Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1124
- 1125
- 1126
- 1127
- 1128
- …
- 2228
- chevron_right
slikti pajokojies jo man visu atpakalcelu riktigi sniga un kkur puscela beidzas loguskidrumsDj Plosky rakstīja:Vakar sabraucienā tikai pajokoju, ka būs sniegs, tikai pajokuju!
Šipenes rullē... Pēc pēdējo gadu pieredzes, līdz 1. maijam īpaši nesteidzos ziemenes mainīt! 
d[-_-]b
Sāli jau paspēja uzkaisīt?
kaadas cenas tagad iet m52b28?
un jautajums.cik zinu ka uk mashinai var dabut lv numurus uz 6 meneshiem kuru laika japartaisa uz Eu versiju,cik tas maksaa un kaa tas notiek? auto apdrosinat tad var?
un jautajums.cik zinu ka uk mashinai var dabut lv numurus uz 6 meneshiem kuru laika japartaisa uz Eu versiju,cik tas maksaa un kaa tas notiek? auto apdrosinat tad var?
ar kompatu pa brugji
MT2 E30 bez ruslana ar orģinālo nobraukumu ? 21 paka vel ir ļoti lēti.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
saprastu ja tas būtu m3 ,tas mēsls nekad nemaksās 21 tūkstoti ,lai kādā stāvoklī būtu un vēl samainīt pret porsheValtersZ rakstīja:MT2 E30 bez ruslana ar orģinālo nobraukumu ? 21 paka vel ir ļoti lēti.
Kur var nopirkt disku centriņiem jaunas uzlīmes? Laikam 65mm.
Par to gan es šaubos.ValtersZ rakstīja:orģinālo nobraukumu
14.03.2015 101254
13.03.2015 101254
Kaut kā aizdomīgi, ka reģistrēts tikko, gan jau ievests nesen, tātad pirms reģistrācijas kruķīts, skati tātad ar pirmo neizgāja, un nākamajā dienā nevienu kilometru nav nobraucis. Jā, tas noteikti ir oriģinālais nobraukums, tā pat kā mans 350 000km.
bembis e36 rakstīja:saprastu ja tas būtu m3 ,tas mēsls nekad nemaksās 21 tūkstoti ,lai kādā stāvoklī būtu un vēl samainīt pret porsheValtersZ rakstīja:MT2 E30 bez ruslana ar orģinālo nobraukumu ? 21 paka vel ir ļoti lēti.
vecit e30 klasiju mt2 versiju bez rusas, orginalu, nosaukt par meslu, ir stulbakais ko tu sava dzive vari pateikt.... galvu mazliet saspiedis esi...
par cenu gan ja, vienu bridi ss.lv staveja lidzigs eksemplars, mazliet mazak ekstram pa 6k lati, aizgaja...
mobile.de sadus eksemplarus kolekcionari un entuziasti pa 10+k nem un grabj ara, jo tadas automasinas driz vairs vnk nebus uz celiem ne lv ne pasaule....
Un to saka cilvēks kas brauc ar plikām riepām lietū un vel freizē ielas. Kur nu te ir stulbs.
ValtersZ rakstīja:Un to saka cilvēks kas brauc ar plikām riepām lietū un vel freizē ielas. Kur nu te ir stulbs.
Valter, Tu doma pirms Tu kaut ko pasaki, vai ari tikai tad, kad pasaki, tad doma??
Viņš dzīvo kā Džonijs Bravo. Vispirms dara [saka], pēctam domāPacha rakstīja:ValtersZ rakstīja:Un to saka cilvēks kas brauc ar plikām riepām lietū un vel freizē ielas. Kur nu te ir stulbs.
Valter, Tu doma pirms Tu kaut ko pasaki, vai ari tikai tad, kad pasaki, tad doma??
Nedomāju,pilnīgi pajāt. Forums sen aizdirsts un kā powerā jēdzīgākā daļa = pirktpārdot sadaļa.
Jā jā ko vel man piedēvēs ko neesmu izdarījis ? Te dažiem labi sanāk.
eksemplars labs, bet atradu jau dazas lietas kas pie pirksanas lautu ciparu nosist lejaa, jeb saimnieka vieta uzliktu un nomainitu lai butu ka oem variantsgda33 rakstīja:bembis e36 rakstīja:saprastu ja tas būtu m3 ,tas mēsls nekad nemaksās 21 tūkstoti ,lai kādā stāvoklī būtu un vēl samainīt pret porsheValtersZ rakstīja:MT2 E30 bez ruslana ar orģinālo nobraukumu ? 21 paka vel ir ļoti lēti.
vecit e30 klasiju mt2 versiju bez rusas, orginalu, nosaukt par meslu, ir stulbakais ko tu sava dzive vari pateikt.... galvu mazliet saspiedis esi...
par cenu gan ja, vienu bridi ss.lv staveja lidzigs eksemplars, mazliet mazak ekstram pa 6k lati, aizgaja...
mobile.de sadus eksemplarus kolekcionari un entuziasti pa 10+k nem un grabj ara, jo tadas automasinas driz vairs vnk nebus uz celiem ne lv ne pasaule....
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
cena ir
bet nu stavoklis arii ir meeeeega labs
lai gan man nekad e30 nav patikushi
lai gan man nekad e30 nav patikushi
ar kompatu pa brugji
Cena atbilstoša,vai tad ne ? Viss taču kārtībā banānijas republikā.
Valter tak aizej labak uz masazhnjiku ar happy ending,a to tads uzvilcies izskaties
cena nav atbilstosha.tad ur quattro un e30 m3 jamaksa butu pie 100 k ne ta?
cena nav atbilstosha.tad ur quattro un e30 m3 jamaksa butu pie 100 k ne ta?
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1124
- 1125
- 1126
- 1127
- 1128
- …