Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
chillhouse
Ziņojumi: 440
Pievienojies: 10 Mai 2014, 15:28
Braucu ar: E71, F15
Atrašanās vieta: Rīga

28 Feb 2015, 03:46

Izskkatiju visu DIY sadaļu bet neatradu, varbūt kāds var atsūtīt diy vai pastāstīt kā panākt to, lai priekšējās pagriezienu spuldzītes spīd bez apstājas, paldies jau iepriekš :bye:
Attēls
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

28 Feb 2015, 09:25

bembis e36 rakstīja:
Ģirts rakstīja:Iedevu draudzenei bembi,kamēr mainu viņas peugeotam eļļu,šī saka baigi jautri,aizbrauc uzpildīties,visi džeki skatās tākā nez ko ieraudzijuši ,tad vienā līkumā esot pārspīlējusi ar gāzi un sameties esot :hahaha: ...un divlitrīgais neiet...pff :lol:
katram dzinēja tilpumam atradīsies unikāls dzinējs
značit mums te ogrē ir baigi daudz to unikālo dzinēju :hahaha:
JorensHS rakstīja:Nu 2l moš arī iet, a mans 1.8 perdelis spītīgi cenšas priekšu izstumt, uz sausa pat neņemos mēģināt :D
ja priekšu stumj ārā, tam nav nekāda sakara ar jaudu, bet gan ar savirzi.
Profila bilde
aarchijs
Ziņojumi: 1441
Pievienojies: 13 Jan 2012, 17:33
Braucu ar: e36
Atrašanās vieta: Madona/UK
Reputācija: 5

28 Feb 2015, 15:02

jautajums par to cik auto var registret uz viena cilveka? jo nesen lasiju viena topika ka calis esot uzzinajis ka nevarot but vairak par 3 auto registretiem uz viena cilveka.

ka tad tur isti ir? jo man viens auto ir kurs karajas del ta ka viens lohs UK neatsutija dokumentus par auto nodosanu metalos(kaut gan teica ka atsutis, bet ta ari visi kontakti ar vinu pazuda), un tad viens auto ir registrets prieks teva un tresais ir mans bmw, bet ja es nepaspeju pardot so bmw pirms noperku citu auto tad negribetos tadu situaciju ka aizej uz csdd un tev pasaka ka uz manis nevar vairs registret auto ;)

mekleju info interneta, bet neko tadu neatradu, nedomaju ka ir kads limits ar to cik auto vari registret uz sevim, bet gribetu but parliecinats ka viss bus ok ja panem vel vienu auto.
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

28 Feb 2015, 15:04

seeingman rakstīja:
bembis e36 rakstīja:
Ģirts rakstīja:Iedevu draudzenei bembi,kamēr mainu viņas peugeotam eļļu,šī saka baigi jautri,aizbrauc uzpildīties,visi džeki skatās tākā nez ko ieraudzijuši ,tad vienā līkumā esot pārspīlējusi ar gāzi un sameties esot :hahaha: ...un divlitrīgais neiet...pff :lol:
katram dzinēja tilpumam atradīsies unikāls dzinējs
značit mums te ogrē ir baigi daudz to unikālo dzinēju :hahaha:
JorensHS rakstīja:Nu 2l moš arī iet, a mans 1.8 perdelis spītīgi cenšas priekšu izstumt, uz sausa pat neņemos mēģināt :D
ja priekšu stumj ārā, tam nav nekāda sakara ar jaudu, bet gan ar savirzi.
Vai arī tu vnk brauc ar rAudi! :lol:
d[-_-]b
Profila bilde
Pjērs
Ziņojumi: 2374
Pievienojies: 13 Mar 2012, 17:52
Braucu ar: Baltu e30
Atrašanās vieta: Kuldīga

28 Feb 2015, 15:14

aarchijs rakstīja:jautajums par to cik auto var registret uz viena cilveka? jo nesen lasiju viena topika ka calis esot uzzinajis ka nevarot but vairak par 3 auto registretiem uz viena cilveka.
Untitled.png
Man patreiz jau 3 auto karājās uz mana vārda, un patreiz kārtoju 4tam dokumentus. Pirmā dzirdēšana ka nevar būt vairāk kā 3 auto, un zvanot uz csdd ar neko neteica. Man liekas ka tās ir muļķības, - 'Viena tante teica'
Kad dabūšu patreizējo uz savu vārdu aizsūtīšu tev PM :super:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
aarchijs
Ziņojumi: 1441
Pievienojies: 13 Jan 2012, 17:33
Braucu ar: e36
Atrašanās vieta: Madona/UK

