Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1096
- 1097
- 1098
- 1099
- 1100
- …
- 2228
- chevron_right
grāmatu neesmu lasījis, bet tantes runā, ka cp ir tiesīgi nostūtīt auto uz csdd tehniskajai apskatei, ja ir pamatotas aizdomas par novirzi no likuma. gan jau viņi to nedara, jo papīri kalni pēc tam jāsaraksta un ja vēl nepamatoti beigās, tad vispār
man domāt same shit kā ar tonētiem logiem.
man domāt same shit kā ar tonētiem logiem.
Lācis rakstīja:ValtersZ rakstīja:Jā lampiņu raušana.
Zondes nogriešana un ielikt maisiņā.
Gaisa temperitūras dačiku griež nost.
Visādi gateri ir dzirdēti kas BMW motoriem "esot labi lai ietu".
Gaisa temperaturas dacikus griez nost jo
Vadibas bloks nesaņemot temperatūras devēja skignālu mēģina iestādīties pēc rūpnīcas datiem vai citu sensoru rādijumiem, bet ja citi sensori ir beigti, vadības bloks ''uzskata'' ka ārā ir -40 C un motora tiek smidzināts lielāks daudzums degvielas - tātad nedaudz jau labāk iet.
14,7kg uz 1kg (AFR). Tas protams ir perfekts, bet tas taa, ieskatam, ka benziins bez gaisa visu tikai sapish.
edit.
Jaa kilogrami nevis litri.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Eu tad tik jalaiž ar knaiblēm un maisiņu rokās pie žurkasZzevsS rakstīja:Degviela tiek smidzināta vairāk, tik īsti nezinu vai no tā auto labāk iet.duuj rakstīja:Tiešām tā ir?:D
Ideāls viņš ir tādā ziņā, ka vispilnīgāk degviela sadeg sataisot vismazākos izmešus, lielākā daļa performance mašīnu lieto starp 10.5-13 vismaz apgriezienu augšgalāLitrsALus rakstīja: 14,7kg uz 1kg (AFR). Tas protams ir perfekts, bet tas taa, ieskatam, ka benziins bez gaisa visu tikai sapish.
Tu performance mašīna ibio, treknāku lieto tāpēc, ka pie lielas jaudas atdeves viss vairāk uzkarst, un treknāks maisījums vēsāk sadegs + pati iesmidzinātā degviela arī dzesē, un rezultātā var vairāk maukt ar mazāku detonācijas risku, turperetī vairāk jaudas būs tieši no nedaduz liesa maisījuma.
Saregulēt degmaisījumu un uztaisīt motoru, lai varētu braukt ar liesāku maisījumu un dabūt vairāk jaudas un tas viss nekarstu briesmīgi ir vesela zinātne.
Bieži arī treknāku griež, lai nebūtu situācijas, kad kautkas nogļucī un parādās nedaudz liesāks maisījums, nebūtu par liesu un nedetonētu, turbo mašīnām tas ir it īpaši, jo piem, rallijā, tur tā naba divlitrene ar 2bar turbo spiedienu noķīlēs gandrīz momentā, kā maisījums būs par liesu.
Saregulēt degmaisījumu un uztaisīt motoru, lai varētu braukt ar liesāku maisījumu un dabūt vairāk jaudas un tas viss nekarstu briesmīgi ir vesela zinātne.
Bieži arī treknāku griež, lai nebūtu situācijas, kad kautkas nogļucī un parādās nedaudz liesāks maisījums, nebūtu par liesu un nedetonētu, turbo mašīnām tas ir it īpaši, jo piem, rallijā, tur tā naba divlitrene ar 2bar turbo spiedienu noķīlēs gandrīz momentā, kā maisījums būs par liesu.
es ar to teikumu '' tātad nedaudz labāk iet'' biju domajis to cilveku uzskatus kas nezin par degvielas un gaisa proporcijām, un nezin to kad nedabūt vairāk gaisa iekšā tur bez kādiem uzlabojumiem. Nevajag te tik ļoti sprēgāt, šis ir forums un jā nav man nekāda tur augstāka izglītiba, tādēļ nevajag katram te pārmest.seeingman rakstīja:Lācis rakstīja:ValtersZ rakstīja:Jā lampiņu raušana.
Zondes nogriešana un ielikt maisiņā.
Gaisa temperitūras dačiku griež nost.
Visādi gateri ir dzirdēti kas BMW motoriem "esot labi lai ietu".
Gaisa temperaturas dacikus griez nost jo
Vadibas bloks nesaņemot temperatūras devēja skignālu mēģina iestādīties pēc rūpnīcas datiem vai citu sensoru rādijumiem, bet ja citi sensori ir beigti, vadības bloks ''uzskata'' ka ārā ir -40 C un motora tiek smidzināts lielāks daudzums degvielas - tātad nedaudz jau labāk iet.?
vairāk degvielas tu... pasaki man lūdzu vai beņa bez gaisa deg? oo no shit nedeg, kā viņš tā. Nu tad pasaki man nahujam motorā pišot vairāk degvielas viņam būtu jāiet labāk? Maģiski uzrodas vairāk gaisa vai kaut kāda cita maģija?
