Auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- …
- 308
- chevron_right
1993 gada 2,8 nebija, mozh cits dzinejs
Ir vel kāds, kas skatās un tic nobraukumamElwiz rakstīja:Tu normāls esi?!? Bišku gribi te kādu uz ausīm uzmest. Raxti, ka nobraukums 310tkm, kas jau būtu daudz, bet eCSDD nezin kapēc raxtīts, ka 410tkm!desa rakstīja:Esmu noskatijis vienu citu labu auto, šo vajadzētu ātri pārdot tā kā normālam picējam ar naudu cena diezgan runajama. Ludzu lohus bez naudas un pus cenas piedavatajus netraucet.
Mašīna un motors varētu būt "nedaudz" paguris!
Tas tā, pārējiem zināšanai.
ja patiesībā būtu tikai 400000tas ar nebūtu nekas.
Nebrīnītos ja tavai propāna žurkai būtu miljons k kmElwiz rakstīja:Tu normāls esi?!? Bišku gribi te kādu uz ausīm uzmest. Raxti, ka nobraukums 310tkm, kas jau būtu daudz, bet eCSDD nezin kapēc raxtīts, ka 410tkm!desa rakstīja:Esmu noskatijis vienu citu labu auto, šo vajadzētu ātri pārdot tā kā normālam picējam ar naudu cena diezgan runajama. Ludzu lohus bez naudas un pus cenas piedavatajus netraucet.
Mašīna un motors varētu būt "nedaudz" paguris!
Tas tā, pārējiem zināšanai.
Bet atbildot tev jā esmu normāls.
Beidz [img]http://img1.jurko.net/avatar_5766.gif/img] uz e.csdd datiem..
Nosūti īsziņu kas protams maksā veselus 0.75Ls tur redzēsi visu par noskrējieniem kopš brīža kad auto ir Latvijā t.i no 2008 gada.
2012 noskrējiens bija 310 000 tad arī motors vēl bija 2.5.
Karoche piepisies kādam citam
1050.Ls diezgan steidzami..elvis' rakstīja:Diemžēl uz tirgošanu iet mana kupeja, sīkāk tikai un vienīgi pa telefonu. 29729353.
Koilas, orģināla m-paka,xenons,enģeļacis utt. auto labā kārtībā.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... 3641194403
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Atšķirībā no tavas mašīnas, es zinu no kurienes mana mašīna nāk un kas ar to ir darīts!desa rakstīja:Nebrīnītos ja tavai propāna žurkai būtu miljons k kmElwiz rakstīja:Esmu noskatijis vienu citu labu auto, šo vajadzētu ātri pārdot tā kā normālam picējam ar naudu cena diezgan runajama. Ludzu lohus bez naudas un pus cenas piedavatajus netraucet.
Bet atbildot tev jā esmu normāls.
Beidz [img]http://img1.jurko.net/avatar_5766.gif/img] uz e.csdd datiem..
Nosūti īsziņu kas protams maksā veselus 0.75Ls tur redzēsi visu par noskrējieniem kopš brīža kad auto ir Latvijā t.i no 2008 gada.
2012 noskrējiens bija 310 000 tad arī motors vēl bija 2.5.
Karoche piepisies kādam citam
Un neuztraucies, nepiepisīšos, tirgo laimīgs.
The hours your BMW spends parked....you don't get those back.
Sveiki. ^^
Vēlos iegādāties BMW e36 318is kupeju Visvairāk interesē tieši šis,bet, vēl var arī piedāvāt citas kupejas. Man budžets diemžēl ir niecīgs - līdz 900ls. Meklēju braucamu ''sēdies un brauc'' variantu. Saprotams, ka končas nebūs, bet, lai vismaz uz ceļa var rādīties.
LŪDZU necensties iesmērēt brīnumus 400ls vērtība un prasīt no manis 900ls! Godīgi arī pasakiet, kas un kā ar auto. Izskatīšu visus piedāvājumus. Liels paldies
Vēlos iegādāties BMW e36 318is kupeju Visvairāk interesē tieši šis,bet, vēl var arī piedāvāt citas kupejas. Man budžets diemžēl ir niecīgs - līdz 900ls. Meklēju braucamu ''sēdies un brauc'' variantu. Saprotams, ka končas nebūs, bet, lai vismaz uz ceļa var rādīties.
