Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1125
- 1126
- 1127
- 1128
- 1129
- …
- 2228
- chevron_right
Prieks LV protams ka liela , prieks valsts kur ar ekonomiju viss ok, cena normala prieks tada eksemplara , protams atradu sikumus kurus vajadzetu uzlikt vai nomainit lai butu patiesam eksponata cieniigs 
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Eu nu ciprus. Kāpēc tu bezdarbniekam saki lai iet uz masažņiku, tak tāpat naudas nav. Neber džekam sāli virsū, viņam tak ir veselas 2 rok... thu, es gribēju teikt draudzenes, labā un kreisācipruss18 rakstīja:Valter tak aizej labak uz masazhnjiku ar happy ending,a to tads uzvilcies izskaties
cena nav atbilstosha.tad ur quattro un e30 m3 jamaksa butu pie 100 k ne ta?
cali man tadi smiekli nak par tavu katru perliValtersZ rakstīja:Un to saka cilvēks kas brauc ar plikām riepām lietū un vel freizē ielas. Kur nu te ir stulbs.
kads sakars kadas man riepas bijusas, ko es esmu frezejis vai ne, kas ir noticis vai ne, savu esmu izdarijis, atbildejis un ka redzi man vis ir oke!!! bet par tevi runajot : aizskart tevi bezjedzigi, paskaidrot ir tas pats kas runat ar merkaki kam bananu iedevis esi, paradit nozime netikt no tevis vala visu dienu, runat ar tevi ir tas pats kas nolikt kiegeli istaba uz galda un runat visu dienu, pat tas, manuprat ir sakarigak
e30 mt2 eksemplari ir reti, cenas lielas, un ka jau klavins rakstija, samainot paris lietas uz orginaliem kas nakusi tam modelim, ta masina mobile.de varetu aiziet mierigi, tas ka lv neviens nav spejigs tadu ciparu nolocit ir pilnigi logiski, un tikai retais saprot e30 jegu...
ja mes visi pelnitu 3-5k menesi, 20k par tadu eksemplaru nolocit butu suds!
http://www.ebay.co.uk/itm/1992-J-BMW-E3 ... 43d8e2fd1e
http://www.ebay.co.uk/itm/Audi-UR-quatt ... 3f47f488a8
par shim var maksat tadu naudu
ar kompatu pa brugji
barons rakstīja:Eu nu ciprus. Kāpēc tu bezdarbniekam saki lai iet uz masažņiku, tak tāpat naudas nav. Neber džekam sāli virsū, viņam tak ir veselas 2 rok... thu, es gribēju teikt draudzenes, labā un kreisācipruss18 rakstīja:Valter tak aizej labak uz masazhnjiku ar happy ending,a to tads uzvilcies izskaties
cena nav atbilstosha.tad ur quattro un e30 m3 jamaksa butu pie 100 k ne ta?
vinjs varetu uzsesties uz vienos no savam draudzene,lidz klust nejutiga un saukt vinju parsveshniekiu
ar kompatu pa brugji
cipruss18 rakstīja:http://www.ebay.co.uk/itm/1992-J-BMW-E3 ... 43d8e2fd1e
par UR nezinu vai maksatu 10k tikai tapec ka Right Handed, masinam kuram sture labaja puse vertiba vienmer ir mazaka :) bet wot ja butu 10k par oginalu Left Handed UR Quattro toc nolocitu ja butu... par m3, ja 26 k ir ta verts nolikt, un es pat teiktu ka tas ir leti, jo orginali m3 e30 laba stavokli ir LOTI maz, un ir redzeti pat pa 30+k tai pasa ebay! :)
Nu prieks par tevi ka "vnk bez ieksam..."
Nē ar Tevi nav jēga runāt. Tipiskais TVnet un delfi + apollo aprakstītais BMW braucējs.
Un kā vienmēr Barons stāsta vecas lietas kas sen nav aktuālas izķēris kautkādu faktu no kautkurienes nezinos visus faktus un reālo situāciju. Bet nu lai jau dzīvo savā fantāziju pasaulē ka zin visu.
Nē ar Tevi nav jēga runāt. Tipiskais TVnet un delfi + apollo aprakstītais BMW braucējs.