28 Feb 2015, 15:21

es jau ari domaju ka vienalga cik auto uz sevis registre, bet te ir no beigtais kabris topika citejums:
Beigtais rakstīja:Ta labi man tagad viens paziistamais vel saka ka vairāk par 3 transportlidzekliem fiziskas pers ipasumā nevar būt! kabris sanāk 4tais... Man jau liekas mēmais Feiks! :hahaha: riit jauzvana uz csdd :D
Profila bilde
Pjērs

28 Feb 2015, 15:27

aarchijs rakstīja:es jau ari domaju ka vienalga cik auto uz sevis registre, bet te ir no beigtais kabris topika citejums:
Beigtais rakstīja:Ta labi man tagad viens paziistamais vel saka ka vairāk par 3 transportlidzekliem fiziskas pers ipasumā nevar būt! kabris sanāk 4tais... Man jau liekas mēmais Feiks! :hahaha: riit jauzvana uz csdd :D
Man liekas ka vienalga cik auto ir uz mana vārda, kaut vai 5 vai 8. Kas tad man 'SIA' jātaisa ar autoplača nosaukumu ? :lol:
Profila bilde
Ramyrez
Ziņojumi: 2890
Pievienojies: 10 Nov 2011, 08:02
Braucu ar: E36 344i Loading...

28 Feb 2015, 15:30

var buut kaut 10 mashiinas bet jaareekinaas ar zvanu no IEM :yes:
BMW_The Ultimate Repair Bill
Profila bilde
Pjērs

28 Feb 2015, 15:38

VO, šis jau kaut kas tuvāk patiesībai :hahaha:
duumeklis
Ziņojumi: 4
Pievienojies: 27 Feb 2015, 17:49
Braucu ar: 325
Atrašanās vieta: Tukuma

28 Feb 2015, 15:51

duumeklis rakstīja:
duuj rakstīja:
duumeklis rakstīja:varbut kads var palidzet- kapec visu laiku deg sarkana temperaturas lampina, itka parvarijies?
Mana doma, ka varbut beigts tas tempereturas dacik. Kads nevar pateikt kur vins apmeram atrodas 2.5tds.
Temp arī rāda uz pilnu? :gigigi:

Ne, temp rada normali.
Kads nevar ludzu ielikt kadu foto ka tas dachiks izskatas? Vispar ideali butu ja foto kur vins pie motora atrodas... :yes:
Profila bilde
Edvards77
Ziņojumi: 253
Pievienojies: 08 Feb 2015, 02:00
Braucu ar: behu
Reputācija: 2

28 Feb 2015, 16:02

Problēma

Mainu bagāžnieka vāku, salodēju vadus pa krāsām, visi vadi visur sakrīt no iepriekšē vāka, viss ir salieku! Mēģinu aizslēgt ar pulti un nav centrālā atslēga un darbinot motoru nav dzirksteles!

Kas pa sūdiem???
Profila bilde
JānisK-[JK]
Ziņojumi: 1088
Pievienojies: 22 Sep 2014, 18:13

28 Feb 2015, 16:21

Bija tā, ka ja notiek bieža auto rotācīja (gadā konkrētas reizes) tad VID uzaicina iesniegt paskaidrojumu!
Ir draugi kam ir vairāk kā 20auto, lielākā daļa kādi veci padoju auto (retro) ir bijis, ka VIDs sauc uz paklāja paskaidrot!
Vēl ir svarīgi cik no tiem auto tiek laisti apritē, ja nodoti NR un netiek ietas TA VID īpaši neinteresējas!
Man pašam ir vairāk kā 10 auto, kādiem pieciem uz šo brīdi nav TA, bet pagaidām arī neviens neinteresējas, agrāk gan bija vairāki un visi apritē un arī tad neinteresējās.....
Profila bilde
Edvards77
Ziņojumi: 253
Pievienojies: 08 Feb 2015, 02:00
Braucu ar: behu

28 Feb 2015, 16:33

22B rakstīja:Problēma

Mainu bagāžnieka vāku, salodēju vadus pa krāsām, visi vadi visur sakrīt no iepriekšē vāka, viss ir salieku! Mēģinu aizslēgt ar pulti un nav centrālā atslēga un darbinot motoru nav dzirksteles!

