Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1121
- 1122
- 1123
- 1124
- 1125
- …
- 2228
- chevron_right
+1edzis rakstīja:Enģeļi ir ļoti laba lieta, tāpat arī xenons manuprāt ir ļoti laba lieta, abi kopā izskatās perfekti.
Es te nerunāju par spilgti zilām korplām enģeļacīm un pretīgu 12000k zilu hrenonu bezlēcu lukturos.
Plāni Enģeļi, balti, ar dimmeri nogriezti ļoti blāvi , xenons lēcu luktoros 5000k kurš ir gandrīz balts, tādu kombināciju es atbalstu.
Bet problēma tāda, ka lielais vairums iepis tizli zilu ķīnas xenonu neregulētos, netīros bezlēcu lukturos komplektācijā ar sarkanām, bezjēgā spilgtām eņģeļacīm un fano par savu "sarkanacīti".
Pret tādiem pod-oem look eņģeļiem, kā ir (hvz vai vēl ir, bet vismaz bija), piem, psih-arno nav absolūti nekādu iebildumu.
Same shit ar visādām miskastēm, kas dienas laikā brauc tikai ar iedegtām tizlajām diožu virtenēm.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Pēdējais labojis ValtersZ - 19 Mar 2015, 23:35, kopā labots 2 reizes.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
jap , jau dabuju pa ausim no mentiem par hrenonu miglas, jamet bus vien miskaste vins 
RasistsMAIZE rakstīja:rūpnīcas ksenons un enģeļi ir ok, bet tie kuri bāž savos vw golf 2 vai audi 80 tos ksenonus labākai redzamībai vispār vajadzētu
http://www.csdd.lv/lat/noderiga_informa ... idzekliem/
Vismaz neliels solītis uz priekšu, kas īpaši neko nenozīmē, kā atvieglo meklēšanu, ja nu auto pērk ārpus dzelzs priekškara.
Vizpār zb, ka nevar uztaisīt vienotu csdd reģistu ar ES, bet tas jau tāpēc, ka bāleliņi uzblieztu projektu par simtiem miljoniem.
Vismaz neliels solītis uz priekšu, kas īpaši neko nenozīmē, kā atvieglo meklēšanu, ja nu auto pērk ārpus dzelzs priekškara.
Vizpār zb, ka nevar uztaisīt vienotu csdd reģistu ar ES, bet tas jau tāpēc, ka bāleliņi uzblieztu projektu par simtiem miljoniem.
Gribētos būt klāt kad HAPO tiks apstādināts, piedod Hapo ja lasi 
Tātad par to, kas guļ it kā nevajadzīgs, piedāvāja sālīti?seeingman rakstīja:kādam nav s54 motors?
Man pilsētā neredzēs, lai izbrauktu ārpus, nav ar ko.unider rakstīja:Apskatieties ziemeļblāzmu
Man praktiski virs mājas laukos, tik žēl ka nesanāks nobildētevaness2 rakstīja:Man pilsētā neredzēs, lai izbrauktu ārpus, nav ar ko.unider rakstīja:Apskatieties ziemeļblāzmu
Cabooom
Man tieši tas pats, tik nevis virs mājas, bet viens sāns. Tiešām žēl ka nav ar ko nobildēt, skats iespaidīgs.unider rakstīja:Man praktiski virs mājas laukos, tik žēl ka nesanāks nobildētevaness2 rakstīja:Man pilsētā neredzēs, lai izbrauktu ārpus, nav ar ko.unider rakstīja:Apskatieties ziemeļblāzmu
Biju no rīgas līdz saulkrastiem un tad līdz tūjai. Vēlāk iemetīšu kādu bildi. E36 arī tika fonā. Tgd pat rīgā var redzēt.ZzevsS rakstīja: Man praktiski virs mājas laukos, tik žēl ka nesanāks nobildēt
Mmmm, Tūja, patīkama vieta.trakaiszinatnieks rakstīja:Biju no rīgas līdz saulkrastiem un tad līdz tūjai. Vēlāk iemetīšu kādu bildi. E36 arī tika fonā. Tgd pat rīgā var redzēt.ZzevsS rakstīja: Man praktiski virs mājas laukos, tik žēl ka nesanāks nobildēt
Met uzreiztrakaiszinatnieks rakstīja:Biju no rīgas līdz saulkrastiem un tad līdz tūjai. Vēlāk iemetīšu kādu bildi. E36 arī tika fonā. Tgd pat rīgā var redzēt.ZzevsS rakstīja: Man praktiski virs mājas laukos, tik žēl ka nesanāks nobildēt
Cabooom
Sorry par kvalitāti 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Duuj - 18 Mar 2015, 02:14, kopā labots 1 reizi.
Atļaušos ielikt Agra nofilmēto.
Tie jau ir tie, no kuriem visas problēmas. Tāpēc tie, kuri tik ļoti mīl hrenonu un enģeļus, varat pateikt paldies saviem domubiedriem, ka dēļ viņiem vairs nevarēsiet nesodīti braukāt ar hrenonuedzis rakstīja: Es te nerunāju par spilgti zilām korplām enģeļacīm un pretīgu 12000k zilu hrenonu bezlēcu lukturos.
Kā jau teicu iepriekš - dzidri un pareizi noregulēti OEM lukturi, labas kvalitātes spuldzes, acu ārsts vai sēdiet mājās, ja tumsā bail braukt. Basta!
Man arī ar tīriem un caurspīdīgiem nesen regulētiem lukturiem ir kā ir ar to redzamību naktī uz šosejas, kādas jaudas spuldzes tur nāk un cik jaudīgāku vietā var ielikt, negribu ksenonu, negribu padarīt citus aklus, gribu plug&play un gribu redzēt 
Nu jāsamierinās ka tik labu redzamību kā dienā nedabūsi. Nightbreakerus vai kaut ko līdzīgu var mēģināt esot jūtami uzlabojumi 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1121
- 1122
- 1123
- 1124
- 1125
- …
- 2228