Un kā vienmēr Barons stāsta vecas lietas kas sen nav aktuālas izķēris kautkādu faktu no kautkurienes nezinos visus faktus un reālo situāciju. Bet nu lai jau dzīvo savā fantāziju pasaulē ka zin visu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
nu es tik ka piemeru urku ieliku.un shi pie tam vel 10vt.ja butu 20vt tad cena ir uzreiz x3 un ja s1 tad miizham karstu vispar
150k ka minimums
Valter atslabsti,tev ta pat nav tadas naudas un nebus,ta ka ne tev isti spriest par cenas adekvatumu
Valter atslabsti,tev ta pat nav tadas naudas un nebus,ta ka ne tev isti spriest par cenas adekvatumu
Pēdējais labojis cipruss18 - 22 Mar 2015, 12:46, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
1.miglas nav-vadi karajas, salons saspragajis (aada) un gan jau ja butu vairak bildes gan truuktu vairaki siikumi , vienigais lielais + ir tas ka M3 , bet arii parliekot uz eur arii cipars lielaks + vel lai davestu lidz steriluma stavoklim , bet cipars okcipruss18 rakstīja:http://www.ebay.co.uk/itm/1992-J-BMW-E3 ... 43d8e2fd1e
nu audi,ir audi , tad jau varam sakt salidzinat arii ar citam masiimam
Labas cenas.
Labas cenas.
klavin m3 e30 naca tikai ar LHD
ir kasjaki jaa,bet neauzmirstam ka tas ir m3
dzinejs,sparni,hadene,tur viss ir pilnigi savadaks
un es pat acis nemirkshkjinot starp tiem diviem e30 njemtu m3
Pēdējais labojis cipruss18 - 22 Mar 2015, 12:50, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
ValtersZ rakstīja:Nu prieks par tevi ka "vnk bez ieksam..."
es nezinu kapec tu man atgadini 3 gadigu sici, kuram kad nav ko pateikt isti logisku pretim atbilde ir : "ne ar tevi nav jega runat, ne tu esi pats vainigs "
A varbūt man ir 3 gadi.Tu nezini. Kaut gan 3x esam tikušies.
Viss kārtībā būs ,kad TU nopirksi vw golf2 1.6td lai nevari taisīt sūdus uz ielām.
Viss kārtībā būs ,kad TU nopirksi vw golf2 1.6td lai nevari taisīt sūdus uz ielām.
Valter atslabsti.arii TU nemaki braukt,bet mes tak tiesibas tev par to nenjemam nost!!
ar kompatu pa brugji
es jau neko sliktu nesaku, tikai savu noverojumu par autocipruss18 rakstīja:klavin m30 e30 naca tikai ar LHD
Labas cenas.
Labas cenas.
Parādi kur es nemāku braukt ?
Man ir 1 parastā kategorija un 1 profesionālā tūlīt būs 3 profesionālā kategorija klāt.
0 punkti un 0 sodāmība. Pēdējo reizi menti apturēja pagājušos jāņos mega akcijā uz promilē kuras bija 0.00.
Parādi kaut vienu vietu jebkur pasaulē kur es ielu freizējis, vai radījis draudus sabiedrībai ? Es pateikšu priekšā tādu neatradīsi.
Nezkādēl man un citiem cilvēkiem kas nav huligāni ir jācieš no citiem kas taisa sūdus un veido stereotipus sabiedrībā.
Man ir 1 parastā kategorija un 1 profesionālā tūlīt būs 3 profesionālā kategorija klāt.
0 punkti un 0 sodāmība. Pēdējo reizi menti apturēja pagājušos jāņos mega akcijā uz promilē kuras bija 0.00.
Parādi kaut vienu vietu jebkur pasaulē kur es ielu freizējis, vai radījis draudus sabiedrībai ? Es pateikšu priekšā tādu neatradīsi.
Nezkādēl man un citiem cilvēkiem kas nav huligāni ir jācieš no citiem kas taisa sūdus un veido stereotipus sabiedrībā.
ak muzsh Valter,Tu taka maza meitene sac raudat
tas ka tev ir 0 punkti,nenozime ,ka Tu maki braukt.
ari tas ka Trollis ielika saniski kadam purnaa,nenozime ka vinjs nemak braukt!es ari esmu ielicis sanos,purna,dirsaa utt,bet tas neozime,ka es nemaku braukt!ir situacijas,kuras tu vienkarsi nekontrolee un Trollim taa sanaca
tas ka tev ir 0 punkti,nenozime ,ka Tu maki braukt.
ari tas ka Trollis ielika saniski kadam purnaa,nenozime ka vinjs nemak braukt!es ari esmu ielicis sanos,purna,dirsaa utt,bet tas neozime,ka es nemaku braukt!ir situacijas,kuras tu vienkarsi nekontrolee un Trollim taa sanaca
ar kompatu pa brugji
ValtersZ rakstīja:Parādi kur es nemāku braukt ?
tu huļi man te tagad kaut kādus pediņu gājienus iesaki?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1125
- 1126
- 1127
- 1128
- 1129
- …
- 2228