Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1153
- 1154
- 1155
- 1156
- 1157
- …
- 2228
- chevron_right
Tapēc jau teicu, kam daudz laika kārbu labot. Tāpat te LV par kādiem 150 e aizietu gan jaubembis e36 rakstīja:būtu vesela, šodien jau nopirktu viņuLinda rakstīja:Kādam, kam daudz laika kārbu labot, lieliska iespēja ja kontakti anglijā http://www.ebay.co.uk/itm/E-36-1999-BMW ... 25a394724e
gribēju ieķert, bet laikam nesanāks šogad
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Ja reiz aizrunājāties par 6 gang karbu, varbūt kādam ir zināms kāds meistars kurš manam 6gangam varētu pielikt nedaudz roku?
@instagram - anrijs.v
Butu labak nevis pamatotu kritiku tirijushi lauka ,bet patirijushi uz procentiem 70 ``Mans Auto`` sadalju no lauku shedevriem un tuuninga paraugiem !edzis rakstīja:Sludinājumu sadaļā ir skaidri un gaiši, latviešu (mūsu valsts valodā) pateikts, ka jebkādi komentāri ir AIZLIEGTI!JānisK-[JK] rakstīja:Runa par sludinājumu sadaļu
Nobērt kāda sludinājumus var tam paredzētajā sadaļā, links tur ir arī ir norādits! :)
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Es negribu nobendeet ,bet sava veida ``kritikai`` un kartibai vajadzetu but ,tie kas pasaka sejaa ka lauki un gateris - tie ir lohi ,jo redz ,katrs dara kaa grib un atskirties ir pareizi un forsi ...Dj Plosky rakstīja:Tu pavisam gribi nobendēt e36.lv?!
Respekts vismaz ,ka e36latvia in100grama konta ipasnieks ir ar kauch kadu gaumes izjutu un tur nav pilnigs gateris ,kaut gan topika bildes ir chupaam !
KK TECHnics
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
tūkstošiem + Karrlo 
Kādi komentāri? ieliku sludinājumu!
edzis rakstīja:Sludinājumu sadaļā ir skaidri un gaiši, latviešu (mūsu valsts valodā) pateikts, ka jebkādi komentāri ir AIZLIEGTI!JānisK-[JK] rakstīja:Runa par sludinājumu sadaļu
Nobērt kāda sludinājumus var tam paredzētajā sadaļā, links tur ir arī ir norādits! :)
Vnk vairāk jāizceļ klubabiedru auto topiks, lai rāda piemēru, ar to iesākumam arī pietiktu e36 slavināšanai... :) Gateris būs vienmēr, nedzīvojam jau visu UK, pelnot baigos tūkstošus, lai var uzturēt topzuzdand aparātus! :) A tā, būs labi ja kāds 1% kurus Tu varēsi iemācīt kā nav jādara/kas ir šķūnings, visi citi pēc mēneša/diviem nošķils/pārdos autiņu vai vnk tiem nebūs līdzekļu ņemties ar to..
d[-_-]b
JānisK-[JK] rakstīja:Kādi komentāri? ieliku sludinājumu!
edzis rakstīja:Sludinājumu sadaļā ir skaidri un gaiši, latviešu (mūsu valsts valodā) pateikts, ka jebkādi komentāri ir AIZLIEGTI!JānisK-[JK] rakstīja:Runa par sludinājumu sadaļu
ā, tu laikam biji tas, kas sapostoja tur 340234 bildes, tad arī nav nekāds brīnums, ka tika izdzēsts
Nevaru es tur neko palīdzēt, man ir pieejas tikai tirgus sadaļai, nevaru patīrit ne šo murgu, ne arī ko citu!Karrlo rakstīja:Butu labak nevis pamatotu kritiku tirijushi lauka ,bet patirijushi uz procentiem 70 ``Mans Auto`` sadalju no lauku shedevriem un tuuninga paraugiem !edzis rakstīja:Sludinājumu sadaļā ir skaidri un gaiši, latviešu (mūsu valsts valodā) pateikts, ka jebkādi komentāri ir AIZLIEGTI!JānisK-[JK] rakstīja:Runa par sludinājumu sadaļu
Varbūt dogma kādu dienu iedos pieejas, tad jau būs jāvelk ārā lielā slota!
Un?
Pāredzamāk nekā tur spaidīt kādus spilerus, man personīgi tie kaitina, gribu redzēt visu uzreiz, ja kādam trauzē daudz bižu jāiet pei acu ārsta.....
Pāredzamāk nekā tur spaidīt kādus spilerus, man personīgi tie kaitina, gribu redzēt visu uzreiz, ja kādam trauzē daudz bižu jāiet pei acu ārsta.....
edzis rakstīja:ā, tu laikam biji tas, kas sapostoja tur 340234 bildes, tad arī nav nekāds brīnums, ka tika izdzēsts
Tiešām Gross auto Mārupē varētu vērties ciet?
https://www.ss.lv/msg/lv/real-estate/of ... bnikx.html
- ikey07
Varbūt kāds zin:
1. Vai var iziet TA ar sporta baranku?
2. Vai var spidometrā nomainīt nobraukumu jūdzēs uz kilometriem? Ja var tad kā?
1. Vai var iziet TA ar sporta baranku?
1. kapec lai nevaretu? galvenais lai ir taure (poga var but citur, ne obligati uz stures).Booogdans rakstīja:Varbūt kāds zin:
1. Vai var iziet TA ar sporta baranku?![]()
2. es teiktu nomainot vnk spidometru.
crapworks
Paldies , bet tieši gribās nomainît uz km!pusdzivais rakstīja:1. kapec lai nevaretu? galvenais lai ir taure (poga var but citur, ne obligati uz stures).Booogdans rakstīja:Varbūt kāds zin:
2. es teiktu nomainot vnk spidometru.
Jo oriģ nobr ir 107000km 67k jūdzes, gribās saglābāt visu vēsturi par mašīnu!
Bija vairaakas reizes taisīīts burnouts 1.8 is bet dazhreiz kad paatrinos tad sajuugs tads kaa graudains paliek un ta atkal normaals kas varētu būt pa vainu un vai tas ir normāli?
Ej pataisi vēl burnoutus, tad viss bus labi.RihisE36 rakstīja:Bija vairaakas reizes taisīīts burnouts 1.8 is bet dazhreiz kad paatrinos tad sajuugs tads kaa graudains paliek un ta atkal normaals kas varētu būt pa vainu un vai tas ir normāli?
Precīzi pateikt nevarēšu,bet iespējams var pārprogrammēt.Pagaidām mēģināsim šo to ar speedo izdarīt,kad būs rezultāti,tad padošu ziņu.Booogdans rakstīja:Varbūt kāds zin:
lai jau varas ciet tur jau taa pat visas preces uzcenotas tik talu kad neko pirkt negribas. ir no turienes loti liela atlaide bet taa pat viss dargs letak ir intercar ko nemt
ikey07 rakstīja:Tiešām Gross auto Mārupē varētu vērties ciet?
m42/m44 vispār neieteiktu burnautot, jo slidz sajūgs..... vis beigsies ar to, ka mainisi sajūgu...RihisE36 rakstīja:Bija vairaakas reizes taisīīts burnouts 1.8 is bet dazhreiz kad paatrinos tad sajuugs tads kaa graudains paliek un ta atkal normaals kas varētu būt pa vainu un vai tas ir normāli?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1153
- 1154
- 1155
- 1156
- 1157
- …
- 2228