Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1168
- 1169
- 1170
- 1171
- 1172
- …
- 2228
- chevron_right
Flanchi bus.un tieshi tadelj vajag strech lielu lai flamcis deretu
ar kompatu pa brugji
Riteņu skrūvēm sekretkas var kkur sataisīt, ja ir sačakarēta?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
PIegaditaji var tev sagadit jaunu atslegu. Tev ir jazina atslega numuru, ir rakstits uz iepakajuma.
Man jau nav iepakojuma, jo auto ir atdzīts no Holandesivoka1981 rakstīja:PIegaditaji var tev sagadit jaunu atslegu. Tev ir jazina atslega numuru, ir rakstits uz iepakajuma.
UZMANAS visi ,kas ar saviem 36tajiem kengaraga uzturas,vakar meginaja aizdzit mashinu 
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
Varbūt to sekretku var kku pasūtīt vai kā savāāk,jo rīt jānomaina riepas un nevar ratus atvilkt, negribas čakarēties ar urbšanu 
Uzsit muciņu virsū...
Tur tā lieta ka nevar un metināt arī negribasZzevsS rakstīja:Uzsit muciņu virsū...
Nevar būt ka nevar. Man bija ļoti līdzīga, un easy ar muciņu dabuju vaļábemwee rakstīja:Tur tā lieta ka nevar un metināt arī negribasZzevsS rakstīja:Uzsit muciņu virsū...
Nu ok mēğināšu varbūt izdosiesZzevsS rakstīja:Nevar būt ka nevar. Man bija ļoti līdzīga, un easy ar muciņu dabuju vaļábemwee rakstīja:Tur tā lieta ka nevar un metināt arī negribasZzevsS rakstīja:Uzsit muciņu virsū...
bemwee rakstīja:Riteņu skrūvēm sekretkas var kkur sataisīt, ja ir sačakarēta?
delve2 veikalos ir atslega ar adatam ruditam... kas kope formu....maksa 15 eiro... mos palidz..
Jā paldieselksnis rakstīja:bemwee rakstīja:Riteņu skrūvēm sekretkas var kkur sataisīt, ja ir sačakarēta?
delve2 veikalos ir atslega ar adatam ruditam... kas kope formu....maksa 15 eiro... mos palidz..
zuzes milaka dziesma https://www.youtube.com/watch?t=131&v=aeYTJ_6CoVA
Nu hvz, cik pie mammas esmu dzīvojis naudas priekš F10 tā pat nav 
kapēc cilvēki nopērk pirmo lētāko e36 no ss.lv un pēc pāris dienām tirgo pa `4reizes lielāku ciparu.
mans novērojums
mans novērojums
Kādās cenās iet M50B20 ideālā kārtībā ar strādājošiem vanosiem >
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
vajag padomu, uzliku jaunus bremžu diskus un klučus, bet gandrīz nevar dabūt virsū, bet tad kad dabūju ritens pilnībā nobloķēts.
ar skrūvspīlēm iespiedu to cillidru iekšā, pat druksu gumijā, bet tik un tā ir pa šauru, tad kad uzliku to atsperīti, vispār nevar pagriezt riteni.
ar skrūvspīlēm iespiedu to cillidru iekšā, pat druksu gumijā, bet tik un tā ir pa šauru, tad kad uzliku to atsperīti, vispār nevar pagriezt riteni.
- ikey07
Kā salonā vieglāk to piķi zem paklājiem dabūt nost??
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1168
- 1169
- 1170
- 1171
- 1172
- …
- 2228