Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1134
- 1135
- 1136
- 1137
- 1138
- …
- 2228
- chevron_right
liec un braucduumeklis rakstīja:ceramskads vares palidzet.
Lieta tada ka nobeidzas suknis 2.0 vanosam vai no 1.8 der? Cik zinu ta itka vienadi vieniigi vai vins varbut pa maz benju nesuks?
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
paardod motoru m42b18 ar visu karbu pa 100 eiro tikai shodien ja intresee zvani 26658909
Pirmkārt, nevis par 30ls, bet par apmēram 70€ ( kapeikās pēc kursa tas būtu 40450042 kapeku, sanāk labi iepist kapeikuelksnis rakstīja: kopš tā posta ka ieliku ir pagajusas 12h... a jums dāmas stringi dibena saravusies, putas uz lūpām, ka kāds par 30ls vairāk paprasījis par nenodzītu negrabošu dzinēju sterīlā kārtībā...
Pieliet eļlu?
Dzinējs pārdots...![]()
Dāmas varat turpināt balli ar pārdošanas guru - edzi kurš visu tirgo par pareizo adekvāto tirgus cenu....
Ne visi skaita kapeiku un meklē sev dzinēju, lai ietaupītu pāris eiro - pēc tam jaklausas bēdu stāsti par cilindros ūdeni, ziliti no izpūtēja, beigtam zondem, gmm utt.. Bērni...
Un ne visiem vajag kūpināt riepas, trāpīt līdz simtam 6sek, vai 2 vānusus....
Kāds arī ar to auto brauc makšķerēt, no punkta a lidz b, utt...
Takš to pašli na....
Otkārt, neticu ka pārdots, gan jau glāb savu godu tā sakot.
Treškārt, neviens neskaita kapeiku, bet kan €, un pērk lietas par cenu, cik tai jāmaksā.
Tad jau Tu pārdot vienīgo ideālo pagājušā gadsimta motoru, ar vismaz 3x atgrieztu nobraukumu, un pārējie par 2x mazāku ciparu ir lohi, jo pārdot nojātus ar beigtām zondēm, gmm, nopuņķojušos un pārkarsētus nemotorus.
Neuztver personiski, saprotams ka gribās nopelnīt, ļoti gribās.
Mana attieksme ir simetriska attieksmei pret mani...
Haļavas nebus...
Un ja tu dzineja vērtību un cenu nosaki pēc koda... tad man tev ir sliktas zinas...
esmu pardevis m50b25 gan pa 200 erio gan pa 500... proporcionali nopistena pakapei...
Tas tāpat kā auto ka jebkurš dunduks savu nopisto e36 ar 2.5 2.8, ar nomirušu cūku salonā un neesošiem sliekšņiem, + vel visi virsbuves paneli rusā tirgo par 1.5k+
Ja auto ir sterils un nenopists - un nav ne jakraso, ne jametina, un veiktas apkopes tad tadu var pirkt ari par 4am 5am pakam...
bet makrofleksa, un parejie editon... detalu un tolmeta cena...
Haļavas nebus...
Un ja tu dzineja vērtību un cenu nosaki pēc koda... tad man tev ir sliktas zinas...
esmu pardevis m50b25 gan pa 200 erio gan pa 500... proporcionali nopistena pakapei...
Tas tāpat kā auto ka jebkurš dunduks savu nopisto e36 ar 2.5 2.8, ar nomirušu cūku salonā un neesošiem sliekšņiem, + vel visi virsbuves paneli rusā tirgo par 1.5k+
Ja auto ir sterils un nenopists - un nav ne jakraso, ne jametina, un veiktas apkopes tad tadu var pirkt ari par 4am 5am pakam...
bet makrofleksa, un parejie editon... detalu un tolmeta cena...
Principā par visu tev var piekrist, bet 170 euro priekš 1.6 ir pilnigs sviests. Te ir forums un visi saprot vērtību, es nesaku, ka to motoru nevar pārdot. Ss.lv ir pilns ar durakiem, tapēc, ja vēlies uztaisīt tādu bizīti, iemet ssā un tur visu nopirks, bet vairāk kā loģisk, ka forumā par to visi smiesies. It sevišķi, ja te velviens lietotājs tādu tirgo pa 55 euro un mēs visi labi zinam, ka tie motori visi ir vienā maisā bāžmi. Ja ir pārlasīts, tad cita runa, citādi visi viņi ir jau savu nogājuši. Piemēram es ssā style 13 diskus notirgoju pa 65 euro bet nu katram skaidrs, ka viņi ne uz pusi tik nemaksā, forumiešus negribās vienkārši čakarēt un sevi pazemot.
Nu kā tu vari spriest par dzineju ja neesi redzejis, ne dzirdejis...
Treša acs pierē? zila kalna martas radinieks esi?
Cilveki nāk uz forumu ar 3 merkiem - apmainiites ar info/pieredzi, sastapt lidzigi domajosos , iepist kapeiku...
Zin kā negribu bāzties tavā darziņā... man personigi ir plāns kas mēnesi ir jaizpilda... Lai nosegtos iekartu amortizacija, telpu ire, apkure, citi saistitie izdevumi.... ja tu tirgo no mammas garāžas, protams , ka vari turet cenu letaku...
un ko man tagad darīt...
