Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1158
- 1159
- 1160
- 1161
- 1162
- …
- 2228
- chevron_right
Noņem abšifku un apsties, vrb kontakts līdz galam nav pielikts vai arī mehānisms pisās.
Ew veci sametamies prieks Ciprusa jaunas masinas? https://www.draugiem.lv/group/16000299/ ... id=5756124
vins tacu gribeja kupeju
vins tacu gribeja kupeju
kad ar izvirzīto stūri ir par maz
Vairāk bildes > http://www.official-automotive.com/inde ... %C2%A0s14/
Sajūtas varētu būt līdzīgas kā braucot ar kombainu

Nēsmu braucis ar kombainu? nesapratu joku 
man ir nācies.... 
Kurā topika bija aprakstītas street legal v8 izmaksas? Zinu ka bija, bet nevaru vairs atrast!
Beautiful Mechanical Wonder
lietotajs mee pasties viņa postus atradīsi
eu veči, es gribu pamēģināt uzmontēt video!
Varbūt kāds zina kādu parocīgu programmu un ne parāk sarežģītu ?
Varbūt kāds zina kādu parocīgu programmu un ne parāk sarežģītu ?
Adobe premiere
viņi nenormāli daudzi, ir kāds konkrēts kuru iesaki, jeb po - kačāt vienu un cīnīties ? 
Sony Video Vegas, ir samērā viegla un youtube pilns ar pamācībām, tā arī ir vislabākā. Ja gribi kaut ko nopietnu, tad Adobe After Effects + Video VegasPjērs rakstīja:viņi nenormāli daudzi, ir kāds konkrēts kuru iesaki, jeb po - kačāt vienu un cīnīties ?
atradukasiks rakstīja:lietotajs mee pasties viņa postus atradīsi
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=13&t=63&start=120
Beautiful Mechanical Wonder
Tā kaitina tie Rīgas satiksmes pidarasi,kas līmē tos plāksterus par stāvvietām..
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Nepiekrītu, vegas ir galīgi garām, agrāk arī izmantoju, bet kad pamēģināju premiere, pie tā sūda vegasa atpakaļ vairs neiešu. After effects diezvai tev būs vajadzīgs, ja vajag viegli saprotamu. Es personīgi izmantoju adobe premiere + adobe aftereffects + photoshopu.byrbyr rakstīja:Sony Video Vegas, ir samērā viegla un youtube pilns ar pamācībām, tā arī ir vislabākā. Ja gribi kaut ko nopietnu, tad Adobe After Effects + Video VegasPjērs rakstīja:viņi nenormāli daudzi, ir kāds konkrēts kuru iesaki, jeb po - kačāt vienu un cīnīties ?Uzreiz saku, ar AAE būs jebļa.
Runājot par versiju, vari ņemt cs5.5 vai cs6 vari arī to pašu jaunāko laikam bija CC
Man nevajag neko ūber mega labu, esmu bots. Vienkārši vakar meeta safilmēju ps spss pss un kā liesmas nāk pa izpūtējiem, tagad vienkārši gribas salikt visu kopā, uzlikt mūziku, un kkā tā. Paskatīšos to ko piedāvājāt abi.edzis rakstīja:Nepiekrītu, vegas ir galīgi garām, agrāk arī izmantoju, bet kad pamēģināju premiere, pie tā sūda vegasa atpakaļ vairs neiešu. After effects diezvai tev būs vajadzīgs, ja vajag viegli saprotamu. Es personīgi izmantoju adobe premiere + adobe aftereffects + photoshopu.byrbyr rakstīja:Sony Video Vegas, ir samērā viegla un youtube pilns ar pamācībām, tā arī ir vislabākā. Ja gribi kaut ko nopietnu, tad Adobe After Effects + Video VegasPjērs rakstīja:viņi nenormāli daudzi, ir kāds konkrēts kuru iesaki, jeb po - kačāt vienu un cīnīties ?Uzreiz saku, ar AAE būs jebļa.
Runājot par versiju, vari ņemt cs5.5 vai cs6 vari arī to pašu jaunāko laikam bija CC
Viņam vajag vienkāršu programu, Vegas to sniedz, pqr premium neko teikt nevaru, jo neesmu to nekad izmantojis, piedāvāju to, ko pats esmu lietojis.edzis rakstīja:Nepiekrītu, vegas ir galīgi garām, agrāk arī izmantoju, bet kad pamēģināju premiere, pie tā sūda vegasa atpakaļ vairs neiešu. After effects diezvai tev būs vajadzīgs, ja vajag viegli saprotamu. Es personīgi izmantoju adobe premiere + adobe aftereffects + photoshopu.byrbyr rakstīja:Sony Video Vegas, ir samērā viegla un youtube pilns ar pamācībām, tā arī ir vislabākā. Ja gribi kaut ko nopietnu, tad Adobe After Effects + Video VegasPjērs rakstīja:viņi nenormāli daudzi, ir kāds konkrēts kuru iesaki, jeb po - kačāt vienu un cīnīties ?Uzreiz saku, ar AAE būs jebļa.
Pietiks ar windows movie maker 
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1158
- 1159
- 1160
- 1161
- 1162