Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1176
- 1177
- 1178
- 1179
- 1180
- …
- 2228
- chevron_right
Man vienīgajam liekas, ka hokeju esam sākuši sūdīgāk spēlēt?
Pēc pirmā puslaika, iespējams... Bet kopumā kā jau vienmēr, ja neskaita kādus retus gadījumus...driftaelks rakstīja:Man vienīgajam liekas, ka hokeju esam sākuši sūdīgāk spēlēt?
P.S. Bet nu sports ir sports, un pasaules līmenī priekš LV jau ir diezgan ok, žēl tikai, ka katru reizi dod veltīgas cerības uz kko vairāk.. Tgd izskatās, ka B rupā būs jāpacīnās atkal..
d[-_-]b
Braucot no Pļavnieku puses radars ir pirms nobrauktuves uz krasteni, es pāris reizes esmu tur pašāvis garām par ātru, bet sodu nav. Uz otru pusi jā, uztraukumam nav pamata.kars rakstīja:Paskaties fotoradaru kartē, tur ir ļoti precīzi ielikts punkts kur šamais stāvSprogis rakstīja:Kur uz d tilta ir radars? Braukt tur sanaak biezi un paarsvaraa uz ~90, zibsniijis nekas itkaa nav.
Ja tavs maršruts ir pārdaugava/krasta iela vai maskavas iela tad uztraukumam nav pamata
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Nu, ja agrāk cīnijāmies par palikšanu elitē, bet pēdējos, ~ kopš 2009 cīnamies par 1/4, tad secini pats. Sastāvs mums arī ir ar caurumiem, to arī nevajag aizmirst.driftaelks rakstīja:Man vienīgajam liekas, ka hokeju esam sākuši sūdīgāk spēlēt?
Jūs uz zīmēm principā pēc neskataties vai kā savādāk? 
Ātrumpārkāpēju top 5 pēc auto markām
Man šķiet tas ir tāds kā bagāto un turīgā vidusslāņa tops, jo nabagi uz stacionārajiem parasti neuzraujas - tāpēc bmv tur nav.(c)powers
Spēle vienkārši drausmīga 
yo , mekleju cilveku kurs man varetu uztaisit gala bunduli prieks compakta, ir kads ,kas pats metina un veido izputeju bundulus ?
vai arii kads tirgo normalus ? °
savadak tagad gala uzliku kaut kadu bunduli , bet sis izradas tukss, skan ka dirsa un auto saka iet sudigaak, laikam pretestibas nav nekadas vai kaut kaa taa , neesmu specuks.
vai arii kads tirgo normalus ? °
savadak tagad gala uzliku kaut kadu bunduli , bet sis izradas tukss, skan ka dirsa un auto saka iet sudigaak, laikam pretestibas nav nekadas vai kaut kaa taa , neesmu specuks.
apbrīnoju cilvēku pacietību uz pārspīleti platiem diskiem uz ļoti zemiem auto, šodien Dpilī, pie rimi uz tiešām zema gulošā priekšā braucoš vw polo apstājās izkāpa 2 meitens džeks lēnām skrāpēja pāri, pāršļūca, stirniņas savāca atpakaļ salonā, priecīgs aizbrauca līdz nākošajam guļošajam, viņi tur divi, a man po tagad 7 j e41 
Tu vienkārši neko nesaproti, palti diski ar baigāko plauktu, max šaura miza un nosēdināts līdz ručkai ir stilīguma etalonskasiks rakstīja:apbrīnoju cilvēku pacietību uz pārspīleti platiem diskiem uz ļoti zemiem auto, šodien Dpilī, pie rimi uz tiešām zema gulošā priekšā braucoš vw polo apstājās izkāpa 2 meitens džeks lēnām skrāpēja pāri, pāršļūca, stirniņas savāca atpakaļ salonā, priecīgs aizbrauca līdz nākošajam guļošajam, viņi tur divi, a man po tagad 7 j e41
nešaubos
bet šobrīd praktiskums labāk apmierina OEM kont;uras(ziemas)

e36 zem dzinēja esošā plastmasas aizsargpanna ir vienāda stock un M bamperim?
Par šo tēmu patika vakardienas joks iekš feisbuka > "Man patīk 9. maijs! Cilvēki Rīgā ir tik pieklājīgi, jo visi pārējie ir Pārdaugavā..."
Deiko rakstīja:Par šo tēmu patika vakardienas joks iekš feisbuka > "Man patīk 9. maijs! Cilvēki Rīgā ir tik pieklājīgi, jo visi pārējie ir Pārdaugavā..."
Nu ja, za to viņam ir divas stirnaskars rakstīja:Tu vienkārši neko nesaproti, palti diski ar baigāko plauktu, max šaura miza un nosēdināts līdz ručkai ir stilīguma etalonskasiks rakstīja:apbrīnoju cilvēku pacietību uz pārspīleti platiem diskiem uz ļoti zemiem auto, šodien Dpilī, pie rimi uz tiešām zema gulošā priekšā braucoš vw polo apstājās izkāpa 2 meitens džeks lēnām skrāpēja pāri, pāršļūca, stirniņas savāca atpakaļ salonā, priecīgs aizbrauca līdz nākošajam guļošajam, viņi tur divi, a man po tagad 7 j e41
One private message had been removed due to private message filters.
Jāsāk zīlēt everts vai barons....
Jāsāk zīlēt everts vai barons....
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
un zems poloRob rakstīja:Nu ja, za to viņam ir divas stirnaskars rakstīja:Tu vienkārši neko nesaproti, palti diski ar baigāko plauktu, max šaura miza un nosēdināts līdz ručkai ir stilīguma etalonskasiks rakstīja:apbrīnoju cilvēku pacietību uz pārspīleti platiem diskiem uz ļoti zemiem auto, šodien Dpilī, pie rimi uz tiešām zema gulošā priekšā braucoš vw polo apstājās izkāpa 2 meitens džeks lēnām skrāpēja pāri, pāršļūca, stirniņas savāca atpakaļ salonā, priecīgs aizbrauca līdz nākošajam guļošajam, viņi tur divi, a man po tagad 7 j e41
Šodien redzēju Rīgā sēdinātu polo, bet iemesls cits, 150kg smags kuilis ar ekvivalentu sievišķi brauca pa centru, izskatījās jau komiski ar 14niekiem bleķiem 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1176
- 1177
- 1178
- 1179
- 1180
- …
- 2228