Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1167
- 1168
- 1169
- 1170
- 1171
- …
- 2228
- chevron_right
Iesakiet kādu labu paztūzi ar subi pa lētu naudu 
Nu teorētiski e46 nāca oficiāli 3.0d, gan jau ka var taisīt tādus pašus pigorus kā e36 ar kompaktiem un b28
Pie cik apgriezieniem m52b20 dzinējam būtu jābūt limiterim neitrālajā?
I don`t like bass, I love it!
Tas ir bez paša auto vertībascipruss18 rakstīja:Meeris rakstīja:
Kā es varu redzet kas tur rakstits smalkaja drukaa, biju uz jumta un ne parak tuvu ielai.
bija balts, driht uzlime sanos un v8 skana.
tas ir tas vienigais legalais v8?
drifta darbnicas shedevrs
Maris ar savu kolegji labi pacentushiem sabuvet vinju.izmaksas laba e46 vertibaa
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Nezinu kas ir limiteris, bet man neitrālajā stāv uz 600, dažreiz šķiet ka par zemu, jo vecais m40 brīvgaitā stāvēja par 100-200 vairāk.siicic rakstīja:Pie cik apgriezieniem m52b20 dzinējam būtu jābūt limiterim neitrālajā?
Limiteris = ierobežotājs = ututututututututuRob rakstīja:Nezinu kas ir limiteris, bet man neitrālajā stāv uz 600, dažreiz šķiet ka par zemu, jo vecais m40 brīvgaitā stāvēja par 100-200 vairāk.siicic rakstīja:Pie cik apgriezieniem m52b20 dzinējam būtu jābūt limiterim neitrālajā?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Limiteris neitrālajā atšķirās no ātrumā ielikta? 
Vecajam dzinējam tas saucās, brīvgaitas regulators.Kikaps rakstīja:Limiteris = ierobežotājs = ututututututututuRob rakstīja:Nezinu kas ir limiteris, bet man neitrālajā stāv uz 600, dažreiz šķiet ka par zemu, jo vecais m40 brīvgaitā stāvēja par 100-200 vairāk.siicic rakstīja:Pie cik apgriezieniem m52b20 dzinējam būtu jābūt limiterim neitrālajā?
Limiteris vairāk asociējas ar ātruma ierobežošanu
6.5ksiicic rakstīja:Pie cik apgriezieniem m52b20 dzinējam būtu jābūt limiterim neitrālajā?
Sveiki!
Varbūt kāds var ieteikt, kur var kvalitatīvi un par sakarīgu ciparu nolīmēt auto pēc sava dizaina.
Visu dizainu samu uztaisijis, bet tagad meklēju, kur būtu vislabāk to uzlikt uz auto.!
Varbūt kāds var ieteikt, kur var kvalitatīvi un par sakarīgu ciparu nolīmēt auto pēc sava dizaina.
Visu dizainu samu uztaisijis, bet tagad meklēju, kur būtu vislabāk to uzlikt uz auto.!
Kā ir ar distances reģistrāciju, ja saimnieks ir peteicis to, bet es vēl neesmu pārreģistrējis uz sava vārda, tad apdrošināšana vēl ir kamēr neesmu pārreģistrējis?
Jā, apdrošināšana beidzas pie tehniskās pases maiņas.bemwee rakstīja:Kā ir ar distances reģistrāciju, ja saimnieks ir peteicis to, bet es vēl neesmu pārreģistrējis uz sava vārda, tad apdrošināšana vēl ir kamēr neesmu pārreģistrējis?
Paldies par infoZzevsS rakstīja:Jā, apdrošināšana beidzas pie tehniskās pases maiņas.bemwee rakstīja:Kā ir ar distances reģistrāciju, ja saimnieks ir peteicis to, bet es vēl neesmu pārreģistrējis uz sava vārda, tad apdrošināšana vēl ir kamēr neesmu pārreģistrējis?
Biš besī, jau labu laiku siekalojos par e46 330ci facelift, bet dzīvē sagrozijās ka būs jāņem e36, bet varbūt tas ir uz labu ?!
Jāpēr 36'ais un jābrauc uz atklāšanu 
Tas ir tik uz labu,tas vienritenis ātri apnīk,ēd nejēgā baudu nnesniedz,man ar kādreiz krita siekalas uz viņu bet kad biju nopircis neteiksim ka vīlies bet .......naljanke rakstīja:Biš besī, jau labu laiku siekalojos par e46 330ci facelift, bet dzīvē sagrozijās ka būs jāņem e36, bet varbūt tas ir uz labu ?!Jāpēr 36'ais un jābrauc uz atklāšanu
Vecu, kokainu mizu diez vai, bet pasvaigu - reālāk. Bet tur jāskatās, kāds iekšējā kante/borts tam diskam.
Ar tādām arkām labāk likt gaļīgākas riepas. Skatam vajadzētu būt labākam.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1167
- 1168
- 1169
- 1170
- 1171
- …
- 2228