Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1155
- 1156
- 1157
- 1158
- 1159
- …
- 2228
- chevron_right
Manuprāt, vienīgais kā varētu kaut cik izvairīties no tā saucamajiem "nepareizajiem" topikiem, stingri sekot līdzi topika izveides nosacījumiem un viss. Tas tak forums, kurā jebkurš var parādīt savu auto, vienalga kāds tas būtu. Ja sekotu līdzi noteikumiem, kādiem jābūt topikiem, šeit 90% topiku pazustuKarrlo rakstīja:Es negribu nobendeet ,bet sava veida ``kritikai`` un kartibai vajadzetu but ,tie kas pasaka sejaa ka lauki un gateris - tie ir lohi ,jo redz ,katrs dara kaa grib un atskirties ir pareizi un forsi ...Dj Plosky rakstīja:Tu pavisam gribi nobendēt e36.lv?!
Respekts vismaz ,ka e36latvia in100grama konta ipasnieks ir ar kauch kadu gaumes izjutu un tur nav pilnigs gateris ,kaut gan topika bildes ir chupaam !
pa lielam,nejau mums ir tagad jauztraucas par kada cita auto.nu man ari nepatik dazhi eksemplari,dazhiem nepatika manas mashinas,bet no ta jau veidojas diskusijas un ietiekumu,ja citi nemak ar kritiku sadzivot,nu ta atkal ir vinja problema.bet teikshu godiigi,man ari dazhreiz patik apskatities cita cilveka antazijas un vinja topikus,kaut vai ,lai tikai uzjautrinatos
ar kompatu pa brugji
lai viss ir ka irdogMa rakstīja:Manuprāt, vienīgais kā varētu kaut cik izvairīties no tā saucamajiem "nepareizajiem" topikiem, stingri sekot līdzi topika izveides nosacījumiem un viss. Tas tak forums, kurā jebkurš var parādīt savu auto, vienalga kāds tas būtu. Ja sekotu līdzi noteikumiem, kādiem jābūt topikiem, šeit 90% topiku pazustuKarrlo rakstīja:Es negribu nobendeet ,bet sava veida ``kritikai`` un kartibai vajadzetu but ,tie kas pasaka sejaa ka lauki un gateris - tie ir lohi ,jo redz ,katrs dara kaa grib un atskirties ir pareizi un forsi ...Dj Plosky rakstīja:Tu pavisam gribi nobendēt e36.lv?!
Respekts vismaz ,ka e36latvia in100grama konta ipasnieks ir ar kauch kadu gaumes izjutu un tur nav pilnigs gateris ,kaut gan topika bildes ir chupaam !Es labprāt patīrītu topikus, kuri man liekas, ka neiederas, bet vai tas būtu pareizi teikts un darīts no manas puses? Mazliet subjektīvi sanāk. Tad jātaisa kopējā balsošana katrā topikā - Der vai Neder
Labprāt uzklausītu jūsu ieteikumus, lai uzlabotu vidi forumā
Jautājums: cik aptuveni LV maksā/var prasīt mtech 3 parastā stūre ar airbagu un airbag lenti, bet tāda kuru vajaga pāršūt, jo āda uzsplēsta?
Tiešām kāds pa tādu cenu pirktu?
Es savai multi stūrei mtech 3 ar airbag lentu un labā stāvoklī biju domājis kādus 85-100€ prasīt(domāju pirkt citu stūri jo manai bmw emblēma ir bojāta, tad vieglāk ir nopirkt citu un uzlikt no tās airbagu, un tad viņu pārdot)
Un cik par pliku mtech 3( arī uzplēsta, bet bez airbag un lentes) var dabūt? Itkā doma bija kādi 10€ un diez vai kāds vairāk dotu.
