Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- …
- 2228
- chevron_right
Piemēram , ja gibam tuvāk iepazīties, droši, reku šajā nedēļas nogalē brauksim uz Daugavpili, nu lūdzu, taču savācamies visi, gan forums, gan klubs, visiem kam nav slinkums un ir vēlēšanās.. aizbraucam uz Driftu, patusēsim kopā kaut vai dienu un tā nu arī visi esam iepazinušies. Neviens pakaļ neskries un neuzprasīsies iepazīties. Ir jānāk pašam . Te cilvēkus pieņem uzreiz, jo visi reiz esam bijuši jauniņie šajā kompānijā un tik pat bailīgu un kautrīgi, bet saņēmāmies un nācām viens pie otra, sapazināmies un nu jau esam visi čomi.. Nevajag sadalīties, bet kad ir kāds kopīgs pasākums, brauciens, talka, gadiņš , pusgadiņš forumam vai jeb kas līdzīgs, tie paši sabraucieni, vienkārši ir jābrauc un kopā jāatpūšas. Tikai tādā veidā cilvēki tiek iepazīti un tālāk viss jau aiziet savu gaitu.. Beidziet cepties, nevajag šķelties, bet vajag nākt un iepazīties... ' Ko darīt, ka tikai apm. 15 cilvēki no visiem 1150 ir gatavi piemēram braukt tripā uz D-pili ? a ? piedāvāts tiek visiem, bet paskatieties paši uz savu "aktivitāti" Jauku dieniņu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
tapēc teicu nekā personiska pilnībā tev ruu piekrītu, ka jau teicu, esmu no ašajiem, būtu laiks piedalītos visur, vnk uz doto mirkli latvijā ir galvenais darbs pie kā pieturēties pirmkārt, pēc tam izklaides! vnk negribētos lai forumā sāktos kkada veida šķelšanās!Ruu rakstīja:ega - būdams foruma "galva", arī es esmu pamanījis ka forumā apgrozās viens bariņš, kas runā tikai par savām lietām, saviem tusiņiem utt. Jā, protams, nevienam jau nav liegts pievienoties, bet zinot kautrīgos letiņus, tad liela daļa tikai izlasa, nodomā - aj viņi jau tur savā starpā čomi, ko tad es tur bāzīšos pa vidu. Tādā veidā aprunājot savas privātās lietas un tusus tiek biedēti prom jauniņie. Protams, neviens jau nesaka ka tagad ir jāklusē un jāgaida kad jauniņie uzdos jautājumu kapēc te ir klusums, bet nedaudz iekšējo politiku šeit vajadzētu pamainīt. Tīri tā vienkārši.
Manā uztverē forumam nav jābūt skaipa čatam (kurš pēdējā laikā tāds sāk kļūt), kur apspriesties kā Tev iet, kā Tev ģimenē un cik Tu pelni, kā arī ko brokastīs ēdi, bet vairāk gan lai apmainītos ar NODERĪGU informāciju. Tehniskām lietām, protams, arī pasākumu informāciju, ballītes, to atskaites utt. Svarīga nav kvantitāte, bet gan kvalitāte.
Tas tā, neliels ieskats manās domās par pēdējā laikā notiekošo šeit!
Kļaviņ - tā nav jābūt. Jāaicina ir visi, jo visi ir vienlīdzīgi un tiek kad var un uzvedās kā māk un brauc ar ko var. Esmu diezgan pret to ka notiek šī sašķelšanās - krutie un aktīvie vs parastie un neaktīvie.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
bet tagad juus pasi dalaties frontees, nevis taa vietaa lai striideetos vienkaarsi satuseetu kopaa un iepaziitu viens otru
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ceļš + ēšana + dzeršana + biļetes sanāk diezgan sālīti. Ne visiem galvās ballītes, es pa to naudu labāk izvēlos kaut ko nopirkt savam bumbucim.
Ruu, sapratu, sapratu kam tas bij domāts Bet mēs dzīvojam vienu reizi, ir jādzīvo mirkļiem. piemēram vēl jo projām atceros ar smaidu sejā, cik jautri mums gāja pagājšgad D-pilī Un cik jautri ir gājis katrā ballītē ar forumiešiem. Foruma pusgada svinībās, gada svinībās un trips uz LT vispār tāds, ka emocijas sprāgst ārā pa visām porām.. Nedrīkst vienkārši garlaicīgi noeksistēt savu vienīgo dzīvi. Dzīvē ir jāizdzīvo katra minūte un visi tie pasākumi nav nemaz tik dārgi. man LT uz 2 dienām ar visu ceļu, biļeti driftā , ēdienu, aliņu u.t.t. izmaxāja ap. 30 Ls Bija tā vērts, lai nenopirktu pa to naudu stūres pastiprinātāja sūkni nopietni
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
bet nu tu jav pats izdari savi uzveli
Labas cenas.
Labas cenas.
Da visi atcerās ka visi bija jauniņie un neviens otru nepazina....un kā ir tagad....
+ tad ok, taisām kādu tusiņu, kur var sabraukt jebkurš un nebūs lielā naudas tērēšana! Tas ir tas par piektdienas sabraucieniem, visiem ir iespējams sabraukt.
Ai labi, nesaprotu, vispār par ko ir cepiens.....
+ tad ok, taisām kādu tusiņu, kur var sabraukt jebkurš un nebūs lielā naudas tērēšana! Tas ir tas par piektdienas sabraucieniem, visiem ir iespējams sabraukt.
Ai labi, nesaprotu, vispār par ko ir cepiens.....
+1RENIO rakstīja:Ai labi, nesaprotu, vispār par ko ir cepiens.....
Podziņa rakstīja:Ruu, sapratu, sapratu kam tas bij domāts Bet mēs dzīvojam vienu reizi, ir jādzīvo mirkļiem. piemēram vēl jo projām atceros ar smaidu sejā, cik jautri mums gāja pagājšgad D-pilī Un cik jautri ir gājis katrā ballītē ar forumiešiem. Foruma pusgada svinībās, gada svinībās un trips uz LT vispār tāds, ka emocijas sprāgst ārā pa visām porām.. Nedrīkst vienkārši garlaicīgi noeksistēt savu vienīgo dzīvi. Dzīvē ir jāizdzīvo katra minūte un visi tie pasākumi nav nemaz tik dārgi. man LT uz 2 dienām ar visu ceļu, biļeti driftā , ēdienu, aliņu u.t.t. izmaxāja ap. 30 Ls Bija tā vērts, lai nenopirktu pa to naudu stūres pastiprinātāja sūkni nopietni
Katram savas prasības un vērtības.
RENIO - a kā ir tagad? Ieej un paskaties topiku - Braucam uz Daugavpili (driftiņš). Nepārņem dīvaina sajūta ka vienīgie kas raksta ir Podziņa, Kļaviņš, erda un Tu?
varbuutaas tapeec ka mees esam mazliet aktiivaaki kaa paareejie ?!
Labas cenas.
Labas cenas.
A kur ir problēma, par braukšanu? ir slikti ka mēģināt sarunāt visiem kopīgu pasākumu....
Vai arī labāk ir vienkārši aizbraukt pašiem un pēc tam pateikt ka bijām uz driftu?
Varbūt turpmāk nemest šāda veida info???
P.S. daži lietotāji jau ir sūtījuši un teikuši ka iespējams būs D-pili.
Vai arī labāk ir vienkārši aizbraukt pašiem un pēc tam pateikt ka bijām uz driftu?
Varbūt turpmāk nemest šāda veida info???
P.S. daži lietotāji jau ir sūtījuši un teikuši ka iespējams būs D-pili.
Pēdējais labojis RENIO - 09 Jūl 2012, 18:02, kopā labots 1 reizi.
Jā, tieši tā... Sabrauciens gandrīz neko nemaxā.. kur ta visi ir ??? No 1150 lietotājiem labi ja ierodas 20 un tie arī ir tie kurie ierodas visur... tāpēc viņus jau iepazīst visi un aicina visur..
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Visvairāk japiekrīt Ruu
Personigi man visu laiku liekas ka šeit ir nolasijies tāds bariņš, kas gandrīz vai ir labākie draugi un tiekas katru dienu, bet šeit forumā tik un tā viss ir publiski jaizrunā un jaapspriež, rodas sajuta ka tikai postu krāšanas pēc. diemžēl nepazīstu nevienu un nezinu vai tā tiešām ir, bet tik tā,pasakau kā izskatās no malas
Personigi man visu laiku liekas ka šeit ir nolasijies tāds bariņš, kas gandrīz vai ir labākie draugi un tiekas katru dienu, bet šeit forumā tik un tā viss ir publiski jaizrunā un jaapspriež, rodas sajuta ka tikai postu krāšanas pēc. diemžēl nepazīstu nevienu un nezinu vai tā tiešām ir, bet tik tā,pasakau kā izskatās no malas
Tici man iepaziitu , tad arii pats rakstiitos seit un citi pa tevi taa pat domaatu kaa tu domaa pa mums
Labas cenas.
Labas cenas.
hah lasīju telefonā un neoturējos kautko uzdrukāt
1.Beidzam te čīkstēt, ka kaut kas sadalās, nesadalās. manuprāt viss ir ok!
2. mazie pasākumi? nekādu problēmu- ņemat naudu un braucat, ja nau naudas vai negribas, nečīkstiet, ka nebraucat, netikāt. (uzprasīties uz šiem mazajiem pasākumiem var elementāri, neviens no šiem cilvēkiem jums neatteiks).
