Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1122
- 1123
- 1124
- 1125
- 1126
- …
- 2228
- chevron_right
Hrenonisti, pirmais teikums priekš jumskasp1js rakstīja:Nu jāsamierinās ka tik labu redzamību kā dienā nedabūsi. Nightbreakerus vai kaut ko līdzīgu var mēģināt esot jūtami uzlabojumi
Man vnk ir aizdomas, ka iepriekšējais īpašnieks pensionārs būdams iekrāmējis kaut kādas mazjaudīgās spuldzes, jo viņas ir nedabīgi blāvas 
Pjērs rakstīja:Gribētos būt klāt kad HAPO tiks apstādināts, piedod Hapo ja lasi
Awww yisss. Inspektors Bendova.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Pasakiet man e36 lietotaaji.
kapee clai kaads shito suudu pirktu pa 1.2 pakaam?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bjfdf.html
kapee clai kaads shito suudu pirktu pa 1.2 pakaam?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... bjfdf.html
Pēdējais labojis ValtersZ - 19 Mar 2015, 23:35, kopā labots 4 reizes.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Bet tak diubljapiec, veraas ahujeeennnaaaaa, laukos visas mazaas miklas, swaps vien maGzaa 1000 euro 
Pēdējais labojis ValtersZ - 19 Mar 2015, 23:35, kopā labots 2 reizes.
Skatos kaut kas sen nav bijis laukos. Tur prasības lielākas nekā pat RīgāLitrsALus rakstīja:Bet tak diubljapiec, veraas ahujeeennnaaaaa, laukos visas mazaas miklas, swaps vien maGzaa 1000 euro
Vai ne, čierī daļa maziņo nemaz nezin ka 318i nav tas pats kas 328i 
sveiciens visiem!!! ir viens tāds interesants jautājums,ar kuru nesmu saskāries.
tēma ir coilas,,, tobiš kur jābūt komforta atsperei- augšā vai lejā? ja es esmu viņu uzkapājis augšā,ko tas maina? vai ar regulāciju nebūs problēmas? vai labāk viņa būtu lejā? nu lūk tādi bērnišķīgi jautājumi
paldies jau iepriekš par atbildēm 
Pēdējais labojis ValtersZ - 19 Mar 2015, 23:35, kopā labots 1 reizi.
vīri, kur varēja iegādāties e36 arku uzlikas? vēlams tikai priekšējās
nekādi nevaru atrast tēmas, kur runāja par to..
nekādi nevaru atrast tēmas, kur runāja par to..
Ja nemaldos, tad oriģināli viņa nāk lejā, bet tas, kur viņa atrodas, regulāciju neietekmē. Esmu pat lasījis, ka tieši labāk esot viņu pārlikt augšā.lacis9932 rakstīja:sveiciens visiem!!! ir viens tāds interesants jautājums,ar kuru nesmu saskāries.tēma ir coilas,,, tobiš kur jābūt komforta atsperei- augšā vai lejā? ja es esmu viņu uzkapājis augšā,ko tas maina? vai ar regulāciju nebūs problēmas? vai labāk viņa būtu lejā? nu lūk tādi bērnišķīgi jautājumi
paldies jau iepriekš par atbildēm
JorensHS rakstīja:Vai ne, čierī daļa maziņo nemaz nezin ka 318i nav tas pats kas 328i
Cik esmu bijis laukos ,tur e36 tā īsti nemīl,e34 esot ģela ;D žurka suuc un tā tālāk ;D
Pohuj. Kas būs, būsPjērs rakstīja:Gribētos būt klāt kad HAPO tiks apstādināts, piedod Hapo ja lasi
hapo ir vienkarshi nenormalakie blati gaishniku vidu-HAPO- rakstīja:Pohuj. Kas būs, būsPjērs rakstīja:Gribētos būt klāt kad HAPO tiks apstādināts, piedod Hapo ja lasi
Vnk grabažniekā stāv naudas drukājamais aparāts...
Kkad sen tonējot savu autiņu, blakus tonejās kāds Lexus džips (pilnīgi viss ieskaitot priekšējo stiklu), pa ausu galam dzirdēju, ka vidēji mužiks katru gadu no TA līdz TA par to mentiem atstāj 500-700Ls... :)
d[-_-]b
skaistums prasa upurusDj Plosky rakstīja:Vnk grabažniekā stāv naudas drukājamais aparāts...Kkad sen tonējot savu autiņu, blakus tonejās kāds Lexus džips (pilnīgi viss ieskaitot priekšējo stiklu), pa ausu galam dzirdēju, ka vidēji mužiks katru gadu no TA līdz TA par to mentiem atstāj 500-700Ls... :)
Nu labi ka biezie tādā veidā sponsorē valsts iestādes 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1122
- 1123
- 1124
- 1125
- 1126
- …