Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1138
- 1139
- 1140
- 1141
- 1142
- …
- 2228
- chevron_right
[/quote]Patins rakstīja:
Par to naudu man tepat Cēsīs uzvirpos jaunas skaistas ar svaigām vītnēm utt.
Kurā vietā ?[/quote]
Priekuļu ielā 18/Rasmanis&Dankers pazīstams virspotājs, bet baigi nepatīk viņam tādi darbi ( sākumā, būs jānoklausās lekcija par to cik traki "sapisiis" vadāmību utt.
Nu vnk neredzu to vietu, kurā tie flanči pa 140 (lietoti) ir apzeltīti.ZzevsS rakstīja:Man gan jau ka arī pat lētāk uzvirpotu! Par parastajiem flanciem 10mm savālaikā samaksāju 20ls.
Taisot pie virpotāja, materiālā man aizgāja 60eur, jo flančus vajadzēja 30mm biezus un diametrā salīdzinoši lielus. Virpotājs par darbu uzprasija ~80-100eur, precīzi neatceros, bet kopā salasījās tāds cipars, kā minēts sludinājumā. Neko kosmisku tur nesaskatu.
octa nosegs man jaunu m-pakas priekšējo bamperi, kuru pārsitu iebraucot bedrē rīgā? 
noteikti ka nēRayRays rakstīja:octa nosegs man jaunu m-pakas priekšējo bamperi, kuru pārsitu iebraucot bedrē rīgā?
tad kādam ir jaiebrauc tava buferī tad nosegs.RayRays rakstīja:octa nosegs man jaunu m-pakas priekšējo bamperi, kuru pārsitu iebraucot bedrē rīgā?
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Labs vakars, ir kāds kurš kko tiešām saprot no audio sistēmām? Ja ir kāds, lūdzams PM. 
Pasaki, ka uzstūma un aizmuka.orangeman rakstīja:tad kādam ir jaiebrauc tava buferī tad nosegs.RayRays rakstīja:octa nosegs man jaunu m-pakas priekšējo bamperi, kuru pārsitu iebraucot bedrē rīgā?
Ir pat speciāls topiks.Wolfsschanze rakstīja:Labs vakars, ir kāds kurš kko tiešām saprot no audio sistēmām? Ja ir kāds, lūdzams PM.
Ja to bamperi uzliktu kādam jaunajam audim, tad varbūt sanāktu, nejaumāriņš rakstīja:Pasaki, ka uzstūma un aizmuka.orangeman rakstīja:tad kādam ir jaiebrauc tava buferī tad nosegs.RayRays rakstīja:octa nosegs man jaunu m-pakas priekšējo bamperi, kuru pārsitu iebraucot bedrē rīgā?
Veči, negribas tērēt naudu un zvanīt uz csdd no Uk.
Varbūt zināt cik apmēram maksā uzlikt uz uzskaites ar Uk numuriem bet mūsu stūri.?
Varbūt zināt cik apmēram maksā uzlikt uz uzskaites ar Uk numuriem bet mūsu stūri.?
Laikam jau sanāk tā pati reģistrēšana 
Par reģistrēšanu nezinu,bet Tev vārds ir Bogdans? ;DBooogdans rakstīja:Veči, negribas tērēt naudu un zvanīt uz csdd no Uk.
Cik tas apmēram ir? 300Eur/500Eur
Atkarīgs no dzinēja tilpuma. Ieej csdd.lv un atrodi visu info + kalkulatoru.
Sveiki. Gribētu dzirdēt jūsu viedokli, kā izskatītos. Man ir borbet a wheels r16. Es viņus gribu nokrāsot, ko vislabāk ar viņiem darīt? Droši izsakiet savu viedokli.
Gribētos plauktu pulētu un pašu zvaigzni melnu. Kā liekas, kā būtu? Man pati žurka arī melna.
Bilde ieskatam.
Gribētos plauktu pulētu un pašu zvaigzni melnu. Kā liekas, kā būtu? Man pati žurka arī melna.
Bilde ieskatam.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja nemaldos ciprusam bija uz melnas kupejas tādi ar baltu zvaigzni. Man patika.klifiks rakstīja:Sveiki. Gribētu dzirdēt jūsu viedokli, kā izskatītos. Man ir borbet a wheels r16. Es viņus gribu nokrāsot, ko vislabāk ar viņiem darīt? Droši izsakiet savu viedokli.
Bilde ieskatam.
melni viņi neizskatīsies nepēckā, uz melnas mašīnas vispār pazudīs. sudraba/balta/kāds gaumīgs košs tonis butu labāk!
@instagram - anrijs.v
Pilnībā melni, jau nebūtu labi ? Es nevaru izlemt, kā būtu labāk. Vai visus melnus, vai melnus ar pulētu plauktu, vai tādi kā ir, ar pulētu plauktu.Duuj rakstīja:Ja nemaldos ciprusam bija uz melnas kupejas tādi ar baltu zvaigzni. Man patika.klifiks rakstīja:Sveiki. Gribētu dzirdēt jūsu viedokli, kā izskatītos. Man ir borbet a wheels r16. Es viņus gribu nokrāsot, ko vislabāk ar viņiem darīt? Droši izsakiet savu viedokli.
Bilde ieskatam.
Gaišš tonis, kā būtu ja būtu kirkīza zils?
Tādus pašu kā bildē, bet ar plakanajiem centriem.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Es atstātu tādus pašus kā bildē.klifiks rakstīja:Sveiki. Gribētu dzirdēt jūsu viedokli, kā izskatītos. Man ir borbet a wheels r16. Es viņus gribu nokrāsot, ko vislabāk ar viņiem darīt? Droši izsakiet savu viedokli.
Bilde ieskatam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1138
- 1139
- 1140
- 1141
- 1142
- …