Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- …
- 2228
- chevron_right
Vēlviens zelta un laimes meklētājs?
nodevējs! pamet Latviju!
Nē, Ruu, vnk nedomāju, ka te būs tik nopietni, lasot zemenes Nepatīk tas, ka uz ātrumu jālasa melnie vnm pirmie
Latviju nepametu, ar draudzeni tikai pa vasaru atbraucām pastrādāt.
Latviju nepametu, ar draudzeni tikai pa vasaru atbraucām pastrādāt.
kā tad tā visi saka!
Tici man, es negribu te ogas lasīt un studijas arī ir, tā, ka būs labi
Vangažos "pie Brāļa" ieķerti 2x5l aliņa
....pēc ~200km secināts ka gandrīz puse no tā ir pa bagāžnieku
Tad nju gan nepaveicās..akiims rakstīja:Vangažos "pie Brāļa" ieķerti 2x5l aliņa
kam negadas.akiims rakstīja:Vangažos "pie Brāļa" ieķerti 2x5l aliņa
Tgd papildus bus veikala japerk..
vienig zel ka tgd bagaznieks jatira bus..
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Sveiciens visiem kluba biedriem Līgo vakarā
HEh man patik iet caur Piebalgu. daudzi jau sakushi svinet, vienig ne ar alu bet jau kko stipraku..
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
nu ta priecīgus visiem tos Jančus un Līgas, visi liekam savus e36 pie žoga un miers.
Rammstein ritmā dudina uz rīgu...uz darbu
Beidzot ballēšnaās galā un esmu mājās!
Vēlāk arī pie snapiem nelielas atskaitītew būs!
Vēlāk arī pie snapiem nelielas atskaitītew būs!
es arii tikai tagat adgriezos
bij doma pavadiit janjus mieriigi, bet tas vis izveertaas ka riktiiga nosvineeshanaas
bij doma pavadiit janjus mieriigi, bet tas vis izveertaas ka riktiiga nosvineeshanaas
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
uhhh,,,,mēs arī esam mājas
žēl ka brīvdienas ir galā.
žēl ka brīvdienas ir galā.
njaa nesen ieripoju mājās... uzsmoreeju darbam pusdienas lidzi.. tagad jaatpushas un jaliekas uz auss...
arii esmu majaas
tik pa celam CP aptureja, dokuimentus parbaudija, tad policists pasauca vel divus, un kamer vini naca nacas iepust trubaa - 0 promiles, tad atnak parejie divi tad jauta ko man tik lielas acis es atbildu kadam tad man jabuut vini jautaa ko lietojis esmu? es atbildu: ta visu pec kartas lietoju un dzeeru vel gribeja vilkt uz parabudem, tikai es viniem jautaju kas atbildes pa masinu un ka uz evukatora arii nedabus augsaa un blakusedetaju kas nogadas majas un vel parejie pa to laiku gaja rinki masinai un skatijas vai TA ir, kaut ko pa raciju jautaja sakara pa masinu respektivi jautri, bet beigas adeva tiesibas atpakal
tik pa celam CP aptureja, dokuimentus parbaudija, tad policists pasauca vel divus, un kamer vini naca nacas iepust trubaa - 0 promiles, tad atnak parejie divi tad jauta ko man tik lielas acis es atbildu kadam tad man jabuut vini jautaa ko lietojis esmu? es atbildu: ta visu pec kartas lietoju un dzeeru vel gribeja vilkt uz parabudem, tikai es viniem jautaju kas atbildes pa masinu un ka uz evukatora arii nedabus augsaa un blakusedetaju kas nogadas majas un vel parejie pa to laiku gaja rinki masinai un skatijas vai TA ir, kaut ko pa raciju jautaja sakara pa masinu respektivi jautri, bet beigas adeva tiesibas atpakal
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
labi ka Zaagis neiesleedzaas taja momentaa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- …