Kas pa sūdiem???

Viss, kārtībā, stresā neiedomājos, ka drošinātājs varētu būt vainīgs :rolleyes:
Kneiks
Ziņojumi: 317
Pievienojies: 24 Okt 2014, 20:38
Reputācija: 1

28 Feb 2015, 16:42

Sveiciens visiem forumiešiem!
ir man sanākusi tāda šaize, ka ielīmēju vējstiklu to pirmstam nenogruntējot, jo daudzi teica, ka po* tak turēs, un bija sročna vajadzība ielīmēt logu un tajā brīdī nebija pieejama grunts, un tā nu ir sanācis ka šodien logs pilnībā atlipa no virsbūves.
Sakarā ar to, ka šodien vajadzētu ielīmēt logu, bet visi paziņas aizņemti un nav kas palīdz, tad es ceru ka kautkur Rīgā ir kāds kam šovakar nav ko darīt un varētu palīdzēt ielīmēt logu :clap: ja nu kas tad es lieku alu tam kurš gatavs palīdzēt un pectam aizvizināt mājās :hahaha: (protams ja būs tāda nepieciešamība)
Profila bilde
bembis e36
Ziņojumi: 692
Pievienojies: 23 Sep 2013, 19:30
Braucu ar: 328i,e39 523
Atrašanās vieta: limbazi

28 Feb 2015, 17:34

JānisK-[JK] rakstīja:Bija tā, ka ja notiek bieža auto rotācīja (gadā konkrētas reizes) tad VID uzaicina iesniegt paskaidrojumu!
Ir draugi kam ir vairāk kā 20auto, lielākā daļa kādi veci padoju auto (retro) ir bijis, ka VIDs sauc uz paklāja paskaidrot!
Vēl ir svarīgi cik no tiem auto tiek laisti apritē, ja nodoti NR un netiek ietas TA VID īpaši neinteresējas!
Man pašam ir vairāk kā 10 auto, kādiem pieciem uz šo brīdi nav TA, bet pagaidām arī neviens neinteresējas, agrāk gan bija vairāki un visi apritē un arī tad neinteresējās.....
neko dižu jau vid nevar teikt,oficiāli ienākumi ir,nodokļus maksā,tad pērc kaut milijons auto un krāj
Profila bilde
JānisK-[JK]
Ziņojumi: 1088
Pievienojies: 22 Sep 2014, 18:13

28 Feb 2015, 18:03

Pirkt vau kaut divus milijonus, bet ja auto kopējā tirgus vērtība pārsniedz ienākumus :lol: ja auto notiek bieža rotācīja tad iesi skaidrot kāpēc 3x mēnesī pārraksti auto uz sevi un no sevis :lol: vai tev patīk mainīt auto, vai tomēr nodarbojies ar komercdarbību! un ar plikiem taviem vardiem līdzēts nebūs līdzēts ;)
Profila bilde
Duuj
Ziņojumi: 1132
Pievienojies: 31 Aug 2012, 03:45
Braucu ar: Sarkanu kupeju
Atrašanās vieta: Limbaži

28 Feb 2015, 18:24

Ja Fiziska persona veic 3 un vairāk darījumus, tie ir regulāri un sistemātiski, kā arī darījumi tiek veikti ar mērķi gūt atlīdzību, tad tā ir saimnieciskā darbība. Līdz ko tiek veikta saimnieciskā darbība, bez maksas var reģistrēties VID. 23% iedzīvotāju ienākuma nodoklis, vienkāršā grāmatvedības uzskaite, reizi ceturksnī maksā iedzīvotāju ienākuma nodokļa avansa maksājumu.