Muļķi bļa, būtu labāk iemācījušies izpūtēju pareizu uzbūvēt, ieplūdi pareizi pieriktēt, sataisīt visu lai vadība pareizi strādā, nevis gateri palaist iekšā un tā tipa būs zajebis, besī bļeģ pidarasi, manam auto arī pr. stabilizatora stieņa kronšteinam laikam špiļka norauta, kas no kuzava nāk, normāli sataisīt jau nevar, kronšteins ir jāpaņem pie kuzava jāpiemetina![]()
Iedevu draudzenei bembi,kamēr mainu viņas peugeotam eļļu,šī saka baigi jautri,aizbrauc uzpildīties,visi džeki skatās tākā nez ko ieraudzijuši ,tad vienā līkumā esot pārspīlējusi ar gāzi un sameties esot
...un divlitrīgais neiet...pff 
Nu 2l moš arī iet, a mans 1.8 perdelis spītīgi cenšas priekšu izstumt, uz sausa pat neņemos mēģināt 
katram dzinēja tilpumam atradīsies unikāls dzinējsĢirts rakstīja:Iedevu draudzenei bembi,kamēr mainu viņas peugeotam eļļu,šī saka baigi jautri,aizbrauc uzpildīties,visi džeki skatās tākā nez ko ieraudzijuši ,tad vienā līkumā esot pārspīlējusi ar gāzi un sameties esot...un divlitrīgais neiet...pff
Arī nesūdzos par m52b20 dinamiskumubembis e36 rakstīja:katram dzinēja tilpumam atradīsies unikāls dzinējsĢirts rakstīja:Iedevu draudzenei bembi,kamēr mainu viņas peugeotam eļļu,šī saka baigi jautri,aizbrauc uzpildīties,visi džeki skatās tākā nez ko ieraudzijuši ,tad vienā līkumā esot pārspīlējusi ar gāzi un sameties esot...un divlitrīgais neiet...pff
varbut kads var palidzet- kapec visu laiku deg sarkana temperaturas lampina, itka parvarijies?
Mana doma, ka varbut beigts tas tempereturas dacik. Kads nevar pateikt kur vins apmeram atrodas 2.5tds.
Mana doma, ka varbut beigts tas tempereturas dacik. Kads nevar pateikt kur vins apmeram atrodas 2.5tds.
Temp arī rāda uz pilnu?duumeklis rakstīja:varbut kads var palidzet- kapec visu laiku deg sarkana temperaturas lampina, itka parvarijies?
Ja kadam ir velme spelet bouling busu TOSS 20:30 +/-
Kāds gribētu kaut ko šādu? Reāli atdod mašīnu, tev viņu sap.. un atdod atpakaļ
https://www.youtube.com/watch?v=qvtcozPMMug
duuj rakstīja:Temp arī rāda uz pilnu?duumeklis rakstīja:varbut kads var palidzet- kapec visu laiku deg sarkana temperaturas lampina, itka parvarijies?
Ne, temp rada normali.
Nu bet VISMAZ KAUTKAS SAVĀDĀKSK.F. rakstīja:Kāds gribētu kaut ko šādu? Reāli atdod mašīnu, tev viņu sap.. un atdod atpakaļ
saucamais gateris jeb laukiAgnis rakstīja:Nu bet VISMAZ KAUTKAS SAVĀDĀKSK.F. rakstīja:Kāds gribētu kaut ko šādu? Reāli atdod mašīnu, tev viņu sap.. un atdod atpakaļ
Īpašnieks gan jau ka tagad skaisti dzīvo un skaisti braucbembis e36 rakstīja:saucamais gateris jeb laukiAgnis rakstīja:Nu bet VISMAZ KAUTKAS SAVĀDĀKSK.F. rakstīja:Kāds gribētu kaut ko šādu? Reāli atdod mašīnu, tev viņu sap.. un atdod atpakaļ
Gan jau tajos laikos lielāka daļa mīza karstu par tādu brīnumu.
varbūt ir kāds kuru vareetu intreseet pasuutiit ekskluziiva tonja pulverkraasu no amerikas-te LV nav pieejami nekur Candy tonji jo vienkārši tie ir ljoti dārgi lai tos tureetu noliktavaas tapeec es pasuutu tagad no amerikas sev-lieta taada kad man vienam suutiit ir diezgan neizdeviigi jo vinjiem ir fikseets DHL shipping charge 105$-ja vareetu atrast veel kaadu gribeetaaju kas sev gribeetu diskiem vai veel kam latvijaa nepieejamu kraasu tad vareetu to shippingu sadaliit un sanaaktu visiem leetaak-sūtīšu es pulveri no http://www.prismaticpowders.com
takaa varbuut ja ir intrese kaadam tad padodiet zinju-ja nu nee tad buus vienam man vienam jaasuuta

takaa varbuut ja ir intrese kaadam tad padodiet zinju-ja nu nee tad buus vienam man vienam jaasuuta
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1096
- 1097
- 1098
- 1099
- 1100
- …