Auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- …
- 308
- chevron_right
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fngdb.html
džeks palūdza palīdzēt.
pārdodas, sēdināts, lec labi, stavoklis gan vizuāli bēdīgs, bet mazums kadam vajag, diski 17 laba stavoklī, vai pārdod diskus atsevišķi.
džeks palūdza palīdzēt.
pārdodas, sēdināts, lec labi, stavoklis gan vizuāli bēdīgs, bet mazums kadam vajag, diski 17 laba stavoklī, vai pārdod diskus atsevišķi.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bedjm.html
kadam ir info par shito?
kadam ir info par shito?
Man ar par šo intrese!!!
Diemžēl uz tirgošanu iet mana kupeja, sīkāk tikai un vienīgi pa telefonu. 29729353.
Koilas, orģināla m-paka,xenons,enģeļacis utt. auto labā kārtībā.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... 3641194403
Koilas, orģināla m-paka,xenons,enģeļacis utt. auto labā kārtībā.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... 3641194403
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Tātad,esmu nolēmis tomēr pirkt e36,ja nu kādam savs aparāts ir apnicis,uzsitiet PM.
Saku uzreiz,interesē tikai sākot no 2.8,kopts,ar extrām utt.
Saku uzreiz,interesē tikai sākot no 2.8,kopts,ar extrām utt.
Viņš nezin vai pārdos :)
aycaramba rakstīja:-M52B25 dzinējs ar m50 ieplūdes kolektoru
-koilas
-powerflex bukses
-lsd bloķis
-glāžu atsaites priekšā, aizmugurē, zem dzinēja
-steelie diski 9.5
-zf kārba
-pusādas recaro salons ar apsildi
-sporta stūre
-koniskais gaisa filtrs
-aizmugurējam tiltam regulējams sagāzums un savirze
97. gada izlaidums, skate līdz 03/14
visā visumā tehniski ideālā stāvoklī, vizuālajam ir sīkumi kur piesieties, rūsas nav.
-1600ls runājama, var piedāvāt arī maiņu pret kko vismaz 2.8 (gribētos kūtiņu)
PM vai 29466753
Nopirkšu 2.5 tds vai td sedanu vai universāli labā stāvoklī, piedāvājumus sūtīt PM
erda es savejo vairs netirgoju un ari tuvakaja laika vairs neplanoju jo mani aplauza uz emu diemzel ,paziņa nolema paturet vel pagaidam sava ipašuma
roland piedot ka man nacas tev ateikt bet ceru ka tu visu saprati kapec es pardomaju un nepardevu vinu tev
PPs: roli par ch neesi domajis tur viss ir kamer sis vel nav pardomajis
roland piedot ka man nacas tev ateikt bet ceru ka tu visu saprati kapec es pardomaju un nepardevu vinu tev
PPs: roli par ch neesi domajis tur viss ir kamer sis vel nav pardomajis
Lēnām meklēju ziemas auto. Prasības-E36, ta līdz ziemas beigām, 1.8is<..., strādājoša apsilde, vizuāli defekti pieļaujami daudz, līdz 500ls
Un varbūt kādam ir interese- pa daļām iet mersis w202 c220.
Un varbūt kādam ir interese- pa daļām iet mersis w202 c220.
Viss kārtībāroland piedot ka man nacas tev ateikt bet ceru ka tu visu saprati kapec es pardomaju un nepardevu vinu tev
Esmu domājis,nekādīgi tik nesanāk līdz Jelgavai aizbraukt apskatīt un šodien 333 ar nebūšuPPs: roli par ch neesi domajis tur viss ir kamer sis vel nav pardomajis
Meklēju e36 universāli , ir kāds ko var man piedāvāt ,kurš neatrodas ss.lv? BenzĪns , gĀze vai dīzelis! Piedāvājumus pm
Meklēju e36 salīdzinoši pa lētām naudām ar sakarīgu vizuālo stāvokli, var būt bez motora, liksim iekšā 1.8is PM
Esmu noskatijis vienu citu labu auto, šo vajadzētu ātri pārdot tā kā normālam picējam ar naudu cena diezgan runajama. Ludzu lohus bez naudas un pus cenas piedavatajus netraucet.
Nesteidzīgi meklēju e36, drošvien ar šujmašīnas dzinēju, kompotu vai kupeju. Aprīkojums arī pa lielam mazsvarīgs, 1000ls.
Tu normāls esi?!? Bišku gribi te kādu uz ausīm uzmest. Raxti, ka nobraukums 310tkm, kas jau būtu daudz, bet eCSDD nezin kapēc raxtīts, ka 410tkm!desa rakstīja:Esmu noskatijis vienu citu labu auto, šo vajadzētu ātri pārdot tā kā normālam picējam ar naudu cena diezgan runajama. Ludzu lohus bez naudas un pus cenas piedavatajus netraucet.
Mašīna un motors varētu būt "nedaudz" paguris!
Tas tā, pārējiem zināšanai.
The hours your BMW spends parked....you don't get those back.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- …
- 308