Tā lūk :hahaha:
Profila bilde
Rob
Ziņojumi: 2474
Pievienojies: 14 Aug 2012, 01:25
Braucu ar: Orientblau Touring
Atrašanās vieta: Ogre-Madona-Cesvaine
Reputācija: 6

28 Feb 2015, 18:37

chillhouse rakstīja:Izskkatiju visu DIY sadaļu bet neatradu, varbūt kāds var atsūtīt diy vai pastāstīt kā panākt to, lai priekšējās pagriezienu spuldzītes spīd bez apstājas, paldies jau iepriekš :bye:
Ak ta gribās amīšu variantu? Tāpēc jau nav diy, tur nav ko īpaši taisīt, nav daudz variantu no kurienes paņem spriegumu gabarītiem pagriezienos.
Profila bilde
Finks
Ziņojumi: 1607
Pievienojies: 26 Mar 2012, 20:47
Braucu ar: XC70/E36 323i
Atrašanās vieta: Mazpisāni

28 Feb 2015, 22:14

Pārnesu tēmu no pārdošanas topika. :lol: :shura_labaissamariets:
inferno-ex rakstīja:
Pacha rakstīja:
Dzhejs rakstīja:Pacha, peec forumistu atsauksmem likas ka esi sapratigs chalis. Tagad skaidrs ka nee.
Ja man Tevis deelj buus CSNg, Tu paliksi ne tikai bez lukturiem. Un tad vareesi staastiit kaaa Tev pajaat par citiem.
Un jaamaacaas arii csn, jo jebkursh CP jebkuraa nostuurii var nopleest Tev TA uzliimi un aizsuutiit uz atkartotu parbaudi, ja vinjam ir kaut tikai aizdomas ka Tavs auto nav tehbiskaa kaartiibaa.
Esmu sapratigs, nekada stresa. ;)
Lidz sim nevienam netrauceja, ka brauc ar liktajiem ksenoniem. Peksni, ka uzsak kaut sadu akciju, ta uzreiz visiem ir cepiens par to..
Neruna mulkibas par paliksanu bez lukturiem utt.. Padoma ko runa ;)
Vienigais kad Tu varetu ieklut negadijuma, ja nemaki braukt.. tas ir viss, man ar to nekada sakara :D
Macijies esmu, savadak tiesibas nebutu, LOOOOL :D
Policija nevar atnemt uzlimi. Pareizi pateici, ka jamacas csn, bet ne man.. ;)
Ja Tu liec kreisos hrenonus ar pamatojumu "galvenais ka es labi redzu", tad Tu nebūt neesi saprātīgs, bet gan egoistisks.

Kreisie hrenonisti ir traucējuši vienmēr, esmu to teicis arī agrāk, vienkārši tagad tas ir aktualizējies un man ir liels prieks par to.

Savukārt tas, ka ir tiesības, nebūt nenozīmē ka Tu esi mācījies, jo nolikt viņas nemaz nav tik grūti. Lielais pajolu bars uz ceļa ir tam pierādījums. Un ja Tu būtu mācījies, tad būtu zinājis, ka uzstādīt kreiso hrenonu ir aizliegts. Un nevajag pat meklēt punktu lai to pamatotu - ne jau tā pat vien par to skatēs drāž.

Savukārt tiem, kuri tiešām sūdzas par sliktu redzamību naktī, es varu atkārtot vēlreiz ka vajag uzlikt normālus lukturus, pareizi tos saregulēt, ielikt normālas spuldzes, pārbaudīties pie acu ārsta un tomēr saprast, ka ja naktī jūs ceļu redzat sliktāk nekā pa dienu, tad tas nav arguments tam, ka jāliek ķīnas hrenons. Aber, ja jūs dzenaties naktī pēc tādas pašas redzamības kā pa dienu, tad viss, ko jums varu novēlēt, ir nosvērties zarā, ar visu savu hrenonu.

P.S. Vairs nerakstīšu, ja kādam joprojām ir kas sakāms - PM :bye:
Es arī neteiktu ka tie kam xenons nāk oem žilbina diži mazāk, it īpaši jauni luxus klases autiņi ar kkādu 9000k (Cayyenes, Panameras, S klases), vot tas ir pižets, vismaz zemā auto, par busiem un tiem kam lampas atrodas augstāk kā e36 jumts vispār nerunāsim. :gigigi:
Profila bilde
marux
Ziņojumi: 3441
Pievienojies: 27 Feb 2011, 19:47
Braucu ar: slaidu francūzi
Atrašanās vieta: LV
Reputācija: 8

28 Feb 2015, 22:25

Kreisais xenons jāaizliedz kaut vai tikai tādēļ, lai to nebāztu vecos Passatos un Golfos :gigigi: Savukārt tiem, kas neredz ceļu ar standarta spuldzēm - sakopiet lukturus. :hahaha: