Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1188
- 1189
- 1190
- 1191
- 1192
- …
- 2228
- chevron_right
Nu tie izdzēstie posti bija daiļi. Piedod, ka neiekomentēju uz katru no tiem, jo bija jāpastrādā.
Valteriņ, man tevis žēl. Dzīves vienīgā vērtība e36 un style 5 diski. Izkāp no furuma īstajā pasaulītē, atrodi (vai vismaz pamēģini atrast) labi apmaksātu darbu un dzīve sāks likties saudz saulaināka. Lai to izdarītu gan varētu nākties iemācīties pareizu latviešu valodu un vismaz videni pabeigt. Bet nu tas tāds sīkums.
Vēl varētu pamācīties kko par auto gaumi, bet nu tad jau vairs nebūs interesanti...
Valteriņ, man tevis žēl. Dzīves vienīgā vērtība e36 un style 5 diski. Izkāp no furuma īstajā pasaulītē, atrodi (vai vismaz pamēģini atrast) labi apmaksātu darbu un dzīve sāks likties saudz saulaināka. Lai to izdarītu gan varētu nākties iemācīties pareizu latviešu valodu un vismaz videni pabeigt. Bet nu tas tāds sīkums.
Vēl varētu pamācīties kko par auto gaumi, bet nu tad jau vairs nebūs interesanti...
Baron, vispār kapēc nepienāci pasākumā parunāties? Būtu ierēkuši par šo, to... 
Tu biji pārāk aizņemts krāmējot pa trasi un man dāma bija naturāli nosalusiAgnis rakstīja:Baron, vispār kapēc nepienāci pasākumā parunāties? Būtu ierēkuši par šo, to...
Bet auto tev izskatās reāli
Jomajo cirku palaidu garam
Shreka multene, zuzes spogulis
Shreka multene, zuzes spogulis
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:53, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
kāds zin kas ši par opciju S818A Batteriehauptschalter Battery master switch un S570A
Stärkere Stromversorgung Reinforced power supply
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
TA JAU IR PARANOJAValtersZ rakstīja: Interesants fakts. Kā Barons izlogojas tā Everts parādās online. Vienmēr. Nezkādēļ tā.....
Cik es sapratu S818A ir slēdzis uz masas vada pie plusa uz aķa, ar kuru varot izrubīt strāvas padevi no aķa, S570A esot lielāks aķis un jaudīgāks ģeneratorsDKristaps rakstīja:kāds zin kas ši par opciju S818A Batteriehauptschalter Battery master switch un S570A
Done!
Valteram ar šādām spējām visas iespējas http://www.detektivs.lv 
Zinu, ka atkārtošos, bet man vienīgajam liekas ka everts un barons ir zuzes alter ego? Kads viņus dzīvē ir redzējis?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
marux rakstīja:Ar 2 mm laiž cauri, jo minimālā norma ir 1,6mmcipruss18 rakstīja:marux .kapec tos bomzhus tad ar tam 2mm riepam laizh TA cauri??
ta mashina izskatas sapuvusi,bet nu ar style5 skats ir patikamaks.un ja cilvekam pohuj uz parejo,tad lai brauc.neaizstavu zuzi,bet nu marux,Tu nesi tas kursh varetu lielities,ka tev butu sterils auto
![]()
Cipruss ir runajis![]()
![]()
![]()
![]()
Es dodu priekšroku 4-5mm riepām
Un kur tu esi dzirdējis, ka es ar savu auto lielītos? Jā, man ir gana papuvusi žurka, vizuāli nedaudz virs vidējā LV statistiskā E36, bet es arī braucu ar nepilnus 100eur vērtiem diskiem.
![]()
Un, ja jau par balss tiesībām runājam - Ciprus, tev vispār nav balss tiesību kādam kaut ko aizrādīt.![]()
Un, jā, draudu PM no Zuzes jau saņēmu.![]()
Tu esi lohs.
Dogma labi vienreiz pateica par sty5 un raudatajie.raud tie kuri nevar atljauties vinjus
un ko Tu vispar vari par maniem auto pateikt,uzdirst??
Lielie dirseji,tak sakat dzivot savas dzives,nevis meklejat blusas cita kazhokos
ar kompatu pa brugji
Nu tā. Man tiešām liels prieks, ka Zuze uzskata, ka man ir personības dalīšanās un nepieciešami vēl n-tie papildus fake profili. Ja tev ir paranoja par šo, palūdz adminiem IP izdruku, un apskaties. Mani tas absolūti netraucē, tādēļ netaisos ar to nodarboties.
Kas attiecināms uz savilcējiem - palīdzi man lūdzu saprast, kas ir tās lietas [es nezinu atbilstīgāku lietvārdu], kas karājas zem priekšējā bampera? Un ar ko tās ir nostiprinātas? Nu tur tuvāk tam krutajam style 5 diskam. Starp citu, smuki dubļu sargi, patiešām labi iet kopā ar krutajiem diskiem. Nu par to tīģerādas pārvalku varbūt arī esmu kļūdījies, bet palīdzi man saprast, kas tur stāv uz vadītāja sēdekļa? Vecāsmātes adītā villainīte? Nu ja nav tīģerāda, tad ļoti atvainojos.
Starpcitu, tu biji aizvainots, kad teicu, ka auto ir 4 dažādās krāsās. Tad nu:
1) Auto pamattonis
2) Priekšējais bampers
3) Haube/brille/grabažnieka vāks
4) Bākas vāks
5) Rūsas brūnais
Tātad kopā nevis 4, bet 5 krāsas
Kas attiecināms uz savilcējiem - palīdzi man lūdzu saprast, kas ir tās lietas [es nezinu atbilstīgāku lietvārdu], kas karājas zem priekšējā bampera? Un ar ko tās ir nostiprinātas? Nu tur tuvāk tam krutajam style 5 diskam. Starp citu, smuki dubļu sargi, patiešām labi iet kopā ar krutajiem diskiem. Nu par to tīģerādas pārvalku varbūt arī esmu kļūdījies, bet palīdzi man saprast, kas tur stāv uz vadītāja sēdekļa? Vecāsmātes adītā villainīte? Nu ja nav tīģerāda, tad ļoti atvainojos.
Starpcitu, tu biji aizvainots, kad teicu, ka auto ir 4 dažādās krāsās. Tad nu:
1) Auto pamattonis
2) Priekšējais bampers
3) Haube/brille/grabažnieka vāks
4) Bākas vāks
5) Rūsas brūnais
Tātad kopā nevis 4, bet 5 krāsas
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:53, kopā labots 2 reizes.
Man vajag samazināt drāmas devu atmiņā, aiziešu paskatīties meksikāņu ziepenes 
Done!
Ņem mazāk pierē. Tā kā meitene raudi visu laiku, kad kāds apbižo.
Šoferi nedzēra, bet pasažieri gan. Viss štokos!woldens rakstīja:bļaaa palūreju CaK'a video par e36.lv sezonas atkāšanu, jautajums vai tiešām daži dunduki tupi sēdēja un kapāja šņabi pie savas mašīnas un tad pālī vazājās pa to kopleksu???
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1188
- 1189
- 1190
- 1191
- 1192
- …
- 2228