Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1089
- 1090
- 1091
- 1092
- 1093
- …
- 2228
- chevron_right
A mans tēvs atcerās, ka viņš jauns būdams braukājot ar Voshod 3M sapņoja kkad nopirkt kaut vai lietoto Zaparožecu! :)
d[-_-]b
e36 nav nekaadas veertiibas. Latvijas prodrifteri ar tikko noliktaam tiesiibaam to mashiinu tikai celj debesiis. Tajaa pashaa UK e36 pa velti daavina ar pareizajiem motora tilpumiem.aarchijs rakstīja:TheAsTy rakstīja:]
Es isteniba nesaprotu to prikolu. Smiekligi ir tas, ka tjipa baigi dargi? 1.8k=1200 lati,kas nav daudz. besi ara tie kas pargaja no LVL uz EIR ar kursu 1:1
nu tur jau ta lieta ka lielaka dala ari pie ta palika ka 1:1, pienemsim ka viens te mekle pa 350 eiro e36 ar skati kas ir 240ls nu tas nav reali, un ari ka daudzi doma ka 1100 eiro par e36 ir daudz. bet tas tak ir tikai 770ls(par ko taja laika neteica ka dargi,jo tad jau skatijas uz e36 1000ls vertiba)
un vispar lielaka dala negrib atdot vairak par 800 eiro par e36, bet parsvara jau noperk miskastes kuram vajaga gan vizuali gan tehniski remontet un plusa vel extru nekadu nav, un tad sakas ka liksu M paku, parkrasosu, koza utt, kas beigas salasas daudz vairak neka ja izteretu nedaudz vairak lai nopirktu sakarigu e36.
ari es par tiem 1200 eiro neko labu nenopirku, tapec ari domaju so touringu nomainit pret passat b5 ka prieks ikdienas auto un kamer esu UK tad meklet te tiesam labu/sterilu e36 ar labu komplektaciju, kuru butu verts taisit/ieguldit naudu(viens 328 coupe ja ir atrasts, tikai saimnieks negrib pagaidam pardot, kaut gan jau 3 gadus vinam tas e36 stav garaza, bet nu dien sterils, bez rusas. kad ieraudziju tad skatijos uz to e36 ar smaidu seja un pirmais jautajums kad to e36 ieraudziju bija, vai pardod so auto, uz ko saimnieks, 1 gadu atpakal atbildeja ka ne, bet sogad kad jautaju tad teica ka ir jau apsveris domu par tirgosanu, taka varbut beidzot bus iespeja tikt pie vina, ja ne tad jamekle kads cits)
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Tieši tā. Tak tu pasties ss.lv tur lielākā daļa ,kas ir zem 1500e, nu tur kasjaki ir visadi, rūsa tas un šitas,riebjas skatities. Nu bļāviens, piedod atvaino, bet nu Tirgus ir Sapists ,ka ūuuj.!aarchijs rakstīja:TheAsTy rakstīja:]
Es isteniba nesaprotu to prikolu. Smiekligi ir tas, ka tjipa baigi dargi? 1.8k=1200 lati,kas nav daudz. besi ara tie kas pargaja no LVL uz EIR ar kursu 1:1
nu tur jau ta lieta ka lielaka dala ari pie ta palika ka 1:1, pienemsim ka viens te mekle pa 350 eiro e36 ar skati kas ir 240ls nu tas nav reali, un ari ka daudzi doma ka 1100 eiro par e36 ir daudz. bet tas tak ir tikai 770ls(par ko taja laika neteica ka dargi,jo tad jau skatijas uz e36 1000ls vertiba)
un vispar lielaka dala negrib atdot vairak par 800 eiro par e36, bet parsvara jau noperk miskastes kuram vajaga gan vizuali gan tehniski remontet un plusa vel extru nekadu nav, un tad sakas ka liksu M paku, parkrasosu, koza utt, kas beigas salasas daudz vairak neka ja izteretu nedaudz vairak lai nopirktu sakarigu e36.
ari es par tiem 1200 eiro neko labu nenopirku, tapec ari domaju so touringu nomainit pret passat b5 ka prieks ikdienas auto un kamer esu UK tad meklet te tiesam labu/sterilu e36 ar labu komplektaciju, kuru butu verts taisit/ieguldit naudu(viens 328 coupe ja ir atrasts, tikai saimnieks negrib pagaidam pardot, kaut gan jau 3 gadus vinam tas e36 stav garaza, bet nu dien sterils, bez rusas. kad ieraudziju tad skatijos uz to e36 ar smaidu seja un pirmais jautajums kad to e36 ieraudziju bija, vai pardod so auto, uz ko saimnieks, 1 gadu atpakal atbildeja ka ne, bet sogad kad jautaju tad teica ka ir jau apsveris domu par tirgosanu, taka varbut beidzot bus iespeja tikt pie vina, ja ne tad jamekle kads cits)
Piemēram, paskaties uz šito .! https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bcbfm.html Skaista vaine, par labu ciparu.
tāpat kā šis.
