Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 2228
- chevron_right
Kvalitaate maksaa naudu
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Skatoties, kur lieto. Rīgā un tās pierobežā viennozīmīgi ātrākais - BITE. Laukos - LMT. Tele2 visur gļučī, pats esmu pārbaudījis visus 3 un zinu :) Protams, ja runa iet pa 3G.
Man ir tele 2 viss kārtībā.. :)
Tikko dzirdeeju pa raadio sveicienu e36.lv biedriem!!!!
Paldies suutiitaajam
Paldies suutiitaajam
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
CapitalFM?
Jaa:) Sveiciens bija no Teviim
Atkal? Labs, un es nedzirdēju. :(
tatad viena topika bij aprunasana par auto pirksanu no arzemem! tatad kutinu atdzit uz latviju izmaksā 355ls! taja ietilpst pilnigi viss ieskaitot skati!iznemot octa! uzzinaju csdd! taka laikam jebkura gadijuma iznak letakas cenas ka LV tik vairak japieversas auto petisanai ka parasti
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Profesionaalja pakalpojums paliidzeet atdziit auto no LT maksaa 50 eiras
1 neiesmeerees leitis tev auto
2 paliidzees sakaartot visu ar papiiriem
3 vinjsh maak nokauleet cenu
4 labi paarzin LT
1 neiesmeerees leitis tev auto
2 paliidzees sakaartot visu ar papiiriem
3 vinjsh maak nokauleet cenu
4 labi paarzin LT
nez,es skatījos un papēiju un sadomāju,ka ņemšu kūtiņu vācu zemē,tik vēl pirms tam būs jāsadomā,vai caur mobile vai ar lidmašīnu pilsētu mm aizmirsu,sākas uz e burtu,tur dienās lielais tirgus un var visu pa smukām naudiņām dabūt! Noskatīju vienu kūtiņu pa 2k eirām ar 2.5 tdi 97g vnk kā no konvejera
coupe 2.8
Kaadam varbuut ir kupejas GT alumiinija durvis? Pie mums prasa 450 eiro Bet baigi gribaas Taadas laikam tik iegaadaashos kad mashiinai vairs nebuus ko dariit un skruuveet.
http://rus.tvnet.lv/hi_tech/istorija/18 ... mi_zvukami
Pasaules gals tuvojas Tā norēcos par cilvēku lētticību
Pasaules gals tuvojas Tā norēcos par cilvēku lētticību
wrum, wrūūūm
to kapotam apskaties protuninga.lv tur ja nemaldos bija
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
protuninga nava :O , labi, vel jautajums, vai no 325 un 318is prieks 320i der instumentu panelis ??
wrum, wrūūūm
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Snieg... Visu dienu snieg... Man patikt ļoti.
nja sniegs, tas ir labi!!!
He, tik smieklīgi palasīt zem profila ar ko katrs brauc Rolands ar autobusu , Ruu ar tramvaju , RENIO ar prātu u.t.t. He, he, Vārna ar nopiste...i Marux ar zaļu žurku un Martinezs pa zaķi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13