Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1190
- 1191
- 1192
- 1193
- 1194
- …
- 2228
- chevron_right
Nezināšu teikt, TA parasti eju Valmierā un neesmu pārāk zems. Cēsu inspektori ir krietni kašķīgiMartinez rakstīja:Atraujoties no interesantas lasamvielasjautajuns Cesu braucejiem,ka pie jums TA var normali iebraukt ar sedinatu auto?
Nu mda,tad jau tuvak Riga city :) bet uz Valmieru ari var aizbraukt un piereizes ar gimeni paklejot. Paldies par info :)barons rakstīja:Nezināšu teikt, TA parasti eju Valmierā un neesmu pārāk zems. Cēsu inspektori ir krietni kašķīgiMartinez rakstīja:Atraujoties no interesantas lasamvielasjautajuns Cesu braucejiem,ka pie jums TA var normali iebraukt ar sedinatu auto?
coupe 2.8
Vienīgi skaties vai Valmierā vieglo līnija ir vaļā. Cik atceros Možais pirms neilga laika meklēja un kaut ko rakstīja, ka esot ciet. Noskaidro!Martinez rakstīja:Nu mda,tad jau tuvak Riga city :) bet uz Valmieru ari var aizbraukt un piereizes ar gimeni paklejot. Paldies par info :)barons rakstīja:Nezināšu teikt, TA parasti eju Valmierā un neesmu pārāk zems. Cēsu inspektori ir krietni kašķīgiMartinez rakstīja:Atraujoties no interesantas lasamvielasjautajuns Cesu braucejiem,ka pie jums TA var normali iebraukt ar sedinatu auto?
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:52, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Puikas nemizam karstu, tam kastrolitim NAV bernu.
Ja ir tad BILDI STUDIJA
Ja ir tad BILDI STUDIJA
Nedirs par to, ko tu nezini! Ir šim bērni...everts rakstīja:Puikas nemizam karstu, tam kastrolitim NAV bernu.
Ja ir tad BILDI STUDIJA
Bērnu uzcirst ir vieglāk nekā apturēt bezsaturīgo diršanos forumā, tas nu toč 
Pēdējais labojis JorensHS - 25 Mai 2015, 21:46, kopā labots 1 reizi.
Ja nezinatu nedirstu, taka shata fakaZzevsS rakstīja:Nedirs par to, ko tu nezini! Ir šim bērni...everts rakstīja:Puikas nemizam karstu, tam kastrolitim NAV bernu.
Ja ir tad BILDI STUDIJA
JorensHS rakstīja:Bērnu uzcirst ir vieglāk nekā apturēt bezsaturīgo diršanos forumā, tas nu toč
Done!
tu neesi tu kad esi raudajis, ej vel pabimba 
Jebal, es biju domājis moš, kad dabūšu sakarīgu kāpostu paņemt frišu E36, bet nu dēļ jums 3 šitajā forumā pilnīgi atgriezties negribas 
tad jau sanak ka auto tu perc prieks citiem nevis sev!?!?JorensHS rakstīja:Jebal, es biju domājis moš, kad dabūšu sakarīgu kāpostu paņemt frišu E36, bet nu dēļ jums 3 šitajā forumā pilnīgi atgriezties negribas
Auto es pērku priekš sevis, E36 nav vienīgais auto, ko es varētu gribēt, bet šitais forums ir viens no viņa mīnusiem 
Šodien kā reiz čoms to pašu pateica - tipa gribētu nopirkt e36, bet kauns.JorensHS rakstīja:Jebal, es biju domājis moš, kad dabūšu sakarīgu kāpostu paņemt frišu E36, bet nu dēļ jums 3 šitajā forumā pilnīgi atgriezties negribas
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Done!
Zuze, to pašu cilvēki par tevi un Kurli saka 
Ja tu kaut reizi piekāptos un uzvestos kā pieaudzis cilvēks, tad moš viņiem apniktu dirsties, bet tu tikai turpini strīdu un sūdzies "Bet viņi sāka, es neesmu problēma, viņi tie sliktie ne es"
Done!
Puiši, chill.,
To laiku kamēr te visu vakaru bezjēdzīgi spaidījāt pogas, varējāt izmantot labos laikapstākļus un ķemerēties pa saviem e36 vai vnk baudīt laiku ., bet nu jā, kas kuram tuvāks ..
P.S. vnk
P.S. vnk
I build perfect things, not buy them.,
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1190
- 1191
- 1192
- 1193