Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1154
- 1155
- 1156
- 1157
- 1158
- …
- 2228
- chevron_right
markskise rakstīja:m42/m44 vispār neieteiktu burnautot, jo slidz sajūgs..... vis beigsies ar to, ka mainisi sajūgu...RihisE36 rakstīja:Bija vairaakas reizes taisīīts burnouts 1.8 is bet dazhreiz kad paatrinos tad sajuugs tads kaa graudains paliek un ta atkal normaals kas varētu būt pa vainu un vai tas ir normāli?
Muļķības, esmu nokurinājis kaudzi ar riepām un man viss ir kārtībā, protams citiem jau patīk kārtīgi nospiest bremzes un uzkurināt sajūgu, tad jau kā fwd, dūmi nāk no motortelpas, vismaz labāk viņus var redzēt
A tu viņai pašai savu kapli nopērcDj Plosky rakstīja:Viss, jāliek bembis tirgoties, sieva tiesības tiko nokārtoja!
ar 1.8is tak var r17 kvēpināt uz nebēduedzis rakstīja:markskise rakstīja:m42/m44 vispār neieteiktu burnautot, jo slidz sajūgs..... vis beigsies ar to, ka mainisi sajūgu...RihisE36 rakstīja:Bija vairaakas reizes taisīīts burnouts 1.8 is bet dazhreiz kad paatrinos tad sajuugs tads kaa graudains paliek un ta atkal normaals kas varētu būt pa vainu un vai tas ir normāli?
Muļķības, esmu nokurinājis kaudzi ar riepām un man viss ir kārtībā, protams citiem jau patīk kārtīgi nospiest bremzes un uzkurināt sajūgu, tad jau kā fwd, dūmi nāk no motortelpas, vismaz labāk viņus var redzēt
ar parasto 1.8 var kvēpināt r16 tā kā prieks.
Ar 1.6 uz zeminieka var saulīti uzgriezt.
ierijot 0,7 var arī pa ielu ar kvatru driftotJorensHS rakstīja:ar 0.7 var botās pa ielu driftot
kas te notiek ????
Kur var dabūt uzlīmītes, ko uzlīmēt autiņam, kad eļļu nomaina? Nu tip nākamā eļļas maiņa pēc tik un tik, gaisa filtrs utt.
pērkot eļļu uzlīme līdziarnis87 rakstīja:Kur var dabūt uzlīmītes, ko uzlīmēt autiņam, kad eļļu nomaina? Nu tip nākamā eļļas maiņa pēc tik un tik, gaisa filtrs utt.
Problēma ar 1.8is tāda ka, ik pa laikam noslāpst. Un pēc tam ka pielaiž tad nošķaudas un aiziet!
anyone ?
EDIT: Aizdedzes sensors ?
anyone ?
EDIT: Aizdedzes sensors ?
sveces, pīpītes?
am... kas tas tāds ?kasiks rakstīja:pīpītes?
ar 1 ātrumubembis e36 rakstīja: ar 1.8is tak var r17 kvēpināt uz nebēdu
jupkars rakstīja:ar 1 ātrumubembis e36 rakstīja: ar 1.8is tak var r17 kvēpināt uz nebēdu![]()
quattro ist für sissies
svečvadi 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1154
- 1155
- 1156
- 1157
- 1158