Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- …
- 2228
- chevron_right
ZāģisKLAVINS rakstīja:labi ka Zaagis neiesleedzaas taja momentaa
Līdz asarām!
vajadzēja pajautāt vai paši nav kko saostījušies!KLAVINS rakstīja:arii esmu majaas
tik pa celam CP aptureja, dokuimentus parbaudija, tad policists pasauca vel divus, un kamer vini naca nacas iepust trubaa - 0 promiles, tad atnak parejie divi tad jauta ko man tik lielas acis es atbildu kadam tad man jabuut vini jautaa ko lietojis esmu? es atbildu: ta visu pec kartas lietoju un dzeeru vel gribeja vilkt uz parabudem, tikai es viniem jautaju kas atbildes pa masinu un ka uz evukatora arii nedabus augsaa un blakusedetaju kas nogadas majas un vel parejie pa to laiku gaja rinki masinai un skatijas vai TA ir, kaut ko pa raciju jautaja sakara pa masinu respektivi jautri, bet beigas adeva tiesibas atpakal
coupe 2.8
erda rakstīja:ZāģisKLAVINS rakstīja:labi ka Zaagis neiesleedzaas taja momentaa
Līdz asarām!
braucot vakar uz Saulkrastiem - jāņošanas vietu izdomāja juglā izbeigties mans mīļotais metinātais bloķis, tik ļoti , piedevām, ka pakustēt ne turp ne atpakaļ, beigās kkā izdevās izlaust metāla skaidas no zobiem ar jaudas palīdzību un tad sīkā auto uz zemes viņa bloķis tika noskrūvēts un uzlikts virsū manējam, visādā ziņā dienas sākums nebija no tiem patīkamākajiem, stāvot ar iedegtām avareikām lamājos un solījos pirkt nissanu
labs, vienmeer pievilj negaidot :)
Bļin.. šodien redzēju bmw ar rūsēto haubi.. bet tas tuvu nestāv HoodieBro aparātam.. bet bij sajūta itkā vienkārši čalīts nolaiza visu ideju.. tas tak nav forši.HoodieBro tev foršāk izskatās!!!
tieši tā, es jau ilgu laiku, jutu , ka viņš iet uz beigām, bet kautkā bija slinkums mainīt... tāpēc, biedri, ja kkas autiņam sāk iet uz beigām, nevajag gaidīt līdz pēdējam, lai nav entās stundas sestdienā jāpavada zem autoAgris rakstīja:labs, vienmeer pievilj negaidot :)
lai jau čalis priecājas par savu pusfabrikātuGunjka rakstīja:Bļin.. šodien redzēju bmw ar rūsēto haubi.. bet tas tuvu nestāv HoodieBro aparātam.. bet bij sajūta itkā vienkārši čalīts nolaiza visu ideju.. tas tak nav forši.HoodieBro tev foršāk izskatās!!!
+1tāpēc, biedri, ja kkas autiņam sāk iet uz beigām, nevajag gaidīt līdz pēdējam
Interesanti... nezinu smieties vai raudāt
http://www.youtube.com/watch?v=sG5Z3Zak ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=sG5Z3Zak ... re=related
Kurš var paskaidrot, kpc vēstules nesūtās viarākas dienas prom, cita uzreiz aizsūtās cita 3 dienas stāv izsūtnē, tas atkarīgs kad tas kam sūta ir online? :)
318is Limited Edition 94'
Low'N'Slow
Low'N'Slow
manuprāt ts ir atkarigs no tā, kad attiecigais adresāts viņu atver un lasa...
E_kurais rakstīja:Kurš var paskaidrot, kpc vēstules nesūtās viarākas dienas prom, cita uzreiz aizsūtās cita 3 dienas stāv izsūtnē, tas atkarīgs kad tas kam sūta ir online? :)
Tas atkarīgs, kad to vēstuli izlasa!E_kurais rakstīja:Kurš var paskaidrot, kpc vēstules nesūtās viarākas dienas prom, cita uzreiz aizsūtās cita 3 dienas stāv izsūtnē, tas atkarīgs kad tas kam sūta ir online? :)
Paldies, es domāju ka nav pat saņēmis adresāts.. tad jau viss ok
318is Limited Edition 94'
Low'N'Slow
Low'N'Slow
Varbūt kādam ir labs stūres pastiprinātāja sūknis ar kronšteinu un šķīvi priekš mana 2.0 bez vanosnieka ??? Mans no stāvēšanas nomira Ja ir, tad lūdzu PM Gan kko sarunāsim M50B25 vai b20
Varbūt kāds grib no manis pa lēto nopirkt pilnīgi jaunus priekšējos bilštein amīšus ???? Rudenī nopirku, vēl stāv kastē. Vienkārši pa šo laiku esmu izdomājusi, ka gribu koilas. Amīšu vērtība 160 Ls par pārīti. Atdošu pa 120 Ls
Varbūt kāds grib no manis pa lēto nopirkt pilnīgi jaunus priekšējos bilštein amīšus ???? Rudenī nopirku, vēl stāv kastē. Vienkārši pa šo laiku esmu izdomājusi, ka gribu koilas. Amīšu vērtība 160 Ls par pārīti. Atdošu pa 120 Ls
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Vai tiešām tas ir jāraksta katrā tēmā?
Nav katrā tikai 3 sorry, vienkārši personīgi es tajās iepriekšējās ielienu reizi mēnesī a šajā tēmā katru dienu Ok. labošos
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
gribeju uzjautat ka isti un kas un kaa kr4
man ir 91 gada 325 bez klimat kontroles nav kondiskha..ir tas parastais a ko groza silto auksto gaisu.u.t.
doma ir iegadaties sitadu http://www.bmw-repair.com/climateunit.png
itka jau taa kondiska nav vajadziga isti..vnk vai es piesledzot varesu regulet piem logu apsildi aizmugure silto auksto gaisu ,ventelatora atrumu nu kr4 visu bez piem auksta gaisa sutiga vasara kad logi ciet?
un vai man vajadzigs vel kkas speciali ievilkt pravodka vai vnk viss stradas tapat piesledzot?
nesu neko tadu ardijis un es nezinu tapec prasu gudrakajiem ka tur ir isti?
man ir 91 gada 325 bez klimat kontroles nav kondiskha..ir tas parastais a ko groza silto auksto gaisu.u.t.
doma ir iegadaties sitadu http://www.bmw-repair.com/climateunit.png
itka jau taa kondiska nav vajadziga isti..vnk vai es piesledzot varesu regulet piem logu apsildi aizmugure silto auksto gaisu ,ventelatora atrumu nu kr4 visu bez piem auksta gaisa sutiga vasara kad logi ciet?
un vai man vajadzigs vel kkas speciali ievilkt pravodka vai vnk viss stradas tapat piesledzot?
nesu neko tadu ardijis un es nezinu tapec prasu gudrakajiem ka tur ir isti?
ou vai jekus...... Es beidzot esmu atgriezies skaidrā dzīvē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- …