Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1175
- 1176
- 1177
- 1178
- 1179
- …
- 2228
- chevron_right
Regulāri braucu garām(uz cietiem 80km/h) krastenes, a7 un d-tilta radaram, nekādi sodi nav atnākuši 
Tāpec jautāju vai kāds ir uzrāvies?
Netā uz ātro nevaru atrast info no cik km/h notiek fotosesija
Tāpec jautāju vai kāds ir uzrāvies?
Netā uz ātro nevaru atrast info no cik km/h notiek fotosesija
Kur uz d tilta ir radars? Braukt tur sanaak biezi un paarsvaraa uz ~90, zibsniijis nekas itkaa nav.
braucot no pārdaugavas puses, tur vienā posmā ir zīme par fotoradaru.Sprogis rakstīja:Kur uz d tilta ir radars? Braukt tur sanaak biezi un paarsvaraa uz ~90, zibsniijis nekas itkaa nav.
- ikey07
Paskaties fotoradaru kartē, tur ir ļoti precīzi ielikts punkts kur šamais stāvSprogis rakstīja:Kur uz d tilta ir radars? Braukt tur sanaak biezi un paarsvaraa uz ~90, zibsniijis nekas itkaa nav.
Ja tavs maršruts ir pārdaugava/krasta iela vai maskavas iela tad uztraukumam nav pamata
Paaldies par info, tiesi tads ari ir mans marsruts!kars rakstīja:Paskaties fotoradaru kartē, tur ir ļoti precīzi ielikts punkts kur šamais stāvSprogis rakstīja:Kur uz d tilta ir radars? Braukt tur sanaak biezi un paarsvaraa uz ~90, zibsniijis nekas itkaa nav.
Ja tavs maršruts ir pārdaugava/krasta iela vai maskavas iela tad uztraukumam nav pamata
Kāds varētu uztaisīt topiku, žurkas kas aiziet karotēs, skatos pedejā laikā daudzas aiziet,. 
Žēl, man liktos intresanti vakaros palasīt, šī žurka aiziet karotēs, jo tas un tas dirsā un lol, nav vērts taisīt. Un ja vēl kāds atgadījumus intresantus pierakstītu klāt, kas ar to bmw piedzīvoti.ValtersZ rakstīja:Es uztaisīju ,mani norēja 3 dienu garumā.
Nevaru atrast foruma kurs tirgoja poly bukses. un bija katrai cena pierakstita.
var kads help.
Un vel jautajums. Kur var nopirkt stures stieni jaunu kreisaja puse ?
var kads help.
Un vel jautajums. Kur var nopirkt stures stieni jaunu kreisaja puse ?
wu ryder
Gross auto
eparts.lv
Gross auto
eparts.lv
Adparts.lv
1 periods loti interesants. Forsi ka musejie salauza vaciesu mazakumu izturibas seriju
Vāciešiem jau to mazākumu īsti nebija, būtu tie mazākumi, piemēram, pret Kanādu, būtu tur visi 0:15 :)
d[-_-]b
Tak teica ka kanada ar nesalauza
Cerams ka ne 
Mūsējie nespēlē hokeju, viņi tikai spēlē uz līdzjutēju nerviem... Vnk zaudējums no nekā kopumā...
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1175
- 1176
- 1177
- 1178
- 1179
- …