Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1181
- 1182
- 1183
- 1184
- 1185
- …
- 2228
- chevron_right
Zinu kad laikam nebus ista sadala bet nu nekas
Pazudusi numur zime kaut kur marupes novada vai kur talak numuram bija virsu uzlime zala krasa vnz FT750 var but kads ir atradis
Pazudusi numur zime kaut kur marupes novada vai kur talak numuram bija virsu uzlime zala krasa vnz FT750 var but kads ir atradis
Facebook paceko
Es cik skatijos tad neko neatradu viss maz pagaidam. pazaudeju vinu varatu but ap kadiem 10vakars un diez gan daudz nobraukaju isti nezinu kura bridi pazuda
Hazard rakstīja:Facebook paceko
Sveiki doma ir ielikt 2.0 vai 2.5 benzīnieku bet man ir 1.8is ko man vajag varat kāds iedot padomu?
stures pastiprinataja shljaukas no 2.5,stabilizatora stieni,ja m52 tad buis ar vadiem japachakarejas,krosteini,dzinejs protams un pacietiba
ar kompatu pa brugji
Bet ja es lieku parasto m50b25 tad man ar vadiem kas daras?cipruss18 rakstīja:stures pastiprinataja shljaukas no 2.5,stabilizatora stieni,ja m52 tad buis ar vadiem japachakarejas,krosteini,dzinejs protams un pacietiba
Nu, kuram nocēlu Style 5 pa 35eur ?
Telefons džekam vārījās
Shis tas bus jādara,ja pats gribi būt mehs tad meklē info viss ir atrodams..RihisE36 rakstīja:Bet ja es lieku parasto m50b25 tad man ar vadiem kas daras?cipruss18 rakstīja:stures pastiprinataja shljaukas no 2.5,stabilizatora stieni,ja m52 tad buis ar vadiem japachakarejas,krosteini,dzinejs protams un pacietiba
kurš varēja no foruma lētāk octa dabūt? bija taču tāds cilvēks vai kaut ko jaucu
Pēdējais labojis K.F. - 18 Mai 2015, 19:20, kopā labots 1 reizi.
Orhideja laikam :)
K.F. rakstīja:kurš varēja no foruma lētāk octa dabūt? bija taču tāds cilvēks vai kaut ko jaunu
Ķīmiskā tīrītava
Kādam ir zināmas uzticamas tīrītavas, kur kvalitāte atbilst cenai?
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Kads var izpalidzet ar ieskruvejamo aki pie smerla?:)
viewtopic.php?f=15&t=26&start=1280#p353073
Johnny rakstīja:Ķīmiskā tīrītava
Paldies!!!ivoka1981 rakstīja:viewtopic.php?f=15&t=26&start=1280#p353073Johnny rakstīja:Ķīmiskā tīrītava
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Šodien saņēmu bargu mācību.
m50b20 nevar noskriet ....4.8 IS X5
Viss jau bija cauri pirmās 3 sekundēs. X5 aizlidoja es paliku gasēdams.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Ir kāds kurš grib ievilkt subi?
un cik pa darbu gribētu? Vēlams rīgā un zem jumta ne klajā laukā 
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
LabrītValtersZ rakstīja:Šodien saņēmu bargu mācību.
Es arī kaut kad no jūrmalenes pēdējā krustojuma ''skrējos'' ar e63 m6. Nesaprotu kāpēc uzreiz atpaliku, tagad būs barga mācība. 
Ir radusies doma varbūt nolīmēt savu 200sx. kur to varētu labi izdarīt? stance? vel kāds līmē?
crapworks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1181
- 1182
- 1183
- 1184
- 1185
- …