Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1144
- 1145
- 1146
- 1147
- 1148
- …
- 2228
- chevron_right
tur tak viss čotkaRons rakstīja:šodien kkādi stulbeņi novākušies iekš TA. iemauca man arī 2 par šito te.Dzhejs rakstīja:Par šito TA liek 1
Tā kā nav ko čakarēties, brauc tikai uz skati.
Tas no garastāvokļa atkarīgs. Man arī kabrim šitā sametināts, izlaida skatē, pat 1 neielikabembis e36 rakstīja:tur tak viss čotkaRons rakstīja:šodien kkādi stulbeņi novākušies iekš TA. iemauca man arī 2 par šito te.Dzhejs rakstīja:Par šito TA liek 1
Tā kā nav ko čakarēties, brauc tikai uz skati.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
dr.lv ir apisēji
Labrīt.bembis e36 rakstīja:dr.lv ir apisēji
Bet kas īsti notika? Esi jau otrais, kurš izmet faktu, neko sīkāk nepaskaidrojot.
Gadījās pēdējā laikā pabraukt ar komunistu satismi, no 6 braucieniem, mani pārbaudīja 4 braucienos, aktīvi maitas. Bet, vienu izdevās izšmaukt, taču vienā braucienā pat 2x bija pārbaude.
Kaut kad vajadzēja no ziepīša uz centru, nez kas notika, ka pusceļā tālāk nebrauca, tik krieviski pateica ka tehniskas problēmas. Skaļi noteicu ka jārunā valsts valodā un labi ka nesamaksāju par braucienu.
Otreiz braucu ar auto, da nu tos žīdus.
Kaut kad vajadzēja no ziepīša uz centru, nez kas notika, ka pusceļā tālāk nebrauca, tik krieviski pateica ka tehniskas problēmas. Skaļi noteicu ka jārunā valsts valodā un labi ka nesamaksāju par braucienu.
Otreiz braucu ar auto, da nu tos žīdus.
Rīgas Satiksme ir lohu kantoris, viņi ir pārvērtuši sabiedrisko transportu par ekstru priekš bagātajiem, lai gan pēc būtības tam būtu jābūt ļoti lētam un jebkuram pieejamam pārvietošanās veidam.
un pensionāriem.Inferno rakstīja:Rīgas Satiksme ir lohu kantoris, viņi ir pārvērtuši sabiedrisko transportu par ekstru priekš bagātajiem, lai gan pēc būtības tam būtu jābūt ļoti lētam un jebkuram pieejamam pārvietošanās veidam.
Es uz darbu (~13km vienā virzienā) braucu vainu ar velo vai mašīnu. Cik sabiedriskā mēnešbiļete uz vienu transporta lidzekli maksā? laikam 40e. Ziemā, kad ikdienā braucu ar mašīnu tik daudz mēnesī nenobraucu (tīri uz/no darba braucot)
+ ar sabierisko tas laika ziņā ir kādu stundu. ar mašīnu ~16 min. ar velo 25 min (Purvciems - Ziepniekkalns)
sabiedriskai vnk ruuulz
crapworks
Es saprotu par ko Tu runā. Man ir ļoti līdzīga situācija.pusdzivais rakstīja:un pensionāriem.Inferno rakstīja:Rīgas Satiksme ir lohu kantoris, viņi ir pārvērtuši sabiedrisko transportu par ekstru priekš bagātajiem, lai gan pēc būtības tam būtu jābūt ļoti lētam un jebkuram pieejamam pārvietošanās veidam.
Es uz darbu (~13km vienā virzienā) braucu vainu ar velo vai mašīnu. Cik sabiedriskā mēnešbiļete uz vienu transporta lidzekli maksā? laikam 40e. Ziemā, kad ikdienā braucu ar mašīnu tik daudz mēnesī nenobraucu (tīri uz/no darba braucot)
+ ar sabierisko tas laika ziņā ir kādu stundu. ar mašīnu ~16 min. ar velo 25 min (Purvciems - Ziepniekkalns)
sabiedriskai vnk ruuulz
Viss kārtībā, prusakovs spiež uz velo izmantošanu
Sazīmē velojoslas, palielina jau tā mūžigos korķus Rīgā, tad sabiedriskajam ierubī ciparu. Drīz arī par smaidīšanu maksāsim!