LŪDZU necensties iesmērēt brīnumus 400ls vērtība un prasīt no manis 900ls! Godīgi arī pasakiet, kas un kā ar auto. Izskatīšu visus piedāvājumus. Liels paldies
Pēdējais labojis Disidents - 18 Sep 2013, 09:45, kopā labots 1 reizi.
arī es pērku e36 sedanu , līdz 900ls
vēlams sākot no 95 gada ,ar benzīndzinēju tikai
PM
vēlams sākot no 95 gada ,ar benzīndzinēju tikai
PM
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nopirkšu braucamu e36 1.8is un uz augšu, ar TA vismaz līdz aprīlim, manuālo kārbu un max 700ls
pm
pm
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Pērku e36 jebko izņemot kompotu.
motors vismaz 2.0 un uz augšu.
var but sists/ar defektiem/norakstits/nepilā komplektācija/anglis utt
piedāvājumus PM
motors vismaz 2.0 un uz augšu.
var but sists/ar defektiem/norakstits/nepilā komplektācija/anglis utt
piedāvājumus PM
Par to 316i baigā aizdoma, ka ceļotājs - bembis, pirms 2 mēn braucu skatīties ļoti ļoti līdzīgu, ķip aizgāja pa 800ls, bet komplektācija 1:1, un nobraukums arī tāds pats bij, neatceros par nr. ;(
EDIT:
Ir ir tieši tas pats, pārbaudīju caur CSDD, saglabājies bija iepriekšveikto meklējumu vēsture, un nr sakrīt, mašīna tiešām dzīvīga, nenojāta, salons neplēsts, motors kluss un vienmērīgs, bet cena vienalga par daudz uzskrūvēta
emm, bija viens no spārniem nesen krāsots, jo bija aprūsējis.
EDIT:
Ir ir tieši tas pats, pārbaudīju caur CSDD, saglabājies bija iepriekšveikto meklējumu vēsture, un nr sakrīt, mašīna tiešām dzīvīga, nenojāta, salons neplēsts, motors kluss un vienmērīgs, bet cena vienalga par daudz uzskrūvēta
Sorry, bet uzskatu, ka cena ir ļoti adekvāta. Tas, ka pilns ss.lv pa 600-800Ls vērtām žurkām nenozīmē, ka te ir kosmoss. Lielākoties tās žurkas pēc ziemas būs pārrūsējušas, ja jau tagad tādas nav!Norbis rakstīja:Par to 316i baigā aizdoma, ka ceļotājs - bembis, pirms 2 mēn braucu skatīties ļoti ļoti līdzīgu, ķip aizgāja pa 800ls, bet komplektācija 1:1, un nobraukums arī tāds pats bij, neatceros par nr. ;(
EDIT:
Neviens nav bijis skatīt???Vitalx325 rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bedjm.html
kadam ir info par shito?
Sveiki, meklēju sev auto!
Piedāvājiet e36, , prasības:
kupeja vai universāls
vismaz 95.gads
neizpuvis, nenokauts, neuzvārīts
TA 2014.gada
dīzeļus , laikam, nepiedāvāt
budžets ir 1100ls, palīdziet tikt pie laba autiņa (:
Piedāvājiet e36, , prasības:
kupeja vai universāls
vismaz 95.gads
neizpuvis, nenokauts, neuzvārīts
TA 2014.gada
dīzeļus , laikam, nepiedāvāt
budžets ir 1100ls, palīdziet tikt pie laba autiņa (:
tepat pāris postus atpakaļ ir e36 1.6, kas atbilst Tavām prasībām, ņem ciet un priecājies
Pārdodu savu smuko 407sw pežu 2006g 2.0 gāzets manuālis. Ļoti ekonomisks!!! Daudz visāi labumi extrās Cena 3333Ls
Vai labprāt samainītu pret e38 e46 vai e36 sterilu ar piemaksu man
Vai labprāt samainītu pret e38 e46 vai e36 sterilu ar piemaksu man
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kāds tomēr sarata savu kļūdu. Žēl tikai, ka tas notika tikai pēc iepriekšējā autiņa pārdošanas.
d[-_-]b
tika ievērtēts jauuteo rakstīja:tepat pāris postus atpakaļ ir e36 1.6, kas atbilst Tavām prasībām, ņem ciet un priecājies
Ja Tu par mani ,tad nepareizs domu gaajiens Es kljuudu neesmu pieljaavis , un viss iet kaa plaanots325 BMW rakstīja:Kāds tomēr sarata savu kļūdu. Žēl tikai, ka tas notika tikai pēc iepriekšējā autiņa pārdošanas.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- …
- 308