Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1102
- 1103
- 1104
- 1105
- 1106
- …
- 2228
- chevron_right
Pa to otru snīpīti šķidrums tiek pumpēts uz aizmugures logu.aarchijs rakstīja:Jautājums par touringa logu bačoka pumpīti, šis jau ir otrais pumpīts kuram ir tas caurums kas redzams bildē un visu laiku logu šķidrums tek ārā! Bet parastajam pumpītim kuram ir tikai viena trubiņa, tāda cauruma nav un neliekas ka būtu kas pašveidots.
Kāpēc tur ir tas caurums ja šķidrums tek ārā? Un vai var droši viņu mālēt ciet ar germētiku?
Kadas riepas labak likt virsu uz R17 J8.5 ET 13 ?? Paslaik ir 225/45 saubos ka arkas lidis
man uz r16 225/45 aizmugure ielida, bet nu knapi, jo sedinata + flanci stav un arkas velcetas, pabraukt ar 225/45 vel var.IKKI rakstīja:Kadas riepas labak likt virsu uz R17 J8.5 ET 13 ?? Paslaik ir 225/45 saubos ka arkas lidis
Ta ka dari pats secinajumus. Es labak nemtu 225/40
Cik zinu atšķiras vanoss un non vanoss, a savādāk vienāda.ValtersZ rakstīja:M50 pravotka visiem ir vienāda ?
Tātad ir pilnīgi pajāt M50B20nv vai M50B25 nv ?
Ja jātad huļi m50b25 pravotka maksā 150 eiras, a m50b20 pa20eiras ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu nemaksā m50b25 pravotka 150 eiro... Ap 40 es teiktu, vismaz par tādu ciparu es pārdodu.ValtersZ rakstīja:Tātad ir pilnīgi pajāt M50B20nv vai M50B25 nv ?
Ieraudziji cenu DKristaps topika un izdomaji piekasities?ValtersZ rakstīja:Tātad ir pilnīgi pajāt M50B20nv vai M50B25 nv ?
Nu es biški apmūlsu ar tekstu galvā - Par ko?
Nu M52 DME+EWS es saprotu par ko.Bet tur ?
ValtersZ rakstīja:Nu es biški apmūlsu ar tekstu galvā - Par ko?
Kā teica viens gudrs cilveks ja tu nezini kas tas ir, tad tev to varbut nevajag...
Un sen jau visiem ir zinams ka tas komplekts ir pieprasīts -lasīt - dārgs...
Nu patiesībā viena nesačakarēta M50 pravotka noderētu rezervē.
To es zinu, bet ja ieskatas tajā bildē tad pa vidu tiem abiem snīpīšiem ir kaut kāds caurums(4stūra formā) un pa to visu laiku tek ārā šķidrums, un neizskatās ka kāds to būtu taisījis. Vai būs ok ja es vinu aiztaisu ciet?marux rakstīja:Pa to otru snīpīti šķidrums tiek pumpēts uz aizmugures logu.aarchijs rakstīja:Jautājums par touringa logu bačoka pumpīti, šis jau ir otrais pumpīts kuram ir tas caurums kas redzams bildē un visu laiku logu šķidrums tek ārā! Bet parastajam pumpītim kuram ir tikai viena trubiņa, tāda cauruma nav un neliekas ka būtu kas pašveidots.
Kāpēc tur ir tas caurums ja šķidrums tek ārā? Un vai var droši viņu mālēt ciet ar germētiku?Ja tev tā ir lieka fīča, to izvadu var glušīt nost.
P.s. Man ir tourings, tāpēc man arī vajaga ar 2 snīpīšiem to pumpīti.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vēl viens jautājums, vai no m44 1.8is man derēs stūres pastiprinātāja sūknis, man m43b16.
Ja nemaldos, tad M50B25TU pravodku mēģina pa tādu cenu pārdot. Tā gan ir retāka un noder uz B28, ja grib spiest max sulu.ValtersZ rakstīja:Tātad ir pilnīgi pajāt M50B20nv vai M50B25 nv ?
Ta var iziet ja viens lēcinieks un otrs nē?
nee! esmu meginajissAlutinsh rakstīja:Ta var iziet ja viens lēcinieks un otrs nē?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Runājot par tehnisko apskati uz ceļa, lai viņi sākumā paši salabo savus operatīvos jeb dienesta auto jo tik tiko gar māju pabrauca robežsardzes džips, kurš nu nenormāli grabēja, hz, man auto mūžam tā nav grabējis, taka manuprāt pirms kautko uzsākt ir jāpārliecinas, ka pašiem viss ir kārtībā!!!! 
Cabooom
Es domaju,ka no sakuma mums butu celji jasataisa,lai vispar pieljautu domu par parbaudemuz celju.
doma ir tada ka vinji vares man atnjemt TA uz celja,ja piemeram nu hvz,man grabes kkas hadene?un TA izieta paris meneshus atpakalj?!
doma ir tada ka vinji vares man atnjemt TA uz celja,ja piemeram nu hvz,man grabes kkas hadene?un TA izieta paris meneshus atpakalj?!
ar kompatu pa brugji
Cik noprotu grabēšanu nepārbauda, galvenais jau bremzes, gaismas, riepas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1102
- 1103
- 1104
- 1105
- 1106