3. piekrītu dogma, ka šādas tādas lietas forumā tiek apspriestas varbūt par daudz, bet forums ir brīva izvēles - raksti/neraksti- papļāpāt topikā. tam viņs arī ir domāts.
4. šie ķipa "kautkādi aktīvie" ir lāgā cilvēki, un neesmu redzējis, ka kādam atteiktu pievienoties piem boulingu spēlēt.
5. nesmu lāgā redzējis, ka kāds piesārņotu tehniskās sadaļas. par mans e36 sadaļu labāk neteikšu- nezinu kā to visu kontrolēt.
6. tas, ka tevi neuzaicina uz privāto ballīti, acīmredzami neesi tik labs draugs, un neesi tik aktīvs lai par tevi atcerētos ikreiz, kad kautkas tāds notiek. tas tak ir normāli! vai tad tavā miestā visi tevi aicina uz ballīti, vai tikai draugi? moz pārmest powera galvām, ka netiku pie viņiem uz party
7. un, ja arī esat kāds "īpāš cilvēks", kuru negribīgi pieņem, tad tā jau ir jūsu vaina..
eh te jau palagus var drukaat iisi- daži jūtās apdalīti, daži nē- vismaz pēc te lasītā!
1.Beidzam te čīkstēt, ka kaut kas sadalās, nesadalās. manuprāt viss ir ok!
2. mazie pasākumi? nekādu problēmu- ņemat naudu un braucat, ja nau naudas vai negribas, nečīkstiet, ka nebraucat, netikāt. (uzprasīties uz šiem mazajiem pasākumiem var elementāri, neviens no šiem cilvēkiem jums neatteiks).
3. piekrītu dogma, ka šādas tādas lietas forumā tiek apspriestas varbūt par daudz, bet forums ir brīva izvēles - raksti/neraksti- papļāpāt topikā. tam viņs arī ir domāts.
4. šie ķipa "kautkādi aktīvie" ir lāgā cilvēki, un neesmu redzējis, ka kādam atteiktu pievienoties piem boulingu spēlēt.
5. nesmu lāgā redzējis, ka kāds piesārņotu tehniskās sadaļas. par mans e36 sadaļu labāk neteikšu- nezinu kā to visu kontrolēt.
6. tas, ka tevi neuzaicina uz privāto ballīti, acīmredzami neesi tik labs draugs, un neesi tik aktīvs lai par tevi atcerētos ikreiz, kad kautkas tāds notiek. tas tak ir normāli! vai tad tavā miestā visi tevi aicina uz ballīti, vai tikai draugi? moz pārmest powera galvām, ka netiku pie viņiem uz party
7. un, ja arī esat kāds "īpāš cilvēks", kuru negribīgi pieņem, tad tā jau ir jūsu vaina..
eh te jau palagus var drukaat iisi- daži jūtās apdalīti, daži nē- vismaz pēc te lasītā!
+x6m
Labas cenas.
Labas cenas.
Labs Agri,varēja pasmieties
Tāpat visiem neizdabāt, ir labi kā ir...
P.s. - gaidu kādu pasācienu manā galā, lai beidzot varētu pievienoties.
P.s. - gaidu kādu pasācienu manā galā, lai beidzot varētu pievienoties.
318is Limited Edition 94'
Low'N'Slow
Low'N'Slow
m4z rakstīja:Visvairāk japiekrīt Ruu
+10000000
Un redziet, tas man besī ka cilvēki tā domā. Atšķirībā no Jums es šo forumu izveidoju, un manās interesēs ir tas, lai visiem ir labi un patīk šeit uzturēties, nevis tikai vienam konkrētam "bariņam". Es nedomāju par sevi, es domāju par visiem. Vismaz cenšos.
RENIO - da ne jau vaina ir tajā ka tur aicina visus braukt. Vaina ir tajā ka tur ir apspriests ne tas kas lietotājiem ir svarīgi. Ieraksta ka brauksim/vācamies un viss, aicinam vēl jauniņos utt., nevis čatojam kurš atkal kavēs, kurš sakrāsos lūpas un centīsies pārējos neaizkavēt, kurš cikos beidz darbu. DA KURAM TAS INTERESĒ?
p.s. Jā, kļūstu morāli, garīgi un fiziski vecs, tramvajos vairs nestāvu kājās, bet sēžu, dīvains arī palieku. Bet varbūt tiešām sāksim aizdomāties, īpaši jau tajos brīžos ka pat lietotāji no malas saka ka nav tā vienotības sajūta un ka te ir novācies viens bariņš?
p.s.s - Agri, man piemēram kā jauniņajam būtu bail kaut ko prasīt Kļaviņam.. Pēc tekstiem izklausās bargs onkuls.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- …
- 2228