Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1132
- 1133
- 1134
- 1135
- 1136
- …
- 2228
- chevron_right
sāks skatīties uz e46 ,kad e36 pazudīsKLAVINS rakstīja:Domaji ka muzam e36 maksas maz, tagad ir tas pats kas savu laik ar e30 (ap kadu 2010.gadu) ,bet paskaties kas tagad ar viniem notiek - vispar tuksums un tas pats arii bus ar e36 , tikai normala paradiiba, e36 jau paliek par entuziasta auto un tie kas nav tadi,tapatas agri vai velu atsijasies, jo tie mekle komfortu,gadu,noskrejienu nevis piekersanas kadam konkretam modelimcipruss18 rakstīja:Tikko iegaju ss.lv apskatities 325 e36 un gandriz apsedos.par kkadu meslu 1500 euro.kuda mir kakjitsa??
Pat visnopiatakais 316 maksa 1000 euro,tas tak nav nopietni tautieshi
Saks skatities,pareizakjau saak jo cenas samazinas tiem e46bembis e36 rakstīja:sāks skatīties uz e46 ,kad e36 pazudīsKLAVINS rakstīja:Domaji ka muzam e36 maksas maz, tagad ir tas pats kas savu laik ar e30 (ap kadu 2010.gadu) ,bet paskaties kas tagad ar viniem notiek - vispar tuksums un tas pats arii bus ar e36 , tikai normala paradiiba, e36 jau paliek par entuziasta auto un tie kas nav tadi,tapatas agri vai velu atsijasies, jo tie mekle komfortu,gadu,noskrejienu nevis piekersanas kadam konkretam modelimcipruss18 rakstīja:Tikko iegaju ss.lv apskatities 325 e36 un gandriz apsedos.par kkadu meslu 1500 euro.kuda mir kakjitsa??
Pat visnopiatakais 316 maksa 1000 euro,tas tak nav nopietni tautieshi
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
tur tev taisnība ,sāk kristies cenas e46 un viņu ir daudz
Cenas ta krīt, bet velme iegādāties e46 vēl nav, un nevar saprast vai tā ir normāla sajūta 
- ikey07
es gan neateiktos no e46 kupejas m-nopakotuikey07 rakstīja:Cenas ta krīt, bet velme iegādāties e46 vēl nav, un nevar saprast vai tā ir normāla sajūta
...un pa 600€ ...
neateiktos ar pa 3kAlutinsh rakstīja:...un pa 600€ ...
Vot vot vairs nav katrā stūrī e36, Sākās E46 laikmets. Drīz M54B30 no LV šķilteņiem būs.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ir kāds kas var riepas nopirkt zem tirgus cenām ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Vēl neviens neatklāj kad būs sezonas atklāšana?
Sveiki visiem, es jauniņais forumam, un vispār interesē cik daudz e36 lietotāji ir siguldas pusē , pagaidam ikai esmu redzējis zaļu touringu ar uzlīmēm! 
Sveiks! Tev pēc nepilna mēneša beidzas skate, gatavojies nomainīt degvielas trubuDN-848 rakstīja:Sveiki visiem, es jauniņais forumam, un vispār interesē cik daudz e36 lietotāji ir siguldas pusē , pagaidam ikai esmu redzējis zaļu touringu ar uzlīmēm!
AhahahRob rakstīja:Sveiks! Tev pēc nepilna mēneša beidzas skate, gatavojies nomainīt degvielas trubuDN-848 rakstīja:Sveiki visiem, es jauniņais forumam, un vispār interesē cik daudz e36 lietotāji ir siguldas pusē , pagaidam ikai esmu redzējis zaļu touringu ar uzlīmēm!
Ha ha, ja tas gan! tur viss sūknis apakšā jāmaina mazlietiņ apsists pēc guļošajiem.Rob rakstīja:Sveiks! Tev pēc nepilna mēneša beidzas skate, gatavojies nomainīt degvielas trubuDN-848 rakstīja:Sveiki visiem, es jauniņais forumam, un vispār interesē cik daudz e36 lietotāji ir siguldas pusē , pagaidam ikai esmu redzējis zaļu touringu ar uzlīmēm!
Kur tad to vispār piefiksēji?
Tev tak ''nikā'' ir reģistrācijas numurs, paskatījos csdd.DN-848 rakstīja: Ha ha, ja tas gan! tur viss sūknis apakšā jāmaina mazlietiņ apsists pēc guļošajiem.
Apakšā sūkņa nav, vienīgais kas tur jāmaina, ir truba, vienkāršāk visā garumā no benzīna filtra, līdz aizmugurei, kur pienāk pie gumijas trubas, kura savukārt iet uz sūkni bākas augšpusē, vara truba nemaksā dārgi, būs vajadzīgi jauni savilcēji, pa lielam tas ir sīkums, bet garumā labāk nevilkt, būs kā man, kad sajutīs beņas smaku un palūrot apakšā redzēs kā smidzinās strūklaku.
Skaidrs, nē tas jau tika novērsts uzreiz pēc tehniskās taakā tur viss ir okey!Rob rakstīja:Tev tak ''nikā'' ir reģistrācijas numurs, paskatījos csdd.DN-848 rakstīja: Ha ha, ja tas gan! tur viss sūknis apakšā jāmaina mazlietiņ apsists pēc guļošajiem.
Apakšā sūkņa nav, vienīgais kas tur jāmaina, ir truba, vienkāršāk visā garumā no benzīna filtra, līdz aizmugurei, kur pienāk pie gumijas trubas, kura savukārt iet uz sūkni bākas augšpusē, vara truba nemaksā dārgi, būs vajadzīgi jauni savilcēji, pa lielam tas ir sīkums, bet garumā labāk nevilkt, būs kā man, kad sajutīs beņas smaku un palūrot apakšā redzēs kā smidzinās strūklaku.
Bet tādu situāciju gan negribētos pieredzēt!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1132
- 1133
- 1134
- 1135
- 1136
- …
- 2228