ar šļūkšanu bembī caru pilsētai vakaros,kādreiz picu,teātri kaut ko,dārglietas trīs reiz gadā(nu vismaz man sanāk trīs reiz gadā)...vispār laikam sanāk izdevumi,bet manējai vismaz ir savs auto un kad bembī beidzas degviela,nav jādomā kā es kaut kur nokļūšu,tusiņos varu pieliet mūli līdz galam,nu tikai lai varu pats paiet vēl,tākā plusi arī ir.![]()
Koju mazās neskaitās. Tur pietiks ar rgb enģeļiem un termosu. Nevajadzēs pat picu
Mega episki.frostijs rakstīja:Mani pārsteidza mūsu kaimiņvalsts pārstāvis pārdod auto sadaļā. Man vienīgajam tas gifs likās forši izdomāts?![]()
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
tas reāli bija "made my day" postsch. rakstīja:Mega episki.frostijs rakstīja:Mani pārsteidza mūsu kaimiņvalsts pārstāvis pārdod auto sadaļā. Man vienīgajam tas gifs likās forši izdomāts?![]()
Bet esmu 97% drošs, ka tas ir vietējais censonis.
Vajadzētu būt tam pašam censonim, kurš uztaisīja gif'u tajā topikā ar melno sedanu vai kupeju un koši zilajiem diskiem.
Bet gifs labs, kāds veltījis diezgan daudz laika
Bet gifs labs, kāds veltījis diezgan daudz laika
It's all about the win
Tur Tev taisnībaLinda rakstīja:Kā arī jābūt vēl dažiem ar algu nesaistītiem plusiem...Ģirts rakstīja:Pff,vajag kārtīgu meiteni,kurai pietiek ar tīru mīlestību,vakariem ar šļūkšanu bembī caru pilsētai vakaros,kādreiz picu,teātri kaut ko,dārglietas trīs reiz gadā(nu vismaz man sanāk trīs reiz gadā)...vispār laikam sanāk izdevumi,bet manējai vismaz ir savs auto un kad bembī beidzas degviela,nav jādomā kā es kaut kur nokļūšu,tusiņos varu pieliet mūli līdz galam,nu tikai lai varu pats paiet vēl,tākā plusi arī ir.![]()
Man ,tomēr, patika.frostijs rakstīja:tas reāli bija "made my day" postsch. rakstīja:Mega episki.frostijs rakstīja:Mani pārsteidza mūsu kaimiņvalsts pārstāvis pārdod auto sadaļā. Man vienīgajam tas gifs likās forši izdomāts?![]()
Bet esmu 97% drošs, ka tas ir vietējais censonis.
BMW - Best Motorsport Weapon
Es isteniba nesaprotu to prikolu. Smiekligi ir tas, ka tjipa baigi dargi? 1.8k=1200 lati,kas nav daudz. besi ara tie kas pargaja no LVL uz EIR ar kursu 1:1Reinis159 rakstīja:Man ,tomēr, patika.frostijs rakstīja:tas reāli bija "made my day" postsch. rakstīja: Mega episki.Bet esmu 97% drošs, ka tas ir vietējais censonis.
Es jutos tajā brīdī glaimots, ka viņš savu dārgo ,laiku tērēja, lai ko tādu uzmeistarotu.
As real as it gets
TheAsTy rakstīja:]
Es isteniba nesaprotu to prikolu. Smiekligi ir tas, ka tjipa baigi dargi? 1.8k=1200 lati,kas nav daudz. besi ara tie kas pargaja no LVL uz EIR ar kursu 1:1
nu tur jau ta lieta ka lielaka dala ari pie ta palika ka 1:1, pienemsim ka viens te mekle pa 350 eiro e36 ar skati kas ir 240ls nu tas nav reali, un ari ka daudzi doma ka 1100 eiro par e36 ir daudz. bet tas tak ir tikai 770ls(par ko taja laika neteica ka dargi,jo tad jau skatijas uz e36 1000ls vertiba)
un vispar lielaka dala negrib atdot vairak par 800 eiro par e36, bet parsvara jau noperk miskastes kuram vajaga gan vizuali gan tehniski remontet un plusa vel extru nekadu nav, un tad sakas ka liksu M paku, parkrasosu, koza utt, kas beigas salasas daudz vairak neka ja izteretu nedaudz vairak lai nopirktu sakarigu e36.
ari es par tiem 1200 eiro neko labu nenopirku, tapec ari domaju so touringu nomainit pret passat b5 ka prieks ikdienas auto un kamer esu UK tad meklet te tiesam labu/sterilu e36 ar labu komplektaciju, kuru butu verts taisit/ieguldit naudu(viens 328 coupe ja ir atrasts, tikai saimnieks negrib pagaidam pardot, kaut gan jau 3 gadus vinam tas e36 stav garaza, bet nu dien sterils, bez rusas. kad ieraudziju tad skatijos uz to e36 ar smaidu seja un pirmais jautajums kad to e36 ieraudziju bija, vai pardod so auto, uz ko saimnieks, 1 gadu atpakal atbildeja ka ne, bet sogad kad jautaju tad teica ka ir jau apsveris domu par tirgosanu, taka varbut beidzot bus iespeja tikt pie vina, ja ne tad jamekle kads cits)
No šodienas viens e36 vairāk atradīsies Rīgā. Nopirku lietotāja ROYALTY auto. Rīt būs topiks 
atceros kad 700-1000 ls par golf 3 prasija ar gaziti. ne jau par zurkuaarchijs rakstīja:TheAsTy rakstīja:]
Es isteniba nesaprotu to prikolu. Smiekligi ir tas, ka tjipa baigi dargi? 1.8k=1200 lati,kas nav daudz. besi ara tie kas pargaja no LVL uz EIR ar kursu 1:1
nu tur jau ta lieta ka lielaka dala ari pie ta palika ka 1:1, pienemsim ka viens te mekle pa 350 eiro e36 ar skati kas ir 240ls nu tas nav reali, un ari ka daudzi doma ka 1100 eiro par e36 ir daudz. bet tas tak ir tikai 770ls(par ko taja laika neteica ka dargi,jo tad jau skatijas uz e36 1000ls vertiba)
un vispar lielaka dala negrib atdot vairak par 800 eiro par e36, bet parsvara jau noperk miskastes kuram vajaga gan vizuali gan tehniski remontet un plusa vel extru nekadu nav, un tad sakas ka liksu M paku, parkrasosu, koza utt, kas beigas salasas daudz vairak neka ja izteretu nedaudz vairak lai nopirktu sakarigu e36.
ari es par tiem 1200 eiro neko labu nenopirku, tapec ari domaju so touringu nomainit pret passat b5 ka prieks ikdienas auto un kamer esu UK tad meklet te tiesam labu/sterilu e36 ar labu komplektaciju, kuru butu verts taisit/ieguldit naudu(viens 328 coupe ja ir atrasts, tikai saimnieks negrib pagaidam pardot, kaut gan jau 3 gadus vinam tas e36 stav garaza, bet nu dien sterils, bez rusas. kad ieraudziju tad skatijos uz to e36 ar smaidu seja un pirmais jautajums kad to e36 ieraudziju bija, vai pardod so auto, uz ko saimnieks, 1 gadu atpakal atbildeja ka ne, bet sogad kad jautaju tad teica ka ir jau apsveris domu par tirgosanu, taka varbut beidzot bus iespeja tikt pie vina, ja ne tad jamekle kads cits)
As real as it gets
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1088
- 1089
- 1090
- 1091
- 1092
- …