BMW - Best Motorsport Weapon
Nu bet tā tač želeja. Cenas jātur augšā. Poh ka e46 var lētāk nopirkt kā e36 
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
es iedomaajos kadi suudi liidz kad savu zhurku likshu tirguu pa kosmosu

BMW_The Ultimate Repair Bill
Sagatavojies.!Ramyrez rakstīja:es iedomaajos kadi suudi liidz kad savu zhurku likshu tirguu pa kosmosu![]()
![]()
Tev jāiekāpj 2. golfā, ieteicams 1.6d, un jāpabrauc ar to gadu vienu, divus, jāpacīnās ar trulajiem VAG grupas tehniskajiem risinājumiem. Tad citu dziesmu dziedāsi.LitrsALus rakstīja: e36 nav nekaadas veertiibas. Latvijas prodrifteri ar tikko noliktaam tiesiibaam to mashiinu tikai celj debesiis. Tajaa pashaa UK e36 pa velti daavina ar pareizajiem motora tilpumiem.
Runājot par plašo auto entuziastu sabiedrības rezonansi par E36 tieši mūsu valstī:
Mūsu banānu republikā (lasīt - Latvijā) ir problēma ar pirktspēju un ar to, ka jaunatne pārāk daudz laika nelietderīgi iztērē interneta vidē. Attiecīgi meklē auto par grašiem, aizņēmušies naudu no senčiem, saskatās HAPO veidīgās bērnišķības, PRO drifterus, un, tad, zaļi būdami, uz publiskajiem auto ceļiem pārkāpj jebkuras auto vadīšanas kulturas manieres pēc savas sirds patikas un neizglītotības!
BMW E36 kopskatā nudien kādreiz bija gadiem priekšā sev līdzīgas klases auto vidū, sākot no braukšanas komforta, tehniskajiem risinājumiem un to praktiskuma, un tam laikam patiesība ļoti labai tilpuma/jaudas/resursa attiecībai.
Pašlaik lielākoties E36 ir pēcstudnieku sapnis par 600eur ar pilnīgu vienaldzību kā pret savu mantu tā arī pret cita īpašumu, izrādot savu pilnīgi dezorientētību sabiedrībā. Ja e36 būtu priekšpiedziņas, ticiet man, visu mīztu karstu uz auto kā tādu, bet tajā pašā laikā arī spļaudītos, ka nevar pataisnot rokas, un tādējādi tik smagi nesabojātu priekšstatu.
Tā nu tad no šādiem pajoļiem un tukšpaurainiem spaisa indivīdiem (cilvēkiem) cieš tie auto entuziasti, konkrēti E36, kas ar auto kultūru ir uz Tu un saskata konkrētajā auto modelī kaut kādu skaistumu un/vai potenciālu.
I'm done. Peace. :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pēdējais labojis Forwox - 26 Feb 2015, 01:08, kopā labots 1 reizi.
BMW Motorsport International
Es tev izsniegtu Aliņu.!Forwox rakstīja:Tev jāiekāpj 2. golfā, ieteicams 1.6d, un jāpabrauc ar to gadu vienu, divus, jāpacīnās ar trulajiem VAG grupas tehniskajiem risinājumiem. Tad citu dziesmu dziedāsi.LitrsALus rakstīja: e36 nav nekaadas veertiibas. Latvijas prodrifteri ar tikko noliktaam tiesiibaam to mashiinu tikai celj debesiis. Tajaa pashaa UK e36 pa velti daavina ar pareizajiem motora tilpumiem.
Runājot par plašo auto entuziastu sabiedrības rezonansi par E36 tieši mūsu valstī:
Mūsu banānu republikā (lasīt - Latvijā) ir problēma ar pirktspēju un ar to, ka jaunatne pārāk daudz laika nelietderīgi iztērē interneta vidē. Attiecīgi meklē auto par grašiem, aizņēmušies naudu no senčiem, saskatās HAPO veidīgās bērnišķības, PRO drifterus, un tad, zaļi būdami, uz publiskajiem auto ceļiem pārkāp jebkuras auto vadīšanas kulturas manieres pēc savas sirds patikas un neizglītotības!