Sazīmē velojoslas, palielina jau tā mūžigos korķus Rīgā, tad sabiedriskajam ierubī ciparu. Drīz arī par smaidīšanu maksāsim!
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Sen zinams fakts,ka to rigas satiksmi vajag sabotet. Tie korumpetie un egocentriskie maitas gabali iedzen sturi cilvekus,kam piemeram nav alternativas ,lai noklutu no viena pilsetas gala uz otru. Man,piemeram,sabiedriskais ,vairs neeksiste ka variants, ir tikai vainu auto,velo vai panda. Un esmu parliecinats,ka sabiedrisko izmanto tagad tikai tie,kuriem vienkarsi nav citas izveles un tie kuri to var atlauties.Inferno rakstīja:Es saprotu par ko Tu runā. Man ir ļoti līdzīga situācija.pusdzivais rakstīja:un pensionāriem.Inferno rakstīja:Rīgas Satiksme ir lohu kantoris, viņi ir pārvērtuši sabiedrisko transportu par ekstru priekš bagātajiem, lai gan pēc būtības tam būtu jābūt ļoti lētam un jebkuram pieejamam pārvietošanās veidam.
sabiedriskai vnk ruuulz
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
Kas vareetu buut par vainu kad piedarbinu savu 1.8is apgriezieni paceļās tad nolaižās atkal paceļās un normaali strādā kad auksts?
zonde, tukšgaitas regulators, caura gofra kāda, gaisa masas mērītājs...RihisE36 rakstīja:Kas vareetu buut par vainu kad piedarbinu savu 1.8is apgriezieni paceļās tad nolaižās atkal paceļās un normaali strādā kad auksts?
Liels paldies tiks pārbaudīts
Kāda ir normāla cena par 3.45 mazo bloķi???
Nedēļu atpakaļ marihuans pa 150 piedāvāja. Domāju tā arī ir normāla cena +/-RayRays rakstīja:Kāda ir normāla cena par 3.45 mazo bloķi???
Ja nu Tu točna uzticies pārdevējam un klausi uz vārda ka viņš jau eļļu mainījis, pārlasījis, nostrūklots, nokrāsots, nomainīti blīvslēgi, tad drošvien var maksāt arī vairāk.
Es neticētu
Ja domā lsd tad 100-130 euro
Ja metināto tad 20 euro
Edit : dzhejs jau pasteidzās man priekšā, es arī piekritīšu viņam un saku, ka es neticu tām muļķībām, ka tur ir mainītas eļļas lasīts pārlasīts utt. Reāli par eļļu toč nevari nekad nevienam neticēt, jo visi kad pārdod savus reduktorus ar 20 gadus veco olīv cepamo eļļu, saka, ka tur ir krutā eļļa, kura maksā takā 2 reduktori. Tas pats par to pārlasīšanu
Ja metināto tad 20 euro
Edit : dzhejs jau pasteidzās man priekšā, es arī piekritīšu viņam un saku, ka es neticu tām muļķībām, ka tur ir mainītas eļļas lasīts pārlasīts utt. Reāli par eļļu toč nevari nekad nevienam neticēt, jo visi kad pārdod savus reduktorus ar 20 gadus veco olīv cepamo eļļu, saka, ka tur ir krutā eļļa, kura maksā takā 2 reduktori. Tas pats par to pārlasīšanu
Pēdējais labojis edzis - 02 Apr 2015, 12:11, kopā labots 1 reizi.
100-150eur
Paldies 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1144
- 1145
- 1146
- 1147
- 1148