Es savai multi stūrei mtech 3 ar airbag lentu un labā stāvoklī biju domājis kādus 85-100€ prasīt(domāju pirkt citu stūri jo manai bmw emblēma ir bojāta, tad vieglāk ir nopirkt citu un uzlikt no tās airbagu, un tad viņu pārdot)
Un cik par pliku mtech 3( arī uzplēsta, bet bez airbag un lentes) var dabūt? Itkā doma bija kādi 10€ un diez vai kāds vairāk dotu.
diezvai kads vinu pirks bez airbegaaarchijs rakstīja:Tiešām kāds pa tādu cenu pirktu?![]()
Beautiful Mechanical Wonder
Kāds nezina krāsas kodu/nosaukumu šim e36? Man te lieliem soļiem tuvojas brīdis kad jāpārkrāso mans e46 un es vairs galīgi nevaru saprast kādā krāsā krāsot!
Biju nobriedis uz ''estoril blue'' bet tagad atkal ir iestājusies panika un vairs nezinu vai būs īsti. 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Archizlv rakstīja:Kāds nezina krāsas kodu/nosaukumu šim e36? Man te lieliem soļiem tuvojas brīdis kad jāpārkrāso mans e46 un es vairs galīgi nevaru saprast kādā krāsā krāsot!Biju nobriedis uz ''estoril blue'' bet tagad atkal ir iestājusies panika un vairs nezinu vai būs īsti.
Aqua Metallic
Man pilnīgi tas pats, jānopūš viss e36 citā tonī un nu galīgi nevar izlemt, viss tulīt jau sagatavots un nu nevaru izšķirties starp ķomku vai avus blauArchizlv rakstīja:Kāds nezina krāsas kodu/nosaukumu šim e36? Man te lieliem soļiem tuvojas brīdis kad jāpārkrāso mans e46 un es vairs galīgi nevaru saprast kādā krāsā krāsot!Biju nobriedis uz ''estoril blue'' bet tagad atkal ir iestājusies panika un vairs nezinu vai būs īsti.
@instagram - anrijs.v
Tencinu!Peteris rakstīja:Archizlv rakstīja:Kāds nezina krāsas kodu/nosaukumu šim e36? Man te lieliem soļiem tuvojas brīdis kad jāpārkrāso mans e46 un es vairs galīgi nevaru saprast kādā krāsā krāsot!Biju nobriedis uz ''estoril blue'' bet tagad atkal ir iestājusies panika un vairs nezinu vai būs īsti.
Aqua Metallic
nleai rakstīja:Man pilnīgi tas pats, jānopūš viss e36 citā tonī un nu galīgi nevar izlemt, viss tulīt jau sagatavots un nu nevaru izšķirties starp ķomku vai avus blauArchizlv rakstīja:Kāds nezina krāsas kodu/nosaukumu šim e36? Man te lieliem soļiem tuvojas brīdis kad jāpārkrāso mans e46 un es vairs galīgi nevaru saprast kādā krāsā krāsot!Biju nobriedis uz ''estoril blue'' bet tagad atkal ir iestājusies panika un vairs nezinu vai būs īsti.
![]()
kads no forumieshiem ir nopircis manu ex kupeju ar aero paku?
ar kompatu pa brugji
Vai tad viņa neaizgāja reizinātājos pie tā studenta ? 
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Vadi ir vadi ,bet pīpītes ir pīpītes ;DPjērs rakstīja:svečvadi
Ja kāds grib vēl uz auto exotic,tad šodien ap 22 pie viesnīcas astor atdošu divus ielūgumus!
Pret kko gardu!
Ja interesē,tad PM vai 28468926
Pret kko gardu!
Ja interesē,tad PM vai 28468926
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Kāds automātam ir mainījis/uzpildījis eļļu?
Kārba A5S310Z.
Netieku gudrs, skūves atskrūvē, bet priekšā kaut kas, un neko iekšā nevar iepildīt.
Daru pirmo reizi, un visiem kam jautāju, neko nezin, domā ka prosta kā manuālim.
Kārba A5S310Z.
Netieku gudrs, skūves atskrūvē, bet priekšā kaut kas, un neko iekšā nevar iepildīt.
Daru pirmo reizi, un visiem kam jautāju, neko nezin, domā ka prosta kā manuālim.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1155
- 1156
- 1157
- 1158
- 1159
- …
- 2228