BMW E36 kopskatā nudien kādreiz bija gadiem priekšā sev līdzīgas klases auto sākot no braukšanas komforta, BMW tehniskajiem risinājumiem un tam laikam pat tik ļoti labai tilpuma/jaudas/resursa attiecībai.
Pašlaik lielākoties E36 ir pēcstudnieku sapnis par 600eur ar pilnīgu vienaldzību kā pret savu mantu tā arī pret cita īpašumu, izrādot savu pilnīgi dezorientētību sabiedrībā.
Tā nu tad no šādiem pajoļiem un tukšpaurainiem spaisa indivīdiem (cilvēkiem) cieš tie auto entuziasti, konkrēti E36, kas ar auto kultūru ir uz Tu un saskata konkrētajā auto modelī kaut kādu skaistumu un/vai potenciālu.
I'm done. Peace. :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nekad,NEKAD muuzhaa es nepirkshu Volkswagenu.
Ja nebuutu tie "prodrifteri" tad shaads forums nepastaaveetu.
Lai vai cik ljoti BMW censtos, vienmeer priekshaa ir japaanji. Un ne tikai BMW, bet visam autotirgum
Ja nebuutu tie "prodrifteri" tad shaads forums nepastaaveetu.
Lai vai cik ljoti BMW censtos, vienmeer priekshaa ir japaanji. Un ne tikai BMW, bet visam autotirgum
Ar ko viņi ir priekšā? Ar ekrāniem visos caurumos?
Ar pilniigi visu. Saaksim jau ar to, ka Hondaam ir visuzticamaakie motori pasaulee. Bet tev jau noteikti nav jeegas staastiit, jo bmw un drifts.
Man bija Golf 3 1.8, normals auto,ikdienai deres,nekas traks nav.bet ar e36 nevar salidzinat,tas ir cita lieta. Tagad Audi a4 3.0q ir. Visados aspektos vins ir labaks,bet emocijas nekadas nesagada, pietam,kad zurka paatrinas tu to visu izjuti,ka tas motors iet,aizmugureja piedzina un t.t. Vienkarsi vairaki pirceji kas grib e36 nopirkt ir stundenti/cali kas tiko nolika tiesibas un grib kruto tachku, bet naudas nav,tapec megina atrast par 500-700 eiro, ideala stavokli,ar labo komplektaciju,diskiem un pareizo dzineju. Lai pabraukaties,pazimeties,sabojat vinu un lai talak varetu nopardot par kosmosu.Tie kam ir naudu un ir e36 fani,viniem jau ir e36,loti laba stavokli.Kas pirka auto milestibas del,nevis lai,pazimetos pie meitenem. Driz jau e46 neko nemaksas un tur mekles max svaigo e46 par 700 eiro ar TA un t.t.

As real as it gets
Un vai zinaaji, ka neviena vtec sisteema nav nobrukusi? Cik daudzi bmw brauc ar graboshiem vanosiem? 
ok,motori viniem ir labi. salons plastmasa.dizains sudigs.prieks piedzina un skan sudigi.LitrsALus rakstīja:Ar pilniigi visu. Saaksim jau ar to, ka Hondaam ir visuzticamaakie motori pasaulee. Bet tev jau noteikti nav jeegas staastiit, jo bmw un drifts.
As real as it gets
https://www.youtube.com/watch?v=Kl5VKchKonULitrsALus rakstīja:Un vai zinaaji, ka neviena vtec sisteema nav nobrukusi? Cik daudzi bmw brauc ar graboshiem vanosiem?
Patikama skana
Ja nemt kadu uzticamo auto,tad labak Toyota panemt.
As real as it gets
Man no šiem patīk tikai prelude.
Pēdējais labojis ZzevsS - 26 Feb 2015, 01:25, kopā labots 1 reizi.
ne nu Toyota Supra tas ir jaut cita lieta,tas nav Honda.
As real as it gets
Tu man tagad gribi pateikt, ka skan suudiigaak par M42B18?TheAsTy rakstīja:https://www.youtube.com/watch?v=Kl5VKchKonULitrsALus rakstīja:Un vai zinaaji, ka neviena vtec sisteema nav nobrukusi? Cik daudzi bmw brauc ar graboshiem vanosiem?
Patikama skana![]()
![]()
Ja nemt kadu uzticamo auto,tad labak Toyota panemt.
Varam sho ciinju turpinaat, vismaz interesanti
tik un ta, Vaciesi bija labak par Japaniem,un bus.Patik miskaste ar plastmasas salonu,brauc ar Japani un dzied ka mans auto neiznicinams,man ir vislabakais motors. VTec fans?
As real as it gets
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1089
- 1090
- 1091
- 1092
- 1093
- …