Es tavam cenam lidzi nesekoju un nekomentēju - šis pa lētu, tas pa dārgu....
Galu gala ja esat gājuši skolā - kas regulē brivo tirgu?
kurš var atbildēt?
Treša acs pierē? zila kalna martas radinieks esi?
Cilveki nāk uz forumu ar 3 merkiem - apmainiites ar info/pieredzi, sastapt lidzigi domajosos , iepist kapeiku...
Zin kā negribu bāzties tavā darziņā... man personigi ir plāns kas mēnesi ir jaizpilda... Lai nosegtos iekartu amortizacija, telpu ire, apkure, citi saistitie izdevumi.... ja tu tirgo no mammas garāžas, protams , ka vari turet cenu letaku...
un ko man tagad darīt...
Galu gala ja esat gājuši skolā - kas regulē brivo tirgu?
edzis rakstīja:Principā par visu tev var piekrist, bet 170 euro priekš 1.6 ir pilnigs sviests. Te ir forums un visi saprot vērtību, es nesaku, ka to motoru nevar pārdot. Ss.lv ir pilns ar durakiem, tapēc, ja vēlies uztaisīt tādu bizīti, iemet ssā un tur visu nopirks, bet vairāk kā loģisk, ka forumā par to visi smiesies. It sevišķi, ja te velviens lietotājs tādu tirgo pa 55 euro un mēs visi labi zinam, ka tie motori visi ir vienā maisā bāžmi. Ja ir pārlasīts, tad cita runa, citādi visi viņi ir jau savu nogājuši. Piemēram es ssā style 13 diskus notirgoju pa 65 euro bet nu katram skaidrs, ka viņi ne uz pusi tik nemaksā, forumiešus negribās vienkārši čakarēt un sevi pazemot.
Kaut kādā ziņā appisiens tas varētu būt tikai gadījumā, ja elksnis par tiem 170 eu notirgotu motoru kurš būtu pastrādājis ar uzgriezni cilindrā, un pircējam par to nepateiktu. Visādi citādi tā ir viņa darīšana ko un par kādu ciparu tirgot, jebkurai precei atradīsies pircējs. Ja tam 1.6 nekas nesulo un ieswapojot tādu vari būt drošs, ka vismaz gadu/pusotru viņā nebūs jālien, tad tas varētu būt diezgan ok cipars. Vairākums šeit tirgo pa 50 tos 1.6 tādā stāvoklī, ka visticamāk, gada laikā var gadīties 3-4 tādus motorus nomainīt.
Tev jau nav jāskaidro savs dzīves stāvoklis, neviens jau tevi nenobanoja un neaizliedza tirgot. protams, ka vari likt cenu kādu vēlies, cilvēki vienkārši pasmējās, tas jau arī nav aizliegts. Necepies, neviens neko personīgu tev netēmē, vienkārši bija bišku par ko pasmieties un nu viss. Pārdots, pārdots, miers mājā, mainam tēmu. Neklūp man virsū, es to tēmu neiesāku, te jau gāja par to diskusijas, ta man ar sagribējās izteikt savu viedokli
edzis rakstīja:Tev jau nav jāskaidro savs dzīves stāvoklis, neviens jau tevi nenobanoja un neaizliedza tirgot. protams, ka vari likt cenu kādu vēlies, cilvēki vienkārši pasmējās, tas jau arī nav aizliegts. Necepies, neviens neko personīgu tev netēmē, vienkārši bija bišku par ko pasmieties un nu viss. Pārdots, pārdots, miers mājā, mainam tēmu. Neklūp man virsū, es to tēmu neiesāku, te jau gāja par to diskusijas, ta man ar sagribējās izteikt savu viedokli
Džeki mierīgi. Katrs dara kā grib. Pēc gada redzēsim kas vel strādā ar daļām kas nē.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ValtersZ rakstīja:Džeki mierīgi. Katrs dara kā grib. Pēc gada redzēsim kas vel strādā ar daļām kas nē.
ar e36 diži liela jēga nav jaukt daļas....
es kādu laicīņu atpakaļ pārdevu labu m52b25 pa 170eiro bez kārbas,zf kārba aizgāja pa 30eiro
Un to saka cilvēks ,kas tikko pārdevis m43b16 par 170€. Neslikti neatmaksājās.elksnis rakstīja: ar e36 diži liela jēga nav jaukt daļas....neatmaksājās īsti...
tas jau maz vēl bija,tapē jau neatmaksājāsRob rakstīja:Un to saka cilvēks ,kas tikko pārdevis m43b16 par 170€. Neslikti neatmaksājās.elksnis rakstīja: ar e36 diži liela jēga nav jaukt daļas....neatmaksājās īsti...
1 no 10 motoriem aiziet , a pārējie 9 ? huh...
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Rob rakstīja:Un to saka cilvēks ,kas tikko pārdevis m43b16 par 170€. Neslikti neatmaksājās.elksnis rakstīja: ar e36 diži liela jēga nav jaukt daļas....neatmaksājās īsti...
atmaksājas tad kad esi atguvis sevis ieguldito naudu, laiku un nopelnījis.... Biznesa pamati....
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1134
- 1135
- 1136
- 1137
- 1138
- …
- 2228