Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- …
- 2228
- chevron_right
nu katra zina to atsperiite tew wajag un talak skaties cikst vai nee bet ja reiz tai tur jabut, tad jabuut bet nu atceros, ka man vinas nebija.. grabeeja taka rati butu atskruvejusies pa sliedeem...
bet reali ja uzliek atsperi kas vel tur var chikstet taka dzelzs pret dzelzi? tur jau nekam vairak nav kam ta chikstet
aizsargu neesi pielocijis pie bremzu diska.. ?
Laikam nepa ķeksi sadaļā, bet gribēju parādīt ko uzgāju
Es tak p****
Kādam iztēle netrūkst
Es tak p****
Kādam iztēle netrūkst
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kura skaitās žurka,un kura huļiganka?
jebaaa** veciit
e30 huliganka
e36 žurka
e30 huliganka
e36 žurka
Man ar tā likās,tik nebij parliecibas
Sveiki, varbūt kāds var dot padomu, kā lai dara labāk?
Labu laiku Tiek meklēts M e36 melns bampers. Pidāvājumu praktiski nav un esmu jau izmisumāā un domāju vai ir vērts tērēt nedēļām ( pat mēnešiem ) ilgu laiku bampera meklēšanai, vai vienkārši nopirkt jaunu, nogruntētu un pašam nokrāsot ?
Cik sapratu jauns ar visu lūpu maksā ap 80Ls... ( kautkādā i-net veikalā manīju ) Tik interesanti kādā ciparāā tas viss kopāā var ielidot?
Labu laiku Tiek meklēts M e36 melns bampers. Pidāvājumu praktiski nav un esmu jau izmisumāā un domāju vai ir vērts tērēt nedēļām ( pat mēnešiem ) ilgu laiku bampera meklēšanai, vai vienkārši nopirkt jaunu, nogruntētu un pašam nokrāsot ?
Cik sapratu jauns ar visu lūpu maksā ap 80Ls... ( kautkādā i-net veikalā manīju ) Tik interesanti kādā ciparāā tas viss kopāā var ielidot?
Melnās krāsas toņu BMW ir desmitiem un zem lielākās daļas toņu ir 1-5 konkrētās krāsas apakštoņi, tā ka atrast tieši tādu kā tev vajag + vēl labā stāvoklī (lai nav jāpārkrāso), varētu būt samērā pagrūti
Tā ka labāk vien paņemt jaunu un nokrāsot.
Tā ka labāk vien paņemt jaunu un nokrāsot.
bimmershopā ar 70Ls tagad iet jauns, bet atceries, ka to grunti ir jātīra nost (trasnportgrunti). Ja nokrāsosi pāri tai gruntij, pēc neilga laika sāks lupt krāsa nost Jānotīra līdz plastmasam un jānogruntē pa jaunu.
Paldies par noderīgo informāciju, bet vai pats var noņemt to grunti? :)
Rīga - Jelgava
Šovakar braucu, kādu nevajag aizvest?
Šovakar braucu, kādu nevajag aizvest?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ar šķaidītāju labi nāk nost!eLkimY rakstīja:Paldies par noderīgo informāciju, bet vai pats var noņemt to grunti? :)
Cik pogu OBC pienāk viens štekeris un štekerī 13 vadu?
Vajadzētu zināt kāds OBC jāmeklē ja ir štekeris ar 13 vadiem :)
Vajadzētu zināt kāds OBC jāmeklē ja ir štekeris ar 13 vadiem :)
318is Limited Edition 94'
Low'N'Slow
Low'N'Slow
Paskaties, kāds bremžu gaismu slēdzis pie pedāļa, t.i., cik kontaktu, paskaties, vai temperatūras devējs ir kreisajā bremžu vēja tunelī, vai vismaz tajā pusē.
Būtu baigi forši ja kādsno Ludzas puses iedotu savus kontaktus..
Vajag vienu sistu e36 Ludzā apskatīt..
Vajag vienu sistu e36 Ludzā apskatīt..
Neder
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- …
- 2228